Отговори
# 225
Добро утро Kissing Heart
Сценаристите ни са на ниво дневни сериали, нямат капацитет да пишат големи драми. Тази от снимката на Анабел първо щяла да работи, после да реве 🤦‍♀️ Сега, ние да ревем ли, да се смеем ли? Снощи до 10-11 часа имаха сет, полицията до късно беше в ялъто. Афито снимаше нещо отвън, но не разбрах с кой е там. Дано не прекалят с глупостите 🤦‍♀️

https://www.instagram.com/p/DHg_DDLokCm/

Това всъщност била стилист на сериала

# 226
Анабел, не разбрах, стилистът работи по промените в епизод 101, така ли Joy

# 227
Анабел, не разбрах, стилистът работи по промените в епизод 101, така ли Joy

Първо си помислих че е от сценаристите, но после разбрах от Туитър че тя била стилист от сериала

# 228
То няма значение кой го е пуснал, насоката е ясна.

# 229
Здравейте, момичета
Не ми харесва как изглеждаше Афра снощи пред Ялъто. Не знам дали е била в роля или е било между снимките, но ми се струва притеснена, нервна или ядосана. Това е мое мнение нали, не казвам, че е така. Ако е самата Афра какво може да я е изнервило толкова? Ако е Сейран от какво е толкова притеснена и е пред Ялъто чак.
Мерт го няма,не се знае къде снима и дали въобще снима. Пълно е с полиция.
Не ми харесва какво се снима. А и всички злодеи накуп - Карам, Тарък и Сафет.
Хич не ми звучи на добре.
Дано пренапишат и да имаме хубав финал.

# 230
Здравейте, момичета
Не ми харесва как изглеждаше Афра снощи пред Ялъто. Не знам дали е била в роля или е било между снимките, но ми се струва притеснена, нервна или ядосана. Това е мое мнение нали, не казвам, че е така. Ако е самата Афра какво може да я е изнервило толкова? Ако е Сейран от какво е толкова притеснена и е пред Ялъто чак.
Мерт го няма,не се знае къде снима и дали въобще снима. Пълно е с полиция.
Не ми харесва какво се снима. А и всички злодеи накуп - Карам, Тарък и Сафет.
Хич не ми звучи на добре.
Дано пренапишат и да имаме хубав финал.

Сигурно от всичко и е дошло до гуша, мен ме дразни как някои постоянно следят Афра в сцените с Мерт какво била направила, как била погледнала, не била предала никакви емоции в сцените със СейФер, даже разбрах че наскоро някои са я били нападнали и затова когато снимаха в сиропиталището един от охраната не дал на хората да се снимат с нея, не знам дали е вярно но така бил казал охраната на хората които били на снимачната площадка.

# 231
Масал е на сета и е чула гласовете на Гюлчин и Мерт, и Афра също била в Ялъто.

https://x.com/BRAALIIR/status/1903740466928959899?t=W35maHuXzlOdxujQ5WMKkw&s=19

# 232
Масал е на сета, Мерт и Афра са там.

Сега дойдох на снимачната площадка, снимаха на входа на вратата в градината на ялъто. Чуха се викове, но чух гласовете на Ифакат и Ферит. Има и полиция.

# 233
Каквото и да покажат, накрая ще го добутаме до щастливия край, вярвам го.🙂

# 234

Heart

Добре, че са изрязали Серпилчето от снимките, че бая се навираше тук във Ферит Grinning

# 235
Вече два дни Мерт не е на снимките. Според Циала, в съня си Ферит може добре да си представи ситуация, в която вече не е в живота на семейство Корхан. Може би ще си представи Сейран с децата  в бъдеще без себе си.
Като разиграе отново в главата си 36 серия, но този път с успех за Тарък.
 Може би насън той трябва да умре, за да премине през моста в тази реалност.
 Ако  от продукцията направят това, тогава, разбира се, всичко ще бъде много подобно на финал, тъжен финал.

И после - баам! 🎆
Ако направят така събуждането ще е буквално, за да не останат съмнения.
Освен това, в трети сезон основният паралел е с 13-14 епизод, тогава в 13 той все още си отиде.
102 серия = 3, а в трета той се събуди след диабетната кома в първата брачна нощ.
И така: ще накарат всички да повярват, че това е скок във времето. Сейран продължава живота си без Ферит, с порасналия Тешко, с техните близнаци и детето на Суна.
Ще накарат всички да повярват във финала.

Вчера в рейтингът на Adba, YC е на първо място. 99 серия има близо 3 млн. гледания за един ден. За сериала е важен точно този рейтинг - на социалните мрежи. Не искам да съм прекален оптимист, но мисля, че четвърти сезон е почти сигурен. Вчера между другата информация писаха, че Афра и Мерт имат нови договори за работа, без уточнения с кого и за какво.

От Фвйсбук...

# 236
Тия кибици пред Ялъто спят ли? Една снимка няма! 🥹

Някой гледа ли сериала на Гюнгер? Защо така потъва , а още е на еп.5?

# 237
Малкия фъстък в ялъто Heart Eyes

https://x.com/Gull_41_/status/1903786885295611952

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 14:44 от Еванджелин

# 238
Здравейте,
Без да досаждам, но вече ми омръзна да чета за прословутата кома на Ферит. То бива фантасмагории, но толкова много умотворения ми идват в повече. Два сезона отминаха и всичко това да бъде филмирано по време на кома е доста несериозно твърдение.
Не съм в очакване на лош финал на сериала. Предполагам, че ще видим още малко екшън с Тарък, но всичко ще си дойде на мястото.
Любовта на Ферит и Сейран премина през много изпитания, но накрая си заслужава да се насладим на щастливо, голямо семейство, което да продължи традициите на фамилията Корханови.

# 239
Здравейте,
Без да досаждам, но вече ми омръзна да чета за прословутата кома на Ферит. То бива фантасмагории, но толкова много умотворения ми идват в повече. Два сезона отминаха и всичко това да бъде филмирано по време на кома е доста несериозно твърдение.
Не съм в очакване на лош финал на сериала. Предполагам, че ще видим още малко екшън с Тарък, но всичко ще си дойде на мястото.
Любовта на Ферит и Сейран премина през много изпитания, но накрая си заслужава да се насладим на щастливо, голямо семейство, което да продължи традициите на фамилията Корханови.

Аз също не вярвам в тази кома,Кате...просто тази група в която съм,вярват в тази кома и цял ден правят анализи,съпоставки,изчисления и на моменти ме карат да си мисля,че са прави..
Честно казано предпочитам варианта кома,пред ширещото се къде ли не,че Ферит ще се самоубива накрая.
Искам хубав,запомнящ се финал с много влюбени Сейфер с дечицата им и то в нов дом Heart

Общи условия

Активация на акаунт