Отговори
# 60
Пожелавам ви приятно гледане!
Красота Heart

# 61
# 62
Слагам розовите очила заради АфРам и СейФер. Приятно гледане, момичета!🌹

# 63
Озетчето фокусирано пак върху главните герои 🤮

# 64
Добър вечер 🍸🍸🍸
Еве, тенк ю за новата тема  🪷
Ще гледам и съм на линия за коментарите Wink

# 65
Озетчето фокусирано пак върху главните герои 🤮

Еве,точно и аз това щях да пиша.Предполага се в повторенията да има събития около основната история и персонажи.То Серпил,то Суна,то Абидин,и всички останали.Историята на Сейфер и техни сцени нула.Само в общите. Вече съм на турбо метлата.

# 66
Приятно гледане и от мен.

# 67
  • Ямбол
Добър вечер момичета.Пожелсвам ви приятно гледане вече сме към финала на нашето магично чапкънче.Много ще ми липсват.Както каза Ками ние си гледахме сериалчето като едно детенце .Вярно е че всички ние се ядосвахме,спорихме и съпреживявахме сюжетните линии и точно това прави сериала специален.Еве благодаря ти за темичката дано да я изпишем само с радост и позитивизъм.🌹
Yali Capkini завинаги в ❤️🧿

# 68
Момичета, защо пак ще почнем с 10 минути по-късно, почна да отброява преди малко?
Нещо ми се струва, че последните епизоди са по -къси май.
Странно Simple Smile
Ако така продължава как ще надумкат всички нови-стари герои и историците за 3 епизода

# 69
# 70
Серпиииил, Серпил Head Band Аман от измислени драми!

# 71
Офф,защо бе божеее,защоо..една серия поне да не спасява някоя...оффф..

# 72
Такова се стараят да ни дадат колкото е възможно по-малко от СейФер, че заслужават Оскар от продукцията. 😂 Тъкмо СейФер/АфРам момент докато танцуват и рязко смениха кадъра.

# 73
Какви са тези сценаристи значи. Как може баш на сватбата да пишат “отвличане” на Серпил. Ужас, бе. Малоумна работа.

Еве, благодаря за линка.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт