Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 38 900
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
Аз съм с разрез в подмишниците. Предимството уж било, че не се вижда белегът, но моят е погрешно направен под подмишницата, вижда се много и образува грозна гънка. Мога да пратя снимка на лични как се вижда като съм по потник. Недостатъкът е, че не могат да се позиционират хубаво имплантите, както при разрез под гърдата. И така моите 335 кк изглеждаха като 500 при старт чашка А, от блузи номер S трябваше да мина на L, така чудно бяха позиционирани. Без да преувеличавам, откакто се видях с импланти до деня на махането им броени месеци по-късно, плачех всеки ден с часове, че съм така обезобразена. Сега съм добре, останаха само грозните белези и лошия спомен от "доктор" Стефан Комитски и собственото си необмислено решение да сложа импланти при някакъв некадърник щото "няма кво да стане, давай смело".

Да, ако може да ми изпратите снимка, ще съм благодарна 🙂

GreatGigInTheSky, все си мисля, че с поставяне от там са необходими много опит и знания. Мен ме спря този метод защото четях, че доста повече болки има след операцията. Сега не съжалявам, защото за два месеца са доста добре белезите и реално, ако не повдигнеш гърдата - няма да ги видиш. Лошото е, че очаквах доста по-голям бюст, а то кво станА 🤣🤣
А Вие до колкото си спомням бяхте при доктор Христов, нали така? На мен ми каза, че разрезът ще е под мишницата и останах с впечатление, че просто така работи.

# 406
  • Варна
Момичета, да ви питам за снимките...

Хирурзите, които снимат гърдите ви, преди и след, искат ли съгласието ви?

В смисъл питат ли "мога ли да ви снимам" и вашето съгласие е само устно или го има в писмена форма?

# 407
  • София
Иска се писмено съгласие. Аз посочих, че не разрешавам снимките ми да се публикуват в интернет, но могат да се показват на консултации на жени със сходни на моите изходни параметри. Докторът го спази.

# 408
  • Варна
Супер! Точно това исках да прочета, че съгласието е писмено.

# 409
Аз да си призная, въобще не гледах какво подписвам😆

Моят доктор не пуска никакви снимки в соц мрежи, но той не снима лицето, така че много не ми дреме, дали ги показва.
Иначе скоро ходих на консултация и веднага извади всички мои снимки отпреди и след операцията.

# 410
Здравейте, момичета!

Пиша за пръв път, макар че съм изчела вече всички теми. Тук съм по-скоро за съвет тъй като размишлявам доста и вече започва да се превръща в някаква фикс идея.

Имам огромно желание да си поставя гръдни импланти още от 15-16 годишна. Е, сега съм на 21 години, самостоятелна, и все повече го искам, но не мога да излъжа, че възрастта ми не ме притеснява - тренирам много, искам тепърва да създам семейство, отделно ако трябва да ги сменям на 10-15 години това са баая операции. Тъкмо да се откажа всеки път, но то е по-силно от мен…

Искам да се отърва от комплекса си, да се чувствам добре в кожата си и да си се радвам кога ако не като съм млада. Лятото особено ме натоварва тази мисъл, когато се съберем в женски компании и аз винаги съм с най-малките гърди.

Вие какво мислите по въпроса?

# 411
Дъщеря ми сложи импланти на 18г. Беше наложително, защото имаше тубуларни гърди,които щяха да й бъдат огромен комплекс.
Аз сложих след 50.
Човек трябва да бъде смел и да се чувства добре в кожата си .

# 412
Здравейте момичета искам да питам, какво ви е мнението за д-р Джак от клиника Белисима?И има ли някой който си е слагал импланти при него:blush:

# 413
Здравейте, момичета!

Пиша за пръв път, макар че съм изчела вече всички теми. Тук съм по-скоро за съвет тъй като размишлявам доста и вече започва да се превръща в някаква фикс идея.

Имам огромно желание да си поставя гръдни импланти още от 15-16 годишна. Е, сега съм на 21 години, самостоятелна, и все повече го искам, но не мога да излъжа, че възрастта ми не ме притеснява - тренирам много, искам тепърва да създам семейство, отделно ако трябва да ги сменям на 10-15 години това са баая операции. Тъкмо да се откажа всеки път, но то е по-силно от мен…

Искам да се отърва от комплекса си, да се чувствам добре в кожата си и да си се радвам кога ако не като съм млада. Лятото особено ме натоварва тази мисъл, когато се съберем в женски компании и аз винаги съм с най-малките гърди.

Вие какво мислите по въпроса?
Според мен на 20 е рано за корекции. Ще развалите едни млади, стегнати гърди. Ако на 30 решите да ги махнете, ще изглеждат много по-зле от на връстничките ви, които не са слагали. Риск е и да се спукат или да имате контрактура точно докато сте бременна примерно.
Според мен едни нормални гърди е ок да се коригират нещо след раждане, кърмене, защото тогава наистина има вече какво да се подобрява и комплексът е на базата на реални поражения, а не на младежка неувереност. Аз като си погледна снимки на 20 чак сега виждам колко съм била готина, но тогава не го чувствах така...

# 414
Здравейте отново! Flowers Blossom
Кога започнахте да тренирате леко? На мен ми казаха поне 45 дена от операцията без абсолютно никакви тренировки, но вече съм доста подвижна и се чудя дали леки упражения със собствено тегло(клекове, напъди..) вкъщи биха били окей.
Кога започнахте да вдигате по-тежки неща от сорта на 2-3кг?
Отделно да попитам имали такива от вас, при които едната гърда е била с ръб отгоре и оправи ли се?
Бяха ми казали, че е отток и ще спадне първата седмица. Мина месец и последно ми казаха, че може би жлезата ми е била по-високо, но преди не бяха така. Отделно разрезът при нея е по-високо направен, не знам защо. По препоръка на хирурга носих лентата над сутиена 2 седмици.

Какво ви е мнението за геловете/стиковете/лепенките за белези? Заглеждам този силиконов стик https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030031387
И тези силиконови лепенки https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030031392
Някой ползвал ли е такива или само кело кот?

# 415
А, сега констатираха, че може би жлезата е била по-високо?🙄
Това се казва на консултацията с предупреждение, че може да има асиметрия, а не, когато му е удобно на доктора и според резултата.
Този хирург е всеизвестен, че вади от 9 кладенеца вода, но никогаШ не е виновен той!
Дано всичко е наред и да се уеднаквят, все пак е рано още.

# 416
Здравейте,

Преди пет дни си направих операция за уголемяване на гърдите при доктор Молов. Имплантите са кръгли Ментор, 405cc. Искам да попитам дамите, които вече са се оперирали, вдигали ли са температура след операцията. Днес вдигнах 37,1, пия антибиотик, също дексофен и паратрамол. Имам и дренажи, утре съм на превръзка и се надявам да ми ги махнат. По принцип знам, че е нормално и възможно да се повиши температурата, заради имунната реакция на организма и адаптацията към чуждото тяло, но все пак се притесних. Моля, ако някоя е имала температура да сподели колко време е продължило Simple Smile) благодаря предварително ❤

# 417
Здравейте,

Преди пет дни си направих операция за уголемяване на гърдите при доктор Молов. Имплантите са кръгли Ментор, 405cc. Искам да попитам дамите, които вече са се оперирали, вдигали ли са температура след операцията. Днес вдигнах 37,1, пия антибиотик, също дексофен и паратрамол. Имам и дренажи, утре съм на превръзка и се надявам да ми ги махнат. По принцип знам, че е нормално и възможно да се повиши температурата, заради имунната реакция на организма и адаптацията към чуждото тяло, но все пак се притесних. Моля, ако някоя е имала температура да сподели колко време е продължило Simple Smile) благодаря предварително ❤

Мариела, здравей, мисля, че е нормално да се вдига подобна температура. Аз също вдигах ден или два, не помня точно. Всичко ще е наред. Честито!

# 418
Не съм вдигала температура, даже не съм я мерила,не съм пила антибиотик, сложили са ми някакъв в клиниката, който се давал еднократно.

# 419
Благодаря ви за отговорите, днес ходих на превръзка и да махнат дренажите. Казаха, че след операция такава температура можело да се получава, сега пак имам 37,1. Ако продължа да вдигам още няколко дни казаха да се обърна към лекаря, надявам се разбира се да спре това нещо Simple Smile Иначе се възстановявам добре, нямам вече така болки и затова се озадачих за тази температура

Общи условия

Активация на акаунт