Отговори
# 75
Серпиииил, Серпил Head Band Аман от измислени драми!
Няма да го оставят Ферит и в деня на сватбата му. Вече се чудя как ще стане Бамбито. Отиде ми първата брачна нощ по ягодите!

# 76
Е как няма точно в тази специална вечер Ферит да хукне да спасява някой , в случая Серпил. И естествено тя пак крещи : Фериитт      То само  Ферит е  там , сякаш други мъже няма.  Оффффф  оф.

# 77
Поне премениха булката в по-красива рокля Simple Smile
А Сабина защо на рекламите винаги пуска Синан и Дияр?

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 20:40 от Blue`Sky

# 78
Повтарям, но са много красиви и влюбени АфРам. 🥰🥰🥰🧿🧿🧿

# 79
Е как няма точно в тази специална вечер Ферит да хукне да спасява някой , в случая Серпил. И естествено тя пак крещи : Фериитт      То само  Ферит е  там , сякаш други мъже няма.  Оффффф  оф.
Мислех си същото! Как пък на Дженгиз не му се допика или на Абидин! Ще си изгубя розовите очила рано-рано! Sad

# 80
Онур Акай нали беше писал, като видим сватбата на Сейфер, че Афрам ще се последват? Да няма промяна в това какво е писал?

# 81
Мислех си същото! Как пък на Дженгиз не му се допика или на Абидин! Ще си изгубя розовите очила рано-рано! Sad

Като на филм 🙂
Отиде половин серия за Серпил...

# 82
Да ги повторя. Толкова красиви и въздействащи ❤️

# 83
Аман от екшън сцени. Само Серпил не беше отвличана и Ферит пак в действие.
Един епизад не можем да изгледаме без драми на поддържащите персонажи.
До края ще гледаме изцепките на Шнура, вместо всички да се радват на младоженците
ще търчим след някого . Не ми се мисли като дойдат и другите навлеци как ще се развият до финала епизодите.

# 84
Едно питие подготвих за сватбата и бамби. Рязко сменям асортимента. Махмурлук ще ми докарат тия спасителни операции.

# 85
Любими и невероятно красиви! 🤍

🪬🤍♾🧄🧿

# 86
# 87
# 88
# 89
И Ферит не ги изтърпя тия двамата,  и ги разкара 🤣

Общи условия

Активация на акаунт