Втора бледа черта на теста за бременност

• 52 374
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 1 125
дали е положителен 🥹🥹

# 1 126
  • Sofia
дали е положителен 🥹🥹

Не, вижда ми се като невалиден. Контролната черта не се вижда ясно. Спрете с тия тъпи тестове на Престо. Не стават. Направи друг.

# 1 127

Знам че се вижда, но според вас има ли шанс резултата да е фалшив? 4ти ден закъснение, теста правих след работа и доста изпита вода.. чудя се да казвам ли на таткото тази вечр или да изчакам до утре сутрин за втори

# 1 128

Знам че се вижда, но според вас има ли шанс резултата да е фалшив? 4ти ден закъснение, теста правих след работа и доста изпита вода.. чудя се да казвам ли на таткото тази вечр или да изчакам до утре сутрин за втори

Абсолютно положителен без съмнение. Честито!

# 1 129

Вижда се втора черта. Положителен е според мен, ако искате утре си направете втори с първа урина. Пожелавам ви успех!

# 1 130
Даже не е бледа чертичка 😊 А щом има закъснение от толкова дни. Най-добрата ми приятелка също беше с такава чертичка на be.live, тестовете им са май в почти всички случаи верни, а и не е бледа несигурна чертичка. Успех ❤️

# 1 131
Здравейте! Извинете ако въпроса е глупав, но бих искала Вашето мнение за снимката на теста, който ще прикача. Моля без нападки! Цикъла ми е нередовен вече, овулация та също, та реших да проверя какво се случва. Благодаря предварително за отговорите!

# 1 132
Здравейте! Извинете ако въпроса е глупав, но бих искала Вашето мнение за снимката на теста, който ще прикача. Моля без нападки! Цикъла ми е нередовен вече, овулация та също, та реших да проверя какво се случва. Благодаря предварително за отговорите!
Аз не виждам втора чертичка. Ако искате си направете още един тест след 2 - 3 дни, ако не дойде цикъла. Ако имате симптоми на бременност може да пробвате и с кръвен тест,  те са най - точни.

# 1 133
Аз не виждам втора чертичка. Ако искате си направете още един тест след 2 - 3 дни, ако не дойде цикъла. Ако имате симптоми на бременност може да пробвате и с кръвен тест,  те са най - точни.
  Благодаря много за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт