Втора бледа черта на теста за бременност

• 57 004
  • 1 227
  •   3
Отговори
# 1 215

Пуснете си кръвен, така ще разберете най-добре. Моят шур чек го качих тук с едва видима черта на 31.07 и вече на 7+2 г седмица.🥰
Имах предвид, че е възможно да е изпарителна и да изчака жената още някой ден и или кръвен или друг тест, иначе стискам палци да е истинска черта🥰🥰
Благодаря ви от цялото си сърце да бъде❤

# 1 216

Здравейте! Тези дни очаквам да ми дойде цикъла, какво мислите за този тест?

# 1 217
Тестът е положителен. Честито!

# 1 218
Благодаря, но е непланирано и съм в крайно неподходящ етап да имам дете… Възможно ли е да е грешен, имало ли е случаи със сгрешени тестове? Сега си направих и кръвен и чакам резултата…

# 1 219
И според мен е категорично положителен.

# 1 220
Благодаря, но е непланирано и съм в крайно неподходящ етап да имам дете… Възможно ли е да е грешен, имало ли е случаи със сгрешени тестове? Сега си направих и кръвен и чакам резултата…

В такъв случай съжалявам да го кажа, но фалшиво положителните са обикновено на друга марка. Ако е засечен във времето най-вероятно е положителен.

# 1 221
Ако сте засякли до 5 минута е положителен.

# 1 222
Конректно тестовете на Sure Check рядко май дават грешно положителен резултат. Най-често в последствие да излезе отрицателен, ако е имало биохимична бременност.
За мен също е категорично положителен тест, ако чертичката се проявила първите 5 до 10минути. Отделно, че на опаковката си пишеха, че дори много бледа черта е положителен тест.
Моите положителни тестове на Sure бяха даже по-бледи. Показвам в скрит тест - да, това е положителен тест.
Скрит текст:

# 1 223
Абсолютно положителен е!

# 1 224
Тестът си е категорично положителен. Моя съвет е да го обмислиш добре решението, за да не съжелиш на по късен етап и да попаднеш в ежемесечното чакане за бебе, като повечето жени тук желаещи бебе и в очакване на такова!

# 1 225
МАЛИНКА06,изказването ти е изключително грозно! Това, че други жени във форума се борят за бебе и са в "месечно чакане", по никакъв начин не касае личната ситуация на момичето и не я задължава да ражда в момент, в който самата тя казва, че е в крайно неподходящ етап от живота си. Чуждите репродуктивни проблеми не са неин дълг, нито повод да й се вменява вина.
Дете се гледа с реална готовност и възможности, а не от страх и черни сценарии, насаждани от непознати в интернет. Спрете да натискате хората да вземат съдбоносни решения под емоционален натиск. Victoria Vv има пълното право сама да реши как да постъпи с живота си и никой тук няма право да й държи сметка!

Последна редакция: пт, 28 авг 2026, 16:30 от Smile_ :)

# 1 226
МАЛИНКА06,изказването ти е изключително грозно емоционално изнудване! Това, че други жени във форума се борят за бебе и са в "месечно чакане", по никакъв начин не касае личната ситуация на момичето и не я задължава да ражда в момент, в който самата тя казва, че е в крайно неподходящ етап от живота си. Чуждите репродуктивни проблеми не са неин дълг, нито повод да й се вменява вина.
Дете се гледа с реална готовност и възможности, а не от страх и черни сценарии, насаждани от непознати в интернет. Спрете да натискате хората да вземат съдбоносни решения под емоционален натиск. Авторката има пълното право сама да реши как да постъпи с живота си и никой тук няма право да й държи сметка!
Благодаря Ви. Не съм обидена на никого, даже благодаря на всеки, който изразява мнение.
На мен ми е изключително тежко емоционално в момента. Знам, че това е най-хубавото нещо в живота, знам колко хора си мечтаят и аз не искам да съм “убиец”, но от другата страна стоят обстоятелствата ми в момента и ранния етап от живота, в който се намирам… Просто се надявам кръвният тест да излезе отрицателен, очаквам резултата всеки момент.

# 1 227
Victoria Vv,изобщо не си помисляй такива тежки думи като "убиец"! Насаждането на подобна вина от странични хора е емоционално насилие върху теб в момент, в който и без това ти е трудно. Да вземеш правилното решение за живота си, съобразено с реалните ти обстоятелства и възможности, не те прави лош човек, а отговорен.
Напълно нормално е да си уплашена и объркана, когато бременността е непланирана. Поемете си дъх с твоя партньор, изчакайте кръвния резултат и каквото и да решите, знайте, че това е ТВОЯТ живот и БЪДЕЩЕ. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт