Втора бледа черта на теста за бременност

• 53 160
  • 1 163
  •   2
Отговори
# 1 140
А нормално ли е чертичката да се насища? В момента е така…
Нормално е. Тук въпреки марката май няма съмнение... Честито!

# 1 141
Е, ето ме и в тази тема. Днес е 28-ми ден от цикъла и реално днес трябваше да ми дойде. Обикновено имам 1-2 дена зацапване и след като нито понеделник, нито вторник се появи, реших да се сдобия с един тест вкъщи, защото цикъла ми е изключително точен. Притеснява ме обаче, че е прекалено бледа чертата. Имам една успешна бременност, една с аборт по медицински причини и една биохимична съвсем скоро, но никога в деня на цикъла не са били толкова недоловими тестовете. Disappointed Relieved

# 1 142
Е, ето ме и в тази тема. Днес е 28-ми ден от цикъла и реално днес трябваше да ми дойде. Обикновено имам 1-2 дена зацапване и след като нито понеделник, нито вторник се появи, реших да се сдобия с един тест вкъщи, защото цикъла ми е изключително точен. Притеснява ме обаче, че е прекалено бледа чертата. Имам една успешна бременност, една с аборт по медицински причини и една биохимична съвсем скоро, но никога в деня на цикъла не са били толкова недоловими тестовете. Disappointed Relieved

Скрит текст:
Моите тестове с първа бременност втората черта беше видима от луната... С втората беше също толкова бледа в деня на закъснението!

Това е с първата бременност след 2 литра вода следобед:

Това е с втората бременност с първа урина.

Втората ми бременност засега се развива успешно и чакаме девойката декември! Приемах малко прогестерон "за всеки случай".
Късмет и бягай за кръвен! (но тествай и прогестерон, личен съвет)

# 1 143
Благодаря за включването, това ме успокоява донякъде. Отивам освен към лабораторията да пусна ЧХГ и прогестерон.

# 1 144
Здравейте! Моля за помощ, днес сме 29-ти, очаквам цикъла на 31-ви, направих тест Престо с първа сутрешна урина и ми се видя нещо като втора чертичка, веднага направих още 3 Престо и 1 sure check със същата урина - ясно отрицателни. Качвам ви снимки, съмнителния съм го снимала отделно. Моля, кажете си мнението.

# 1 145
  • София
Най-малко веднъж на страница се пише - Не правете Престо! Не виждам положителен тест на снимката. Изчакайте още някой ден и ако не ви дойде, направете тест на друга марка!

# 1 146

Положителен е. Surecheck по-бавно се насища по принцип. Най-добре направете кръвен или си вземете най-обикновени лентички lady test. На мен ми показаха супер чертичка преди закъснение. Също така belive pro са добри, в опаковката с 2 теста розовият е по-чувствителен.

# 1 147
Здравейте, дами. Вчера 28.07 направих тест Престо, който показа веднага втора по-бледа черта. Първият от кутията беше направен на 20ти и си излезе само една черта за отрицателен. Тази сутрин 29.07 направих тест на be.live, който беше отрицателен. Последна менструация на 20.06 като имам нередовен цикъл, но точно в дните на актовете имах симптоми на овулация, както и се падаше по календар. Минали са 20 дни от опитите, а от 10 дни имам много чувствителни гърди придружени със изключително силна сънливост. Та възможно ли е просто все още да е рано и не всички тестове да хванат бременността или просто е лъжлив тестът с бледата черта?
Прикачвам снимка на теста с двете черти.

# 1 148
Пуснах преди 2 часа ЧХГ и прогестерон да видим какво ще покаже. Просто ме озадачи, че е чак толкова бледа за разлика от предните ми 3 бременности.

# 1 149
Пуснах преди 2 часа ЧХГ и прогестерон да видим какво ще покаже. Просто ме озадачи, че е чак толкова бледа за разлика от предните ми 3 бременности.

Всичко ще е наред, чела съм, че се бориш за детенце от доста време. Аз бях притеснена като теб от такива резултати, но няколко аг-та ми казаха, че не е важно колко е ЧХГ-то, а как расте, знаеш. Като излезе прогестеронът пиши на някое АГ дали трябва да приемеш нещо и колко, за всеки случай. (тези съвети ги давам на база моя опит и да не се четат като съвети от медицинско лице)

пп - За тесответе Престо, отидете до коша, хвърлете ги и при закъснение си вземете хубави. ПРЕСТО ДАВАТ ФАЛШИВО ПОЛОЖИТЕЛНИ ТЕСТОВЕ!

# 1 150
Здравейте, дами. Вчера 28.07 направих тест Престо, който показа веднага втора по-бледа черта. Първият от кутията беше направен на 20ти и си излезе само една черта за отрицателен. Тази сутрин 29.07 направих тест на be.live, който беше отрицателен. Последна менструация на 20.06 като имам нередовен цикъл, но точно в дните на актовете имах симптоми на овулация, както и се падаше по календар. Минали са 20 дни от опитите, а от 10 дни имам много чувствителни гърди придружени със изключително силна сънливост. Та възможно ли е просто все още да е рано и не всички тестове да хванат бременността или просто е лъжлив тестът с бледата черта?
Прикачвам снимка на теста с двете черти.

Тестовете на Престо доста често дават изпарителна втора линия.Утре сутрин с първа урина на друга марка или може да пуснете кръвен в най-близката лаборатория.Попринцип 20дни след предполагаема овулация са доста и би трябвало да покаже,но може и да се е забавила.

# 1 151
Всичко ще е наред, чела съм, че се бориш за детенце от доста време. Аз бях притеснена като теб от такива резултати, но няколко аг-та ми казаха, че не е важно колко е ЧХГ-то, а как расте, знаеш. Като излезе прогестеронът пиши на някое АГ дали трябва да приемеш нещо и колко, за всеки случай. (тези съвети ги давам на база моя опит и да не се четат като съвети от медицинско лице)
Да, в интерес на истината водим 3 годишна “борба” още откакто малкия навърши една година и опитите ни 2 пъти завършват зле…
А ти кога се свърза с АГ? След първия кръвен ли? Мислих да пусна и в петък сутринта ЧХГ и прогестерон да видя дали всичко е наред. Моята АГ е следобед и направо тогава да се свържа с нея. С биохимичната от април първо започна да ми пада прогестерона и на следващата седмица вече и ЧХГ.
Редактирам понеже излезе резултата. Струва ми се доста нисък прогестерона, а ЧХГ-то е доста високо, че да го отчита така бледо Шуър Чека…

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 12:09 от Soulshock

# 1 152
Най-точните и евтини, защото и това ми е важно, тестове са обикновените лентички.
Повечето са 10miu/ml, докато примерно Шуър-а е 25, т.т са и доста по-чувствителни!

# 1 153
Скрит текст:
Да, в интерес на истината водим 3 годишна “борба” още откакто малкия навърши една година и опитите ни 2 пъти завършват зле…
А ти кога се свърза с АГ? След първия кръвен ли? Мислих да пусна и в петък сутринта ЧХГ и прогестерон да видя дали всичко е наред. Моята АГ е следобед и направо тогава да се свържа с нея. С биохимичната от април първо започна да ми пада прогестерона и на следващата седмица вече и ЧХГ.
Редактирам понеже излезе резултата. Струва ми се доста нисък прогестерона, а ЧХГ-то е доста високо, че да го отчита така бледо Шуър Чека…

Супер е прогестерона! (казано на базата опит, не от медицинско лице, при каквито и да е съмнения питай лекар)

Моят беше 26 nmol/l при 2000 ЧХГ. Честито! Вярвам, че и следващите изследвания ще са наред. Браво! Стискам палци.

# 1 154
Защото под резултатите референтните стойности за първи триместър са 35 - 141 nmol/L и ми се струва, че съм по-близо към дъното на референтните. Ще видя в петък какво ще стане и ще се свързам с АГ. Надявам се всичко да е наред този път. 🙏🏻

Общи условия

Активация на акаунт