Отговори
# 15
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

# 16
Юсуфи няма ли и него да върнат?😂😂😂

# 17
Афра била в ялъто.
Мерт и Дирен снимали външен сет, извън ялъто.

# 18
Благодаря,за новата тема Flowers Rose

Надявам се на смислен и щастлив завършек на историята Heartpulse

# 19
# 20
Чакайте да повторя красотата Simple Smile

Тези полицаи в Ялъто да не са във връзка с миналото на Серпил?

# 21
Афра била в ялъто.
Мерт и Дирен снимали външен сет, извън ялъто.

Аз разбрах от Ураз, че ще е във вилата на Карам 🙄

# 22
Благодаря за новата тема, Еве! Heart
 Днес съм с розови очила само заради благата вест, на която ще станем свидетели. Simple Smile Нито Серпил, нито Тарък, нито Сафет Джуниър ще ми помрачат момента.

P.S. А някъде цензурата пак работи. На арабките им режат сцени, за да станат приемливи, но на едно друго място ще решават по- кардинално проблема. Щеше да е смешно, ако...

# 23
Еве,благодаря за новата тема! Kissing Heart

С тая скорост на връщане на персонажи утре очаквам да видя Буче и Пелин строени за снимки в ялъто.На финала Феро ги е строил в кръг- Суна,Серпил,Пелин и Дияр и играят на "онче,бонче счупено пиронче".Ааа....и Невра за по-голям драматизъм.Сейран ще го играе арбитър.Тарък ще подвиква отстрани "Сейран, и с четири деца ща взема".......
Айде да видим до къде ще им е лимита на глупостите.

# 24
Здравейте момичета.Отново сме в нова тема.Еве благодаря,че продължи грижата за това.Да,днес е Чапкъновия ден.Разбира се,че ще гледаме,поне това заслужават Мерт и Афра.Другото вече си го знаем.Изгледах първа серия на "Мечтата на Ешреф".Още един талантлив актьор на който не му върви със сценариите и проектите.Язък за Чаатай,язък за парите,които са потрошили.За сега се оказва,че е най-скъпия нов проект.Демет не е моята актриса,не стои никак добре до Чаатай,но все пак има опит пред камера,което е в нейна полза.Химия за сега,зеро.История,банална като света.Това са впечатленията ми от еп.1.Общо взето скука.След нашия сериал,ще си остана на вълна "Далечен град",защото той единствен,за сега,успява да ме държи в напрежение и да имам желание да гледам следващата серия."Пазар" ми е интересен не заради "голямата любов",а заради комбинацията продуцент-психоложка,журналистка-продуцент,изваждане на второстепенни актриси на първи план.Ще видим колко скандала ще се завъртят още около проекта,но газенето в тази история си е направо с "бутонките".Струва ми се,че ще приключи скоропостижно.Много "мръсотия" на преден план която явно няма да се понрави на доста хора от гилдията.Но и до десета серия да стигне е достатъчно това което се видя зад открехнатата завеса на задкулисието. Дано на турските зрители им светне някаква "червена лампа",но явно очакванията им са от там да "да се пръкнат" новите Сейран и Ферит и другото не ги интересува.Един успешен проект,като Ялъто,може много да даде,но и много да вземе.Това е моето мнение.

# 25
Малката буба е в ялъто Heart Eyes

Пишат в Х, че в сряда е последния сет Disappointed Relieved

# 26
Благодаря за новата тема!🪻

Ще се гледа епизода, така повелява традицията 😉
После ще пишем за кусурите...

# 27
Еве, сърцето ме заболя! Сряда 😭😭😭
Снощи Хюлиата е участвала в някакво предаване и е казала много хубаво думи за нашите, но намирам само някакви откъси на различни места!

https://x.com/dtural/status/1903014938395685183?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 13:33 от BELL-

# 28
# 29
🧿♾🪬🤍🧄

Общи условия

Активация на акаунт