Отговори
# 45
Еве, благодаря за новата тема!
Пожелавам си да я изпълним с много хубави коментари за щастливото семейство Сейфер.
Дано най после Суна получи заслуженото презрение за своята коварност към сестра си.
Всички пред екрана, за да има повече коментари. Приятно гледане.
Това е мой клип, създаден още в началото на сериала.

# 46
# 47
Здравейте !

Еве , благодаря за новата тема !

Както всеки петък , пак съм на линия. Ще посрещам Тарък и Сафет , Карам и Серпил и всеки който пожелае да се върне в дизито.  Както ги посрещам , така и ще ги изпращам - без съжаление.
Това дизи ми даде много хубави моменти , много емоционални, много неочаквани, затова ще си го изпратя подобаващо. Както казват : и да паднем и да бием ,все ще се напием  и аз така. И хубав да е финала и лош да е , все е край. Ще пия едно на изпроводяк и продължавам да следя Афра и Мерт/докато той обича Афра/:joy:
Отдавна не бях гледала сериал онлайн , да чакам по цяла седмица, да чакам трей след трей , толкова да се ядосвам на СЦ , но никога не съм искала да свършва.
Сега гледам и Далечен град - същата история ,чакам , гледам, мааалко се ядосвам , но ги няма Афра и Мерт , не е същото. Друго е чувството да гледаш как идва любовта при зрели хора , изградени характери , с приоритетите си. Друга е тръпката. Не казвам че е лошо , напротив , но е коренно различно.
За три години си отгледахме Чапкънчето , като  детенце. Ние му дадохме много , но и то ни даде много. Забравям лошия сценарий и си запазвам само хубавото.

# 48
Мама и тате подкрепят децата.

# 49

Сафет и Тарък пак ли ще се крият и ще дебнат от високото място срещу ялъто? Те всички лоши все от там дебнеха.
Корханите за толкова време как не разбраха, че там е сборището на лошите Simple Smile

Вал, кой мой вариант за финал ти допадна - да се окаже сезон 2 и 3 халюцинация на някой и да ни върнат в последния епизод на сезон 1. 
Или за финал да гръмнат всички и да стане Ялъто най-обитаваната къща с духове в Турция Grinning
След всички глупости, които сътвориха аз съм ок и с двата финала Wink

# 50
Не се настройвайте срещу Сафет, може да е дошъл за намаленията на дамски обувки по магазините. 😂

# 51
Или да донесе цветя за Суна, с надеждата този път да ги приеме. Simple Smile

Ками, колко хубаво си го написала! Flowers Hibiscus

# 52
Не се настройвайте срещу Сафет, може да е дошъл за намаленията на дамски обувки по магазините. 😂

Това много ми хареса. Умирам от смях.
Grinning Grinning Grinning

Актьорът е сладур, много добре играе. Как да не харесаш лудичкия Сафет.

# 53
Наде,първият,разбира се, защото после ни очаква голямата и чиста любов на Сейфер
Няма да има нито един от злодеите, от психарите,от чужди бебета и измислени сватби и любов с други,чужди хора

# 54
Добър вечер ,момичета  Heart
Еве  мерси за новата ни тема Flowers Tulip   Flowers Tulip   Flowers Tulip .Дано да я напълним само с хубави коментари за сериала и с прекрасни новини от реала  Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover
И аз ще я сложа тая снимка ,еми мноооого са хубави тука  Simple Smile  Heart Искам ги ето такива щастливи да са и на финала на нашия сериал любимите ни СейФер Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Heart   Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Heart   Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Heart

Красива и сладка Афра  за Дефакто  Heart

# 55
# 56
# 57
Момичета,приятно гледане.Да се насладим на сцените с мечтаната блага вест и дано е лежерна серията,че от другата ще е купон.Ще посрещаме   Тарък и Сафет и ще хапем устни пак.Леко ме е страх  от утрешния ден,че не знам кой ще цъфне за снимки.

# 58
Тези хора много се отпуснаха на снимки Grinning🧿

# 59
Много са красиви! ❤🔥❤🔥❤🔥
Какво ще правим, като свършат сетовете? 😭

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 19:09 от BELL-

Общи условия

Активация на акаунт