Някъде около навършването на 1 месец,по лицето и по тялото й се появиха ситни червени пъпчици.Педиатърката изписа Фенистил капки,а кожния лекар първо изписа Фусидин Н за мазане,но след като видя че няма подобрение изписа Локоид Липокрем (с който всъщност не съм я мазала,защото на листовката пишеше да се използва при бебета след 3-тия месец).Казаха ми че може да е от претопляне,но може и да е от храната,която консумирам и да спра да хапвам доста неща.Спазвах диетата,която ми беше препоръчана,намалихме температурата в стаите вкъщи,пъпчиците по тялото изчезнаха,но тези по лицето не,само леко се успокоиха.След като видях че не се са се изчистили напълно,на своя глава включих отново млечни продукти.И забелязах че след като ядох млечни,като че ли се обостриха отново.
Но не мога да разбера дали наистина има лактозна непоносимост,четох в интернет за симптомите,пише че има диария,а пък тя в същото време от 2-3 дни все по-малко се изхожда,няма разстройство,като се изхожда има малко слуз,наддава на тегло,за 7 дни беше качила 320 грама.
Като гледам тези пъпки се побърквам,притеснявам се да не й пречат да не я боли.Спирам вече абсолютно всякакви млечни,също така,ако има лактозна непоносимост,нещо опасно ли е?Ако има мами,преминали през това моля,дайтв съветите си,да се успокоя малко.