Отговори
# 210
Добър вечер,момичета  Kissing Heart
Мноооого ми хареса епизода Simple Smile  Heart  Звездите на вечерта са СейФер и естествено малкия сладур Тешко. Simple Smile
Афра и Мерт както обикновено се раздадоха във всичките си сцени.Афра беше великолепна като се страхуваше какви ще са кръвните резултати ,а като разбра ,че  е бременна беше толкова  щастлива миличката ми Kissing Heart ,а после  и Ферит като научи емииииииии страхотни ,страхотни бяха . Heart
Аааааа никакви такива умиранки за Ферит не трябва да се чуват.Охоооо той човека тепърва колко много работи му предстоят къде ще си отива няма такива работи.Едно детенце  е осиновил ,едно или двечки са на път да се родят ,а ако прибавим и Зехра еми ,че той е зает за близките 200 години най-малко тук на земята тъй че не никакви умиранки има си сериозни отговорности и ангажименти и трябва да си ги изпълнява.
Сценаристите ни дължат и на нас зрителите и на СейФер щастлив финал така че моля ги без глупости в последните минути и нека да си останем горе долу с добри спомени от тях. Hands Pray
Най-красивото момиче в света на турските сериали-нашата и на Ферит ,Сейран  Heart   Heart   Heart

И в двете сцени когато танцуваха Сейран и Ферит все се сещах за сцената в началото на сезона когато Ферит се напи след като видя Сейран и Синан да танцуват.Тогава всичко беше само невъзможна  мечта ,а сега мечтата си е абсолютно красива реалност. Heart  Heart  Heart

Heart   Heart   Heart  Семейство Корхан    Heart   Heart   Heart
Дано никой да не развали тази красива картина и това щастие  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 09:29 от Eny87

# 211
Пандата писа, че има нов договор за АфРам. Ще видим дали ще излезе истина.

# 212
Пандата писа, че има нов договор за АфРам. Ще видим дали ще излезе истина.

4-ти сезон нещо?? Не ми се иска така претупано да приключва сериала.

# 213
Не мисля, че ще бъде 4-ти сезон. Според мен е или обща реклама, или филм.

# 214
Ох, правят ни диви и щастливи. Вече не знам на какво да вярвам. Не искам сезон 4 като знам как развалиха сегашния не искам да хабя още нерви. Ако това всичко се окаже ПР и няма да има финал егати шока. Тогава защо ще претупват нещата. Ще имат време да разтягат. Ако пък си идва финала искам да ми дадат Сейфер, бременност, всичко свързано с нея, раждане, дечица. Това, което чакаме три години. Вчерашният епизод не ми е достатъчен. Искам да гледам Афрам, но не с тази продукция. Онур не ги заслужава.
Яд ме е, че толкова много неща видяхме с други герои през сезоните,а със Сейфер всичко липсва. На тях само лоши неща им се случват и трябва да се занимават с проблемите на другите, но не и със своите.
Дано след като още снимат епизод 100 да са направени положителни промени. Искам щастлив финал, дължат ни го гадовете Sad

Този сериал ми е много на сърцето. Помогна ми в труден момент, даде ми надежда.
После обаче всичко унищожиха и много ми е мъчно, много ме боли.
На продукцията мога само да им благодаря,че ми показаха лошото, единствено и само лошото на този свят.
Поне оцених преживяното от мен и знам, че въпреки всичко има добро на този свят. Нещо, което Онур не ми показа, а намерих сама Simple Smile

# 215
# 216
Ето къде е бил Мерт днес. 😊

# 217
# 218
# 219
# 220
Ревизират 101, кой ли знае каква тъпотия са писали

# 221
Кой знае дали наистина ревизират или са решили да се правят на интересни. Сетиха се, че сценария не става.🙄

# 222
Кой знае дали наистина ревизират или са решили да се правят на интересни. Сетиха се, че сценария не става.🙄

Когато не си наясно със себе си и с жанра, в който уж твориш, така се получава. Всеки жанр си има правила и не може примерно комедия да завърши с погребение или обратното - да има всенародна веселба на погребението на главния и то положителен герой. Да, има трагични любови в историята и в реала, но нашата история от самото начало не е такава - не е замислена да бъде такава. Не мога да си представя що за малоумник би убил или самоубил Ферит на финала! И си признавам, че за първи път не изгледах изцяло последния епизод, но ще го направя, защото по сцените, които гледах и които коментирате, съдя, че си струва. Освен ако решат да ни покажат отворен финал с надежда за възкресение в 4 сезон, ако има такъв. Което пак си е гадно, защото следващ сезон може и да няма. Но щом идеята е да ни е гадно, получава им се нелошо.

# 223
Добро утро, мацки! 🫶

https://x.com/walk2theheaven/status/1903434618411356336?s=46&t=C … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 08:31 от BELL-

# 224
Добро утро Kissing Heart
Сценаристите ни са на ниво дневни сериали, нямат капацитет да пишат големи драми. Тази от снимката на Анабел първо щяла да работи, после да реве 🤦‍♀️ Сега, ние да ревем ли, да се смеем ли? Снощи до 10-11 часа имаха сет, полицията до късно беше в ялъто. Афито снимаше нещо отвън, но не разбрах с кой е там. Дано не прекалят с глупостите 🤦‍♀️

https://www.instagram.com/p/DHg_DDLokCm/

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 08:40 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт