Отговори
# 270
Хелоу, мацки! 🫶

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 10:21 от BELL-

# 271
Ако щяха да го будят от кома Феро, 90-ти епизод беше идеален за целта, когато извърши най-голямото предателство към Сейран и го осъзна на другия ден. Сега вече няма смисъл. Простиха си с балдъзата, в бара Феро каза, че се сбогува със стария Ферит... Всичко е цветя и рози.

Снощи Мерт, Афра и Сара са имали сет до 20,30 часа. Понеже не снимат момченцето, а Афра имаше сет с него в друга къща, да не са го отвлекли и така взимат и Сейран от ялъто?

# 272
Ако щяха да го будят от кома Феро, 90-ти епизод беше идеален за целта, когато извърши най-голямото предателство към Сейран и го осъзна на другия ден. Сега вече няма смисъл. Простиха си с балдъзата, в бара Феро каза, че се сбогува със стария Ферит... Всичко е цветя и рози.

Снощи Мерт, Афра и Сара са имали сет до 20,30 часа. Понеже не снимат момченцето, а Афра имаше сет с него в друга къща, да не са го отвлекли и така взимат и Сейран от ялъто?

Нямаше ли да видим момченцето в имението. Аз се замислих за друг вариант, дали пък в последствие сценаристите не са решили да вземат Сара, вместо момченцето, да са мислили първо Сейран и Ферит да имат момче, но после да са решили сценаристите те да имат дъщеря, иначе не си обяснявам това момченце защо нито веднъж нямаше снимки в имението

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 10:54 от anabeell

# 273
Явно нещо е станало с Ферит.

# 274
Явно нещо е станало с Ферит.

Еми съжалявам, но ако наистина убият Ферит след всички тези гадости, които направиха през сезона, заслужават яко да ги мразим. Тогава какъв беше смисълът да карат Мерт да си отмени плановете за да го убият накрая. И тази дето го е писала, не можа да се сдържи и да не дава информация, и после я трие и казва че не иска да ни дава грешна информация, на това била чувала, ами като не си сигурна в нещо, не го казвай

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 12:09 от anabeell

# 275
Според мен само ще го ранят.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 12:21 от Lilia*

# 276
Аз като видях, че са взели момченце и момиченце реших, че Сейфер ще имат близнаци.
Да не са решили в последния момент да имат двете деца на Сейфер години разлика.
Сара/ Дуру да им е първото детенце и после да имат второ бебе момченце. Нали вчера имаше снимки на майка с бебе, които били на снимки в Ялъто. Беше завито бебето със синьо одеало.
Мистери, която липсва в темите,ако чете това да си знае Simple Smile Май ще се окаже права,че сезонът е продаден пълен и ще си го изкарат докрай. Всичко това с ранния финал май си е чист ПР за вдигане на рейтинга.
Тези дни някой тук беше писал, че от Стар тв не били информирани за финал и се смеехме как така продукцията официално обявява финал,а канала не знае.
Да не се окажем за пореден път излъгани Simple Smile

# 277
Няма да се учудя, ако дадат нещо подобно като "умирането" на Пелин. Нали веднага дадоха Ферит на гробищата и в първия момент човек си мисли, че тя е умряла, а накрая се оказа, че Феро отива на гроба на Фуат. Понеже нашите 5-ма мушмула са крайно неоригинални, очаквам нещо подобно и тук, дето се казва за последно да ни изкарат акъла.🙄

# 278
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus 99-ти епизод беше невероятен - много ми хареса! Аз лично поздравявам сценаристите за хубавите епизоди и диалози, които пишат през последните няколко епизода. Hands Clap На мен сериала ми е много интересен и ми е мъчно, че свършва. Само се моля за щастлив финал за Абсун и Сейфер! Hands Pray Много се радвам, че Сейран е бременна и че няма риск за живота й. Сцената, в която научи новината беше много трогателна - и Суна беше до нея и искрено се радваше за сестра си. Hug Но сцената, в която Сейран съобщи на Ферит, че е бременна беше най-хубавата сцена на Сейфер в последно време. Sparkling Heart Ферит толкова се зарадва и развълнува - хареса ми как прегръщаше Сейран. И малкия Тешко допринесе за тяхното щастие с думите си. Heart Това дете Тешко е истинско откритие - страхотен малък талант. Жалко ще е ако играе само в тази серия. Disappointed Радвам се, че Кязъм помогна и събраха малката Зехра с майка й - Сейран и Ферит искаха да вземат момиченцето, но разбраха че то иска майка си. Сега са щастливи за него и пак ще виждат Зехра. Blush  Важното е, че Сейфер решиха да осиновят Тешко. А този малкия вярно е копие на Ферит - все едно е негов син. 1 към 1 - то и Сейран и другите си го казаха! Joy Иначе много ми хареса началото как Ферит пееше, после и Кязъм и как танцуваха Сейфер и Абсун. Харесаха ми и сцените с моите любимци Аби и Суна, но за тях ще напиша после. Heart В този пост ще си изкоментирам Сейфер - сцената, в която казаха на Тешко, че въпреки че ще имат бебе ще го вземат и той ще си има братче или сестричка беше чудесна! А най-хубавата беше, когато го доведоха в имението и го запознаха със семейството. Heart Eyes Всички много се зарадваха на майкия, както и на новината че Сейран е бременна. Хареса ми че Ферит беше помислил за Тешко и му беше купил китара - а малкия как пее. Страхотна песен - всички много се забавляваха. Тази сцена ми е сред най-любимите от епизода. Hug

Според мен Емурлах нарочно отдавна беше написал това за 100 епизода на сериала. Явно са очаквали зрителите да реагират и рейтинга да се вдигне. След глупостите в 89-ти епизод обаче нормално повечето да се откажат и да са бесни. Но после, когато нещата се изясниха и всичко си дойде на мястото - явно сценаристите и продуцента са очаквали, че феновете ще се върнат, ще гледат и рейтинга ще се вдигне отново. Thinking Аз смятам, че така трябваше да стане - ако бяхме стигнали пак до 4-5 рейтинг сезона щеше да си е пълен и после да направят финал. Така щеше да има повече време да гледаме Абсун и Сейфер с децата им. Heart Но за съжаление бойкота на някои турски фенове продължава - нарочно сериала не се гледа - рейтинга си е нисък - дори падна още и то незаслужено и затова ще направят финал в 101-ва серия! Sob Иначе четейки коментари от феновете в чужбина - те не искат финал, някои апелират за сезон 4 - но в случая гледат рейтинга в Турция. Disappointed Епизодите, които гледаме в последно време са страхотни - тук от 5-6 серии сценаристите отново пишат много добре. Жалко, че феновете не го оцениха. Аз харесвам сезон 3 - не съм пропуснала епизод и ще изгледам сериала до край. Blush Аз гледам сцените с всички, затова си позволявам да изказвам мнение. Но не мога да приема мнения на хора, които умишлено прескачат сцени с Абсун или други герои и гледат само Сейфер! Или на хора, които не са гледали сезоните - а коментират героите. Така няма как да се разбере кой какво и защо направил - няма как да се видят и разберат чувствата на героите - разкаянието им - любовта им и т.н. Разбира се това си е мое мнение. Wink Дано скоро пуснат сезон 3 и по БТВ Стори - живот и здраве с радост ще си го изгледам и там - този път по-спокойно. Само да ни дадат щастлив финал преди това. Hands Pray

# 279
# 280
# 281
Много са хубави малката сладуранка и Мерт.😍

# 282
# 283
Твърде фамилиарен ми идва този пост на малката актриса.

# 284
Тя дали изобщо може да пише 😁 Кой знае кой го е писал от нейно име Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт