Отговори
# 240
И бебенце имало в Ялъто!

# 241
Още един от онези малки и въздействащи моменти, с които АфРам създадоха СейФер.
🥹❤️🧿
https://www.instagram.com/reel/DHi4FZrND7t/?igsh=MTV1MTQ2dmx5ZnFkcg==

# 242
# 243
# 244
Много им здраве на тези, които намират кусури в играта на Афра и Мерт! 😜

🤍🧿♾🧄🪬

# 245
Последни 5😭

# 246
Сто милионааааа! 👀👀👀👀👀

Лютфиша! 🤘

# 247

Това означава ,че четвъртък е последния снимачен ден. Cry

# 248
# 249
Бел, ясно ли е къде снима Мерт?

# 250
Това търся сега, че изгубих публикацията в Х

# 251

Това е стара снимка от 1 сезон

# 252
Стара е май. Аз не я бях виждала, Само етикета на Рамо под снимкта в Х!

# 253
Здравейте момичета!
Вчера вечерта изгледах най-новия епизод (последния, който гледах беше 37 епизод, реших да не си причинявам агонията с 2 и 3 сезон, затова само снощния епизод гледах). Първо съм изненадана, че субтитрите са добри и не са потресаващи , както са в сезон 2 например епизод 38…
Епизода обаче ми се стори крайно странен, по-точно персонажите! Направо имам чувството, че не гледах лицата, които познавам от сезон 1 , а по-скоро, че са неадекватни..
Например - Ифакат. Станала е малко по-закръглена и сякаш с малко изкривена уста. Но какво е това държание на Ифакат? Като някоя влюбена ученичка, напълно неадекватна. Тези сцени не й подхождаха, това не е Ифакат от сезон 1! И сцените с нейните трепети бяха напълно излишни, а да не говорим за сцените с Гюлгюн и Есме как “гласят” Ифакат - пълна загуба на екранно време! Буквално сценаристите изсмукват от пръстите си някакви безумни сцени, действия и т.н.
Гюлгюн и Орхан не ми стана ясно защо са разделени и какво е станало, но сякаш са си запазили образите, поне не видях разлика с тези от сезон 1.
Кязъм.. това изобщо Кязъм ли е? Как той ще направи добро за някой друг и то чужд, без изгода? Гледам и не вярвам на очите си! И от кога обгрижва, милва и обича Есме?!
Абидин и Суна - толкова НЕХАРМОНИЧНА двойка просто не съм виждала. Крайно скучновати. Абидин няма нищо общо със сезон 1, но Суна в тази серия се доближава с тази, която аз знам и познавам.

Сейран и Ферит ми бяха много добре между другото, но ми се стори много претупано при тях всичко и по бързата процедура. Вместо да обяснят как, защо, какво , то направо галопираха в сцените. Загубиха повече екранно време за второстепенни персонажи като Ифакат, Карам и Серпил, вместо да наблегнат на Сейфер!

Тешко е звездата обаче! Много ми допадна това момче! Ще ми е интересно да го гледам как ще се развие играта му в сериала, макар и в само два епизода още..

Извод: Определено няма да си причинявам да гледам сезон 2 и 3, то персонажите нямат нищо общо, историята е избягала тотално! Сега разбирам защо мрънкате и недоволствате! Ами то с право!

# 254
Вчера снимаха епизод 100, но от днес би трябвало да снимат епизод 101, за да могат да приключат до четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт