Като пролетни слънца игриви са НОЕМВРИйчетата ни щастливи!

• 10 009
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Аз предлагам още категории:

"Най-креативна мама"
"Най-търпелива мама"
"Най-фешън мама"

Естествено имам предложения за номинации за всяка категория, но ако ги одобрите и стигнем до гласуване ще ги кажа.

# 76
Роси, много е готина твоята Гери! Май ще се кандидатирам да ми става снаха  Peace
Хем хубава, хем приказлива. Да ти е жива и здрава!

# 77
..  И един въпрос-на колко от вас бебоците са почнали да се обръщат,защото Дарито само  tvоглежда се и е някакъв замислен,не е много активен във шаването newsm30

dima_dari - тъй като и Дари е роден като Гери на 15.11. бързам да те успокоя - и Гери не е започнала да се обръща, иначе като и сменям памперса и се опитва да се завърта, и вдига дупата нагоре - много е смешна Simple Smile. И все пак я държа под око, защото знам, че този момент предстои, да няма неприятни изненади Simple Smile.

Роси, много е готина твоята Гери! Май ще се кандидатирам да ми става снаха  Peace
Хем хубава, хем приказлива. Да ти е жива и здрава!

Мхм, като мамка си  Laughing. Благодаря ти, Мина - нали знаеш - от ноемврийчетата по-хубави няма! А ти на слайдшоу ли го гледа? 'щото иначе нищо не се вижда от нея. Забравих: приемам кандидатурата!  Hug

# 78
Момичета,здравейте и от мен,едвам смогвам да ви изчета.Включвам се да ви попитам,знам,че беше обсъждано ,но незнам точно в коя от темите,та затова ще питам,ккакъв беше принципа на работа на биберона с трите положения на Avent?

Слагаш желаната степен "да гледа" към нослето Peace

# 79
за какви биберони става дума?  newsm78

# 80
  • София
Роси нищо, че плачка Гери ти продължавай с масажите, за да може да излизат тези секрети и дай боже каналчетата да се отпушат сами. По този повод май не са малко дечицата с този проблем newsm78Много гадно Sickдаже д-р Облашка онзи ден ми каза, че вече започва да се пита кое е нормалното състояние на каналчетата - отпушени или запушени, защото в последните 5-6 години са зачестили страшно много тези случаи. Отвратително нали? Аз по-късно ще се обаждам за резултатите от секрета - стискайте палци поне да няма микроби, за да избегнем капките. А да Роси не помня дали ти казах, но прави и промивки с много слаб разтвор от лайка.

Спирам с болестите и пожелавам на всички болни мами и дечица бързичко оправяне Praynig

За анкетката много готина идея. А да Дени благодаря за хубавата темичка и прекрасното й оформление  bouquet

Още щях да пиша, но вече не помня какво newsm78може би по-късно.

П.С. София още веднъж благодаря за координатите на Джупанов. Днес го водих и много ми допадна като лекар и човек. Всичко е наред!

# 81
  • София
Ох сетих се - Мина какво става с тебе т.е. с онова възелче? Оправиха ли се нещата и Клюки все забравям да те питам - ти нали май нямаш още цикъл защо пак ще ти правят цито newsm78.Доколкото знам рузултатите от него са реални само когато жената е с възстановен месечен цикъл.

Извинявайте за двата поста един след друг можех и да редактирам, но хората са казали "Акъл ама навреме"

# 82
Цвети не вярвам в глада като средство за отслабване Crossing Arms Пък и все пак все ще кърмиш .... По скоро се ориентирай към диета , която ще ти доставя необходимите калории и ще разбива мастните депа  newsm51 Имам няколко книги за правилното хранене , като се видим ще ти ги дам Simple Smile Само не прави глупости да гладуваш . Дори сега да има ефект , после пак ще наддадеш . да не говорим , как ще си стресираш организма . Ще си събориш и имунитета , което влияе косвено на Неда ...

бедствието, мерси- няма да правя глупости- при мен глад значи да не ям хляб, че много обичам- свиквам за ден -два, обаче докато се навия бая време минава- сега ще пробвам с мръвки и салатка- купила съм си едни доматки- ей, много ги обичам!!! обаче Ран изяде краставиците- 3 броя за няма и ден Simple Smile

Клюки, поотслабнала съм малко, обаче ефектът идва и от дънките, в които не мога да дишам

а вчера си купих и едни мноооого сладки обущлета- страшно им се радвам- утре отивам в магазина на Зара- дано да си намеря нещо, че номерацията не ми е по ранга- магазина е аутлет, има страшни неща Simple Smile на повече от прилични цени- примерно рокля 40 лв!! -обаче са останали предимно малки, та малки дрешки

# 83
...
 Аз по-късно ще се обаждам за резултатите от секрета - стискайте палци поне да няма микроби, за да избегнем капките. А да Роси не помня дали ти казах, но прави и промивки с много слаб разтвор от лайка.
...

Стискам палци всичко да е наред!  Praynig И - да, аз правя промивките, още повече че пак има някакви секретчета... С Йоана нямах такива проблеми, но вярвам че нещата ще се оправят - и при нас, и при вас!  Hug

Мина - всичко ще е наред и с теб!  Hug Нали ще ставаме сватове...  Flutter

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 14:54 от Роси74

# 84
Мони, аз съм на лекар в Онкоболницата на 28-ми и съм си наложила да не мисля нищо негативно. При мен проблема не е в шийката, а в самата матка. Иначе цикъла ми дойде днес за първи път от една година и нещо. Много му се зарадвах - някак си това че вече имам цикъл ме кара да вярвам, че и килограмите ще си дойдат на мястото, и тъмните петна от бременността ще изчезнат, абе ще си бъда същата жизнена и енергична Мина от преди 1 година.

# 85
  • София
Цвети, ако откриеш нещо интересно в магазина на Зара, кажи, че аз откакто съм родила съм си купила само една блуза. Не че ми стават всички дрехи, напротив. Не искам да си купувам нищо, защото съм се амбицирала   и се надявам да стигна до заветните 52 кг отпреди да родя.  Макар че кърмя и няма да е толкова лесно.
Здравето на бебо преди всичко, пък килограмите ще ги сваля някой ден.

За класацията ще я следя с интерес, макар че ви познавам отскоро и за съжаление не мога да се включа........ и на печелившите честито........... защото който играе пИчели, който не играе не пИчели Laughing, както казва една наша известна личност

# 86
  • на странно място ......
да ви поразведря малко следобеното настроение не че е лошо ама стига с този форум!!
http://vbox7.com/play:41719461

# 87
  • София
Ей, майчета, пак сте изписали сума страници! Ще ви свърши мастилото Shocked
Благодаря ви за номинацията. Радвам се, че подехте да се забавляваме малко с това конкурсче. По-добре така, отколкото да спорим за глупости, защото сме изнервени от преумора, от лошото време и т. н. Аз предлагам към номинациите да включим и lightblue и Тали
Ради, подкрепям категориите, които си предложила!
Роси, тези клипчета едва се виждат при мен. Всичко е много размазано newsm78
Снимките на бебчовците за новия колаж са страхотни Peace Всички са супер сладки - да ги схрускаш!
Момичета, благодаря ви за подкрепата. Алекс одеве вече нямаше температура, но пак му давам Панадол, защото е доста нервен и пак започна да се затопля Sad

# 88

а вчера си купих и едни мноооого сладки обущлета- страшно им се радвам- утре отивам в магазина на Зара- дано да си намеря нещо, че номерацията не ми е по ранга- магазина е аутлет, има страшни неща Simple Smile на повече от прилични цени- примерно рокля 40 лв!! -обаче са останали предимно малки, та малки дрешки

Честита придобивка Цвети!  Simple Smile
Ама, как малки номера бе миличка  newsm78 Аз като ходих преди седмица имаше само размери "L".Иначе има интересни неща и блузките са по 16 или 19 лв.Е, не прилича на "Зара" в другите държави, но все пак е аутлет  Peace Единственото, което ме подразни, е че е като в магазин за дрехи втора употреба ... всеки рови и хвърля, където му падне.И да има нещо по твой вкус, може и да не го изровиш  Crossing Arms

# 89
бах мааааа му  #2gunfire До сега си играх да прявя грамотите и сега не знам как да ги закача  #Cussing out Може ли да съм толкова застреляна  #2gunfire

HELP , SOS, HELP , SOS

Общи условия

Активация на акаунт