Отговори
# 195
Привет! Simple Smile
Аз по повод написаното от Онур Акай.
Какво ни е информирал Онур?
1. Носи се слух, ама аз проверих - 1,2, 3 източника. Много солидна информация, ама различна (бих казала направо противоречива). Извод: Всичко може да се случи. Smile
2. Ферит-Сейран, Афра-Мерт. Пак слухове. И пак нищо не се знае, фактите - по-нататък. Ама в момента любовта на Афрам върви добре. Smile
Моят извод е: Като нямаш достоверна информация и факти, спри да описваш слухове! Дрънкало. Sunglasses

# 196
Аз предпочитам за момиченцето на Сейфер името Масал Simple Smile Но приемам и Дуру. Някой, който знае турски може ли да каже какво значи. Ще съм много благодарна.
За да го изберат сигурно има някакъв замисъл.
В Ялъто колко свободни стаи останаха? Ще има ли място за всички тези деца Wink

# 197
Детето на Суна щяло да бъде лошо като нея! И да завижда на децата на СейФер! - това не е изненада за никой, нали?!

# 198
Надя, най-общо:

Дуру е име от турски произход, което е много предпочитано за момичетата. Използва се в значението на чисто, неподправено и ясно.

Не приемайте информацията като 100 %, може пък друго да излезе името.
Четох, че епизод 100 започвал направо със скок във времето. Няма да гледаме нито малкия Тешко, нито бременна Сейран, нито вълнението около бременността и раждането. (Отмъщението на Шнура)

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 17:32 от Еванджелин

# 199
С тия детайли луднаха днес! ❤🔥

🧄🤍🧿🪬♾

# 200
Сетих се за сапуна DURU, переше много добре...😂

# 201
И Сафет бил в Ялъто! 😜

# 202
Не разбрах какво иска да каже зеления фон, че за 2 път ще има прескачане на времето или че ще има два пъти прескачане?

# 203
Щом още снимат епизод 100, значи няма как снимките да приключат в сряда.

# 204
Два скока във времето ще има. Защо снимат още 100? Пак са правили промени офффф

# 205
Два скока във времето ще има. Защо снимат още 100? Пак са правили промени офффф

Още по-зле, това ще означава че може Ферит да умре и те да направят скок как са минали години от смъртта му.

# 206
Анабел, може да е в наша полза промяната хихихи. Например, да ни покажат все пак раждането на бебетата, после отиваме след няколко години. И стига с тази смърт на Ферит, никой няма да умира.

# 207
Анабел, може да е в наша полза промяната хихихи. Например, да ни покажат все пак раждането на бебетата, после отиваме след няколко години. И стига с тази смърт на Ферит, никой няма да умира.

Може пък наистина да ни дадат как Сейран е с корем и после минава още време и дъщеря им е голяма

# 208
Ялъто след снощния епизод! 🤘

# 209

Общи условия

Активация на акаунт