Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 38 891
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, момичета. Обмислям поставяне на импланти. Не защото са ми отпуснати гърдите, не защото са се стопили с годините, а просто защото гърди нямам - буквално (яйца на очи) и като си вдигна ръцете нагоре - изчезват. Та ми се иска да проуча и може би вече да се реша на моите 45г. да си поставя имплант. Анатомичен, малък като обем. Моля за съвет за лекар, информация за цена, може би клиника някъде в Бургас, Варна или Пловдив, например. Какво е необходимо да знам и всичко, което смятате, че може да ми е полезно. За информация - не съм активно тренираща и вече няма да кърмя. 🙂

Здравейте! Видях, че по-горе са Ви дали инфо за повечето от лекарите. Аз ще добавя моя лекар д-р Желев в Пловдив. Той слага анатомични импланти, цената е около 8000 лв заедно с изследванията. При него става много бързо, записах час за след два дни, а операцията направих след още две седмици.

# 361
Д-р Желев е много добър. Аз не съм ходила при него, но имам няколко познати с много хубави гърди правени от него и една на която един прехвален хирург ги направи ужасно, после ходи в Германия уж за поправка, но пак останаха зле и накрая д-р Желев ги поправи.
Това за бащата, за сина нямам впечатления.

# 362
Точно при този д-р Желев старши преди 2 години се оперира моя близка. Е по-ужасни гърди от нейните не съм виждала! Зърната гледат в различни посоки, 1 педя разстояние между тях. Друга позната се оперира при сина му, нейните по-биват.

# 363
Възможно е,  не познавам всичките му пациентки, само няколко, но на всички са хубави гърдите.

# 364
Здравейте, момичета! Моля ви ако има някоя от вас с повдигане тип котва и поставяне на импланти подмускулно в една операция да сподели как е протекъл възстановителния период

# 365
Аз имам такава операция на едната гърда, другата е само с имплант без повдигане.
Не забелязах нещо по-различно във възстановяването между двете гърди.
Скоро бях на консултация при моя хирург и първо се възхити на себе си, колко са ми еднакви ареолите и после на мен, че са ми изчезнали белезите😆

# 366
Аз имам такава операция на едната гърда, другата е само с имплант без повдигане.
Не забелязах нещо по-различно във възстановяването между двете гърди.
Скоро бях на консултация при моя хирург и първо се възхити на себе си, колко са ми еднакви ареолите и после на мен, че са ми изчезнали белезите😆
А за колко време се възстановихте? Знам че е индивидуално, аз съм 20ти ден след операцията, всичко с разрезите е наред махнаха ми и лепенките , но имам доста неприятни болки в областта на подмишниците при движение,които не забелязвам да намаляват.

# 367
Чилу, как оправи белезите?

# 368
Cristi, никак, изобщо не им обърнах внимание, просто явно ми е такава кожата, а и докторът си е добър.
Преди около година друг пласт хирург ми махна една бенка високо на носа, почти между очите, сега не мога да се сетя от коя страна я виждах и ми пречеше, то и затова я махнах. И там нямам никакъв белег, търся да се сетя къде точно беше и няма.

Slavcheva, не знам какво точно имате предвид под възстановила се. Подмускулните импланти предизвикват дискомфорт известно време, 20 дни са много малко за пълно отминаване на болката. Повдигането не играе кой знае каква роля.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 18:06 от Чи лу

# 369
Благодаря.

# 370
Процедури за хора, които ги мързи да си мръднат задника(буквално!!). Нищо не може да се сравни с добрата храна + редовни упраженения. Просто няма безплатен обяд.
А с тия обяснения дамата просто иска отноешение + авторитет препоръки. Ако някъде са й поднесли и кафе- безценно за избора на хирург Bowtie

Изключително отвратителен коментар!!!!
Изумявам се как може да има хора,които си позволяват да се изказват толкова грубо , "КОМЕТЕНТНО" и неподготвени !!!
Първо не познавате дамата!
Второ не сте я виждали!!!
Трето не знаете нейната история!!!
Да коментирам ли,колко подробно и изчерпателно е споделила опита и мнението си?!?!
Много рязко трябва да се научите да мълчите ,когато няма какво да кажете!!!!
Даже се дразня на себе си,че ви пиша на вие,а не на "ТИ",защото не заслужавате никаква проява на  уважение!!!
И все пак реших да не ви слизам на нивото!!!

# 371
Преди около година друг пласт хирург ми махна една бенка високо на носа, почти между очите, сега не мога да се сетя от коя страна я виждах и ми пречеше, то и затова я махнах.

Извинявай, но дали можеш да споделиш за кого става дума? Имам проблем точно с бенка на носа и вече мисля, че само пластичен хирург би могъл да я отстрани. Колко излезе самото премахване, като цена? Simple Smile

P.S.: Ама, хора, то по форумите на "ти" се пише; другото е странно и не на място. Wink

# 372
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз ходих преди месец на преглед за бенки. Откриха ми една,която на дерматолога не му хареса,защото била в по-голям размер и тъмна на цвят. Като се прибера скоро,ще си я махна.
Моя другарка вече 2 бенки си махна,нито боли (в Щатите ги "стържат с лопатка",предполагам,че и тук така ги отстраняват),нито й останаха белези.

Не отлагайте този вид прегледи.

А за здравословното хранене и физическо натоварване - това е вярно,но има неща,които не могат да се корегират само с това. Сега,като сме с чашки А, как да станат чашка С ей така,с добра воля и ядене на ябълки?Simple Smile

# 373
Точно при този д-р Желев старши преди 2 години се оперира моя близка. Е по-ужасни гърди от нейните не съм виждала! Зърната гледат в различни посоки, 1 педя разстояние между тях. Друга позната се оперира при сина му, нейните по-биват.

Много е важно какъв старт е имала. На мен др Стоянов също ми каза, че ще имам голямо разстояние и че има възможност да има разлика в зърната. Причините са някои мои характерно особености. Ако ги сближи пък може да се получи риплинг, така че бих предпочела да са по-разделечени.
За мен лично е много важно да знам преди и след, за да преценя дали операцията е успешна или не, без значение какво се оперира. Ако има подобрение, макар че резултата не е перфектен, за мен операцията е успешна

# 374

Много е важно какъв старт е имала. На мен др Стоянов също ми каза, че ще имам голямо разстояние и че има възможност да има разлика в зърната. Причините са някои мои характерно особености. Ако ги сближи пък може да се получи риплинг, така че бих предпочела да са по-разделечени.
За мен лично е много важно да знам преди и след, за да преценя дали операцията е успешна или не, без значение какво се оперира. Ако има подобрение, макар че резултата не е перфектен, за мен операцията е успешна

Aleks@ndr@, какво ти предложи Стоянов и насрочихте ли операция?

Общи условия

Активация на акаунт