Втора бледа черта на теста за бременност

• 52 088
  • 1 130
  •   2
Отговори
# 1 110
Easy@home са супер евтини

# 1 111
Здравейте.Може ли мнение- първия тест е 5 ден след ЗЕТ на един ембрион. Долните три 6 ден след трансфера-   едната лента е от сутринта другия и писалката ся от сега. Пуснах и кръвен чхг,който ще излезе утре.

# 1 112
Определено има чертичка

# 1 113
Момичета, здравейте. Имам един въпрос, тъй като за първи път ми се случва. Цикъла ми е 24-25 дни, идва си ми редовно. Овулацията ми  е доста точна по принцип. От два месеца правим опити за бебче, този месец ми закъснява с два дена, но правих тази сутрин тест на SureCheck и беше отрицателен…какво да си мисля, бихте ли ми дали някакъв съвет? Благодаря!

# 1 114
направи друга марка. Мен другите са ми с ясни втори чертички, шутрчек едва едва.

# 1 115
направи друга марка. Мен другите са ми с ясни втори чертички, шутрчек едва едва.

Направих, само че снощи, на лейди тест лентичките, нямаше втора чертичка, дори и бледа…

# 1 116
  • София
На много момичета им се разбърква цикъла, когато започнат да бебеправят. Ако не ти дойде следващите дни, си направи отново тест. Успех!

# 1 117
Пробвай с витамини. Вземи си и фолиева киселина. Тя успокоява и е добре да започне да се приема преди бременост. Успех пожелавам!

# 1 118
Фолиевата киселина не че успокоява, но е изключително важно да се взима минимум месец преди зачеване, по-добре три, а най-добре една година преди това. Тя предпазва от дефекти на невралната тръба, която се затваря в 6 гс (2 седмици закъснение) и е много важно да има достатъчно запаси в организма преди това. Ако се опитвате да забременеете, започвайте я веднага

# 1 119
здравейте момичета! може да звучи малко тъпо, но искам да ви споделя и да ми дадете мнения…. овулацията ми беше по календар от 7-12 най видок беше шанса от 10,11,12 ние с моят съпруг го правехме на 7  и на 11 но с голямо извинение че навлизам доста навътре той през тези два пъти докато беше прясно  взе и ми мушна вътре…. има ли вероятност да има бременност и кога трябва да си направя тест последната мен. ми беше на 26.06  днес си направих тест но нищо  (22.07)  кога да си направя отново…. за категорично!  междо другото имам доста болезнени ареоли  и болки в кръста незнсм може и да са предместруация… моля ви за съвети 

# 1 120
Аз поне доколкото разбрах от детайлите - има шанс. Принципно не е на 100% нужно "свършването да е вътре", а въобще да попадне "материал".
Тест си направи в деня, в който очакваш цикъла си или ако имаш закъснение поне 1-2дни. Принципно най-категоричното трябва да е директно кръвен тест поне от или след деня на очаквания ти цикъл - би ти спестило да правиш уринарни, ако евентуално не могат да засекат ниски стойности и търсиш максимално бързо категоричен резултат.

Ако приложение ти е показвало овулационни дни 7-12, то реално показва дните, в които шанс да се забременее - дните преди самата овулация, конкретния ден и деня след нея.
По принцип сперматозоидите оцеляват от 3 до 5 дни вътре и затова секс в дните преди овулация се водят с висок шанс - ако в този период попаднат вътре могат да оцелеят до деня на овулацията и да се случи оплождане, защото реално вече са там и чакат яйцеклетка. В дена на овулацията също, а яйцеклетката, ако помня правилно, оцелява часове след овулацията и затова има някакъв шанс и в деня след нея да се получи, макар и малко по-малък вече.

Та, с оглед на ситуацията, ако по него е "имало материал", когато е правил, каквото е правил, теретично има шанс.

Симптомите на ПМС и на бременност сами по себе си не са фактор, защото са почти еднакви.

# 1 121
Здравейте, мами! С приятеля ми правихме секс преди 10 дни,като стана гаф. Не сме на етап да искаме деца, а мисля, че бях точно в овулация. Пих ескапел на 20-я час. Какво мога да направя, за да разбера възможно най-рано дали съм бременна, за да мога да мина само с хапчета?

# 1 122
Кръвен тест при закъснение, медикаментозен аборт се прави до 10/12г.с имате много време..

# 1 123
А защо не пиете противозачатъчни след като не планирате бременност? Другото е безотговорност!

# 1 124
  • София
Ескапел може да попречи на овулацията да настъпи. Ако е настъпила и стр уцелили момента, няма да свърши работа. Стискам палци да е каквото вие искате, в краен случай може и медикаментозен аборт ако се стигне до там. Но да, помислете за по-сериозна протекция!

Общи условия

Активация на акаунт