Като пролетни слънца игриви са НОЕМВРИйчетата ни щастливи!

• 9 846
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Ние с Михаил се върнахме от лекар. Половин час след първите 4 повръщания направи пети рунд. Тъкмо заспа в ръцете ми и реших, че се е успокоил, сложих го в леглото му, и пак щеше да се задави от повръщане. Направо побеля детето. А като видях и лявото му краче да трепти на няколко пъти, докато спеше преди това - направо викнах мъжа ми и при педито. Тя каза, че в момента има вирусна инфекция с повръщане и разстройство. Иначе, според нея, не е нищо сериозно. Не било от ягодите, дето ги ядох в събота, нито от нитратната маруля, нито от АМ-ма снощи /смених марката, но днес сме били само на кърма/. Според нея, ако е било заради някоя от по-горните причини, е щяло да има веднага реакция. Довечера пак трябва да й се обадя и да й кажа дали има температура. Засега няма. Изписа ни хомеопатични бебешки капки за повръщане, но само ако пак почне. И каза да не давам никаква вода, само кърма - по 20 грама, не повече, но най-добре да поспи и да си почине стомахчето. Та сега, по нейн съвет, Мишенцето спинка в скафандъра на отворен прозорец, а аз не смея да ида до кухнята, че ако пак се задави.... Sad Sad Sad

А иначе - времето е гадно, пръска дъжд и духа вятър.

# 286
Лелеее, ама ние и тази тема изписахме  ooooh!!
Мина, аз изпадам в депресивни състояния само като няма какво да правя т.е. мозъкът ми не е зает с никаква полезна дейност и започвам да мисля щуротии! Обаче покрай бебо нямам време за такива работи! Притеснявам се и то докато не намеря достатъчно инфо по въпроса. Мен не можеш да ме видиш стресирана или панирана особено когато се отнася до децата ми  Mr. Green! Панира ли се една майка - тежко му на детето  ooooh!! Момичета, от тук нататък ще ни става все по-трудно с палавите малчугани, за това ви съветвам: опитвайте се максимално да запазите самообладание в трудни ситуации, защото ако се уплашите или паникьосате - ще уплашите детето още повече, когато най-много има нужда от утеха и успокоение  Peace!
  Малко си отклоних мисълта, но ми се искаше да ви го напиша още откак прочетох за заключения Ран в колата и за заключената мама на терасата! Надявам се не се сърдите  Hug!
  Клюки, за хлебарките те съветвам да извикаш " Терминатор"! Аз съм много доволна от тях! Препарата не мирише и не е опасен за деца и дом. любимци / тогава имахме котка/! Ако все пак се притесняваш, уговори се така с хората, че ти да излезеш с Ивко за няколко часа, а татито да остане и да ги чака  Peace!
  Роси, аз се чудих дали да не те предложа и теб, ама нещо не можах да се сетя какъв ти беше дебита за деня  Joy!
  Петя, потърси хомеопат за Моника! По-добре с хомеопатия да я лекуваш отколкото с АБ!
  Деси, добре че сложи снимки, да го видя най-после будно това дете  Mr. Green! Голям сладурко е станал, пу пу!
   София, ама вие сте за бой - от полови година да ползваш миялната за шкаф  ooooh!! Лелееееееее, незнаеш какво удобство изпускаш!
  Маша, стискам палци Мишето да не повръща повече  Praynig!
  Искам да е топлооооооооо  Sunglasses!

# 287
  • София
Gadamer, очаквах да вдигне температура, защото при първия прием на ваксината вдигна 37,5, та си мислех, че и сега ще е така. А Панадол дадох, защото плачеше от болка и беше изключително неспокоен, заради намесата на педиатъра в мъжкото ни достойнство. Надявах се поне малко да облекча положението му и да може да поспи душицата. Иначе и аз не съм привърженик на лекарствата, особено пък за детето ми и то когато няма нужда.

Не бих казала, че си немърлива майка. И аз гледам да не го тормозя да му меря температурата час през час. Но предния път си гореше детето и очаквах подобна реакция.

# 288
Личи си, че времето не става за разходки...и тази тема е към края си... Wear Umbrella
Тъй като не мога да прехвърля анкетата в другата тема, гласуването ще приключи по-рано, т.е. днес...така че, който не е гласувал, да гласува, щото после нема  Mr. Green

Стискам палци Моника и Мишето да се оправят бързо! Praynig Аз се притеснявам да не заразя Теди, че нещо топъл ми се струва...като се събуди ще меря температурата...
ronja, не можах да разбера за какво номинираш?!? newsm78

# 289
Мерси Рени  Hug И аз си го харесвам Simple Smile))))))))))))))))))))
На нашия адаш бързо оздравяване !  bouquet
Аз все още трудно мисля , така че повече ще гледам днес Simple Smile))) И гледам снимки и всички са станали невероятни сладури . Като се сетя наш Дуди на какво приличаше първите дни , ха ха ха ха ....
Айде за следващите номинации фаворитка ми е пак Карил Simple Smile))))))))))))))
Мда , пак съм неразбрала Simple Smile За тази номинация фаворитката ми е карил, за сладващата не знам , наистина ...

# 290
Люлка на върбичка люшка мама-ноемврийка

или

Мама-ноемврийка люшка на върбичка люлка

Това е моето предложение за тема за Връбница/Цветница, макар че с нашия темп от последните дни е твърде възможно да я изпишем още преди празника.

# 291
masha -  дано да се оправи бебешока, направо си представям как си се шашнала Sad
Пам, надявам се,че адашката ще се оправи бързо  Peace

# 292
  • Отвъд алеята зад шкафа
kreo щом е така, значи добре си направила, не знаех, че преди е вдигнал температура и че е бил неспокоен.  Simple Smile

За темата аз предлагам
След Благовещение ноемврийче с нетърпение първа Цветница очаква
  или Ноемврийското цвете омайно мама и тате ще радва безкрайно

# 293
  • София
Маша дано повече да не повръща Мишо представям си какво му е на душичката.
А за заглавие на новата тема на мен ми харесва това на Лайтблу и второто предложение на Гадамер.

# 294
  • Отвъд алеята зад шкафа
а за Великден ми хрумна :

Великденско червено яйчице в ръчичката на  ноемврийското дете Simple Smile

На великденско козуначе мирише ноемврийското сладкишче Simple Smile

# 295
  Здравейте отново Hug
  Ние се върнахме от консултация-ох,Слава Богу,приключихме с ваксините.....до 6-ия месец WinkГоркото ми пиленце....толкова много плака.... Cryи ме гледаше едно жално и безпомощно...не се сдържах,и моите сълзи закапаха smile3518
   Иначе вече е 63 см. newsm53/още на видеозона ми казаха,че ще е дългокрака Laughing/ и,противно на очакванията ми,тежи 5 950кг.-такива бузи заформи през последните седмици,че си мислех,че ще е над 6 кг.-да е жива и здрава Hug
    Аз пък,с какъв акъл,взех,че излязох с влажна коса,подлъгвайки се от слънчевото време навън-а то вятър,вятър.....докато се приберем вече започна да ми се запушва носа ConfusedЕх,много ме е яд на себе си-пих превантивно Упсарин,дано ми се размине разболяването newsm17
  Chapelita,благодаря ти,мила, за поздрава  bouquetНе знаех,че е Габриелин ден LaughingХайде тогава-заповядайте всички у дома на гости HugЧерпя ви/кога ли ще намеря по-свястни картинки Thinking/-торта "Тирамису" и Бейлис!!!Това имам вкъщи Wink
   Хайде,и моите номинации за "Най-надарена мама"-Клюки,Мерелин,Цвети,Ивиче....
Дени....Отсега се номинирам за "Най-НЕнадарена мама" smile3518
    А за днешната номинация-мдддаа Thinking,ставам към 05.45-6.00,въпреки че понякога се включвам по-късно при вас Wink
    Златна,пробвай със сок от сини сливи за запека....щом крушата не помага....
    Клюки,аз моря хлебарките с "Хлебомор" smile3508

Мами,които вече сте захранили,я да ви питам-пюрето/когато все още сте на 2-3 лъжички/ между храненията ли го давате,или преди хранене и после дохранвате с АМ newsm78Чета противоречиви мнения-някои препоръчват да се започне между хранене,тъй като бебчо все още не е прегладнял и по-спокойно може да възприеме новата храна.....
    Между другото,педиатърката ми препоръча и този месец да карам на сокчета-круша,ябълка,банан,моркови....и едва като започне 6 месец,да подхващам пюретата....

# 296
Момичета, спрях гласуването в тази тема Stop...пускам нова тема и в нея отново ще може да гласувате за най-раннобудната мама newsm80 дори и тези, които са го направили...гласовете започват да се отчитат на ново...Sorry, ама иначе няма как да пусна новата тема...

Новата тема тук

# 297
Ох тоя Ивайло нещо е пощорял и неще да спи днес newsm78
 зА ХЛЕБАРКИТЕ ОТ КАК ПРЪСКАХА МАЗИТЕ И ТЕ ХОП ТРОП И У ДОМА НА 5-Я ЕТАЖ- тА ДА ИЗВИКАМ ФИРМА ДОБРЕ ТОВА щЯХ ДА ПРАВЯ АМА НЯМАЛО СМИСАЪЛ СПОРЕД КОМшИЙКАТА КОЯТО 2-ПЪТИ ГИ ВИКАЛА И ИЗчЕЗВАЛИ САМО ЗА СЕДМИЦА АМА рЕНИ АКО ИМАш ТЕЛ ДА ГО НА ЛИчНИ-гБИ КАКЪВ Е ТОЯ МУХОМОР-ПРЕПАРАТ ЛИ?
 А за ваничката тя е същата като Неонато-със стойката са около 88 лв ама съм много доволна ,а Ивко който е видял на клипчето е мнооого доволен! пам и другите обезпокоени мами -дано бебоците ви се оправят baby_neutral
 а АЗ ИСКАМ ДА КАЖА ,чЕ СНОщИ КАТО ГЛЕДАХ НАГРАДИТЕ НА БГ ОТКРИХ ПРИЛИКА между Светла Петровам и нашата Деничка Joy

# 298
# 299
Бях на преглед за КОСОПАДА, лечението ми излиза 160 лв -  #Crazy #Crazy #Crazyдадох ги smile3515 smile3511
И сега само ако не ми мине..........ама
викам си, по-добре 160 за лечение, отколкото 200 за перука...ТЕрапията ми включваше, ЕХО на щитовидна жлеза, гърди, черен дроб, далак, бъбреци, яйчници., мехлем от докторката, и дъъъъъъъъъъъъъъъълга рецепта с вит Центрум, вит С, Деанксит, Белергамин, Милгама на инжекции,Милгама на таблети, Родожил \АБ за зъбите, щото съм с грануломи\, Кларитин\за алергия\, Спирт за скалпа и разни други #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyНЕМА КРАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
КОйто иска по-подробно инфо да пише на лични...КЪДЕ, как и пр.
НЕ съм ви чела, но ме мързи, само погледнах по диагонал.
нЕРВИРах СЕ И СИ КУПИХ И ЕДИН КРЕМ ЗА лице на Люмен.. Днес ше поркаме вино с мЪжо и  luvbed 1dating,защото от утре ще почвам хаповете и нЕма алкохол....и каране на колата... finger newsm01
Радвам се че съм номинирана, но НЕ съм аз НАЙ-ранобудната....защото аз просто не си лягам perko

Общи условия

Активация на акаунт