Втора бледа черта на теста за бременност

• 58 409
  • 1 232
  •   2
Отговори
# 1 230
Здравейте, момичета ❤️
Имам нужда от малко мнение и опит. На 4 септември ми поставиха инжекция за предизвикване на овулация, като фоликулът беше 19 мм. Оттогава правим опити за бебе.
Днес е 7-ият ден след инжекцията. Вчера направих тест за бременност и видях много бледа втора черта, а тази сутрин направих нов тест и втора черта вече не се вижда.
Въпросът ми е: възможно ли е още да е прекалено рано за тест и дали бледата черта може да е била от инжекцията? Кога е най-добре да направя кръвен β-hCG, за да разбера дали има бременност?
Ще съм благодарна, ако някой е минал през подобна ситуация и сподели опит. ❤️

# 1 231
Чертата 100% е била от инжекцията. И на мен ми беше излязла такава на 8ми ден след Хориомон.
За кръвен съм чувала 11 дни след овулация, но всичко е условно. Имайте предвид, че овулацията е настъпила поне ден (понякога и два) след поставяне на инжекцията. На практика е невъзможно на 7ми ден след нея да сте бременна, тъй като отнема 7-10 дни да се случи имплантация (ако ще се случва).
Иначе аз лично съм нетърпелива и бях отишла за кръвен на 9ти ден след доказана О и резултата ми беше нещо от рода на 15 (което се води гранично), така че препоръчвам наистина да изчакате поне 11-12 дни (в случая 2 седмици след поставяне на инжекцията). Успех 🍀

# 1 232
Здравейте, момичета ❤️ Имам нужда от малко мнения и опит.
На 04.09 ми беше поставена инжекция за предизвикване на овулация, като тогава фоликулът беше 19 мм. Днес, 11.09, бях отново на преглед и ми казаха, че образуванието е около 34 мм. Лекарката каза, че е възможно вече да е жълто тяло, но не може да се каже със сигурност.
Въпросът ми е: възможно ли е изобщо да не е настъпила овулация досега и фоликулът да се спука през следващите дни? Ако овулацията настъпи по-късно, възможно ли е да има оплождане преди очакваната ми менструация около 18.09?
Продължавам да приемам Дуфастон.
Някой имал ли е подобен случай – голям фоликул/образувание около 34 мм след такава инжекция, което после се е оказало жълто тяло или е настъпила по-късна овулация? ❤️

Общи условия

Активация на акаунт