Втора бледа черта на теста за бременност

• 51 681
  • 1 118
  •   3
Отговори
# 1 110
Easy@home са супер евтини

# 1 111
Здравейте.Може ли мнение- първия тест е 5 ден след ЗЕТ на един ембрион. Долните три 6 ден след трансфера-   едната лента е от сутринта другия и писалката ся от сега. Пуснах и кръвен чхг,който ще излезе утре.

# 1 112
Определено има чертичка

# 1 113
Момичета, здравейте. Имам един въпрос, тъй като за първи път ми се случва. Цикъла ми е 24-25 дни, идва си ми редовно. Овулацията ми  е доста точна по принцип. От два месеца правим опити за бебче, този месец ми закъснява с два дена, но правих тази сутрин тест на SureCheck и беше отрицателен…какво да си мисля, бихте ли ми дали някакъв съвет? Благодаря!

# 1 114
направи друга марка. Мен другите са ми с ясни втори чертички, шутрчек едва едва.

# 1 115
направи друга марка. Мен другите са ми с ясни втори чертички, шутрчек едва едва.

Направих, само че снощи, на лейди тест лентичките, нямаше втора чертичка, дори и бледа…

# 1 116
  • София
На много момичета им се разбърква цикъла, когато започнат да бебеправят. Ако не ти дойде следващите дни, си направи отново тест. Успех!

# 1 117
Пробвай с витамини. Вземи си и фолиева киселина. Тя успокоява и е добре да започне да се приема преди бременост. Успех пожелавам!

# 1 118
Фолиевата киселина не че успокоява, но е изключително важно да се взима минимум месец преди зачеване, по-добре три, а най-добре една година преди това. Тя предпазва от дефекти на невралната тръба, която се затваря в 6 гс (2 седмици закъснение) и е много важно да има достатъчно запаси в организма преди това. Ако се опитвате да забременеете, започвайте я веднага

Общи условия

Активация на акаунт