, но казаха че по принцип трябва да се носи.В Младост ли живееш?
, но казаха че по принцип трябва да се носи.

Аз когато се сетя нещо отивам и си записвам в един тефтер, като дойде време за преглед си преписвам въпросите на лисче и срам не срам в кабинета си вадя лисчето и си записвам на него отговорите. Като пълен идиот съм. Ама първия път като отидохме на преглед исках да питам поне 10 неща, пък се сетих само за 3 и оттогава 

. Не чувам и не виждам да гълта , а след като яде и от двете гърди, изцедих 40 мл, ако не е ял цедя по 50-60 от двете . Значи ли че е ял само 20 ?!?! След това изяде още 90 мл с лъжица - половина изтече навън....

Аз когато се сетя нещо отивам и си записвам в един тефтер, като дойде време за преглед си преписвам въпросите на лисче и срам не срам в кабинета си вадя лисчето и си записвам на него отговорите. Като пълен идиот съм..
(както беше посала една мама). Сутрин са по-пълни и като ги изцока цял ден си остават празни. Пия от чая на Hipp , ям червен лук като за световно (а немога да го понасям) , варя билки , наливам се с всевъзможни течности и всичко това без особен ефект. Засега съм упорита и не дохранвам с АМ , ама тя е гладна на всеки час и ми се струва че го измъчвам така детето.

. пък ако това й помага мисля че е по-добре от това да я изхождаме ние всеки път.
, ние пък цяла нощ пяхме, е добре де от 1 до 3 и после в 5, голям зор видяхме, иначе веднъж ни се случи та спахме две нощи, ама само с това си остана, па понякога де прескача яденето в 12.
, ама там пишеше за учене за нощем да спи де, да му установим еднакви ритуали преди спането, например къпане, масаж, преобличане такива неща, като го слагаме да спи да опитаме максимално да му направим условия за това, само вечер става въпрос, та да разбере, че е нощ и трябва да се спи.
. винаги съм ги ненавиждала и съм ги носила само когато облеклото е налагало. моите гърди понеже не са големи, а и формата им е такава че седят добре и без сутиен и аз така съм си карала винаги. точно затова скоро питах една приятелка, която доста време кърми и поне при нея е било, че си е носила сутиена до последно. така че няма начин заради бебковците трябва да се примирим с всичко. аз съм си взела 2 чифта от един модел и са ми удобни. свикнах с него - вече почти не ми пречи.