Отговори
# 255

🪬🤍♾🧿🧄

# 256
Сто милионааааа! 👀👀👀👀👀

Лютфиша! 🤘

Много се радвам за Мерт. 🤗 В Турция е системно пренебрегван и за него няма награди, но подкрепата на феновете за проектите му е невероятна.

# 257
# 258
В Х пишат, че в събота е последният сет! 😭😭😭

# 259
И малкият виртуоз Тешко, който дойде почти за финала, но внесе толкова свежест, че всички го заобичахме.
Ами, трети сезон се загуби  с мераците за ласки и обгрижване  на кака Дияр, лудостта на Синан, отмъщението на Каран и Чичек, вместо да гледаме как деца играят в имението. Пълен провал е този сезон. Да не споменавам и раздвоението на Ферит, който пък извърши непростима грешка със Суна и съвсем принизи героят си.....но сценарии на много "велики" сценаристи, режисьори и продуценти.
Ето го и Тешко с нова песен:
  https://x.com/i/status/1903646928899895523

# 260
В Х пишат, че в събота е последният сет! 😭😭😭

В понеделник,вторник и сряда снимат. Последни 2 дни почивка и събота последен снимачен ден.И Ураз публикува.Но,винаги могат да променят в последния момент.Обичат ги тези действия.

# 261
Не съм готова да се разделя с Афра и Мерт. Обичам ги много тези деца. Заслужават труда им да бъде оценен подобаващо.
Обаче сезон 3 беше подигравка с феновете, които милеехме за този сериал. Продукцията си заслужава всичко. Каквото сам си направиш никой друг не може да ти го причини. Не може да се отнасяш пренебрежително и с наглост към хората, които ти донесоха славата и парите. Гордостта им изигра много лоша шега. Даже и малкият рейтинг пак им е много. Не само в чужбина,но и в Турция им показаха, че грешат някъде. Но нашите не пожелаха да се поправят.
Жалко, че сезон 3 унищожи всичко постигнато преди това. Затриха всичко.

# 262
Добър вечер Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за всичко споделено  Flowers Tulip   Flowers Tulip    Flowers Tulip  Kissing Heart   Kissing Heart   Kissing Heart   Flowers Tulip   Flowers Tulip    Flowers Tulip  Kissing Heart   Kissing Heart   Kissing Heart   Flowers Tulip   Flowers Tulip    Flowers Tulip  Kissing Heart   Kissing Heart   Kissing Heart
Почвам леко да се притеснявам като чета какво се случва на сета на нашия сериал  Thinking  Полиция ,малкия Сафет,Тарък,викове  се чуват абеее ща стане мазало ми се струва. Thinking  Обаче ще има и дечица от всякаква възраст ,от мъничко бебче ,до 10/12 годишни  и ако на края и всички от имението оживеят и най-вече Ферит и Сейран да са живи и здрави  мисля ,че всичко ще бъде наред.  Hands Pray    Hands Pray    Hands Pray
 Аз имам предложение към уважаемите сценаристи вместо да ни занимават с претоплени манджи  от първи сезон и да гледаме отмъщение номер 1258  замислено от Тарък и Сафетчо  по добре да използват всичките тия сладки деца дето са така или иначе в имението да докарат Лиз.Гюзелимчето(нея да я вържат с по-здрав синджир ,че като я видях на днешните снимки ми тя милата да е жива и здрава като теленце  е станала  големичка и ако вземе  да се развилнее ще раапъди всичко живо от имението Simple Smile ),Нагито така или иначе е там  и Хари и Широ и Мерт и Афра и да си направят едно хубаво мини семейство Корхан и да си приключим от хубаво по-хубаво сериалчето. Simple Smile Мдааааа ще ми се ама никой няма да ме чуе и да ми приеме идейката така че стискам палци всичко да се развие по възможно най,най ,най-добрия възможен начин за СейФер и за Корхан и на края да пуснем по някоя сълзичка ама заради готиния хепиенд  ,който ще ни покажат ,а нееееее зaради нещо друго няма да казвам какво вие  си знаете.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 23:41 от Eny87

# 263
Усмихната и успешна седмица, момичета.🤍

# 264
Добро утро, момичета!

Кюнефето е сложила това.
Скрит текст:

И с превод на Гугъл.

# 265
Добро утро Kissing Heart

Джурджу облякла Сейран в пижамата на Гафур Joy

Децата вече са на сета

Извинете, но каква кома ще ми показват в епизод 100? Това е подигравка със зрителите.

# 266
Аз също не искам кома, обаче държа да оневинят Ферит за онази гнусотия. Както искат да го оневиняват, само да го направят. Феро е чиста душа, обича много Сейран и не заслужава да бъде запомнен с онова, което направиха онези 5-ма некадърни тъпунгера.

# 267
Добро утро, момичета Simple Smile Пожелавам ви успешна седмица!

Ако вярно така завършат сезона и да е с отворен край - да се окаже кома - продукцията са егати тъпанарите - без извинение.

Не искам всичко това дори и гадно да се окаже цял сезон кома. Ако беше кома имаха много възможности досега и по рано да я приключат. Просто не ги бива в писането нашите и това е.
Ферит беше в тежко психическо състояние - така и не ни обясниха какво точно му беше - но можеше тогава да го събудят от евентуална кома. После ги стреляха всички и пак не го събудиха.
Сега в края на сезона,ако ми представят такова нещо заслужават тях някой да ги стреля.
Това е егати тъпотията - понеже не ни бива да пишем и предобрихме манджата,ети ви на финала това е кома.
В началото виждах логика в тази теория, но отдавна вече не вярвам в нея.

# 268
Добро утро Heart

Прочетох,че сериалът е премахнат от списъка със сериали и филми,които ще правят ФИНАЛ Astonished
Очаква ли ни изненада?
Някой да знае?

# 269

Общи условия

Активация на акаунт