Отговори
# 180
Здравейте, някой чувал ли е къде снима Мерт, всички са в имението само Мерт го няма?

# 181
Този сериал е епоха за мен, има специално място в моя живот. Всичко гледано ще бъде преди и след Рибарчето. ❤️
И при мен е така! Не мога и не искам нищо друго да гледам! При това бълване от сериали един не може да ме привлече, нито с актьори, нито със сюжет! Много ми е скапано от известно време! Рано ми е за раздяла със СейФер и Ялъто! 😭

# 182
Афито е в ялъто, Мерт го няма, както и вчера. Уж вчера снимаха на друго място с Кязъм и Карам, но днес Кязъм бил в ялъто. Пак полиция има, поне 10 броя били, снимали сцена до вратата.

https://x.com/BRAALIIR/status/1903390517578080590

# 183
Афито е в ялъто, Мерт го няма, както и вчера. Уж вчера снимаха на друго място с Кязъм и Карам, но днес Кязъм бил в ялъто. Пак полиция има, поне 10 броя били, снимали сцена до вратата.

https://x.com/BRAALIIR/status/1903390517578080590

Малко започвам да се съмнявам, дали пък вярно не са убили Ферит, малко е странно. За вчера разбирам, но днес.

# 184
Много много хубава серия !

# 185
Цияла пише, че Ферит ще е убит в 36Е, но само в умът му. Ще видим мислите му как Сейран е с децата без него. И ще се събуди. Но дали сценаристите имат толкова фантазия и талант да го напишат?

# 186
Мелоди, но не всички ще можем да ги гледаме на Нетфликс, за превода да не говорим

# 187
Мелоди, но не всички ще можем да ги гледаме на Нетфликс, за превода да не говорим
Ани-зайче, обикновено турските филми от Нетфликс ги пускат и по нашите платформи….вярно,превода не е хубав,но аз и по Нетфликс ги гледам на руски

# 188
Енес с Гюзелимчето (Арки) и Лизбон Heart Eyes

# 189
Здравейте,сега сядам да гледам,за да мога да коментирам  Вас
Някъде четох,че финалът ще е отворен.Изобщо няма да се учудя,ако евентуално искат да правят четвърти сезон.Нищо не се знае
А какво ще кажете за финал как изпращат Ферит в казармата?
Финал от реала?
Много голямо клише ще бъде да умре единият от главните във финалната сцена,дано да не е така
Ферит може да се самоубие само ако Сейран го напусне заедно с осиновените деца/едно,или две/ и собственото им дете в нея
И въпреки това,не ми се вярва,или не искам да вярвам на такъв край
Знам,че Ферит Корхан ще обърне света да намери Сейран,още повече след като ще имат дете
Но,ще се изненадам наистина,ако всичко това е кома....
Ще видим...

# 190
Ако действително Мерт не снима днес може да си има някаква работа, а да си довърши снимките през седмицата. Нали до сряда щели да снимат?

# 191
# 192
Снимат в стаята на Сейфер.

# 193
Зеления фон написа, че момиченцето ще се казва Дуру

# 194
Зеления фон написа, че момиченцето ще се казва Дуру

За момченцето нищо не е писала, дали пък Сейран има само момиченце

Общи условия

Активация на акаунт