Отговори
# 285
Цитат
99-ти епизод беше невероятен - много ми хареса!
Аааа, всичко си беше вероятно, даже четейки тук темата, знаехме какво ще се случи. Smile

# 286
Много хубави бееее. Чаровници.
Как ще се разделим с тази красота, плаче ми се от умиление.....
Толкова се привързахме със съдбата на героите, че лесно няма да се сбогуваме.
Поне за мене знам, че скоро няма да се загледам в друг филм, без участието на Афра и Мерт.
Дълго време  и с много носталгия ще си повтарям любими епизоди докато отново ме развълнуват в нов проект и дай Боже с по кадърни сценаристи и продуценти.
А, ако пък и в реала са щастлива двойка, това вече ще е наградата на тези които ги обичаме безрезервно.

# 287
Фраг щяло да има днес. 🫣

# 288
Мале,хвана ме страх Simple Smile
На какво дължим честта да има фраг в понеделник?

# 289
Не искам никакъв фраг, направо да идва петък. Вече нямам търпение да видя финала и дано е щастлив. Усещам как напрежението расте и при мен и в темата.
И искам да се свърши това мъчение,  и ще ми липсват много. Надявам се  Тарък и Сафет да са привикани само за флашбеци. Карам си ни стига за момента.
Децата са отлични попадения , ама малко късничко.

# 290
Здравейте! Heart

Щом ще има фраг автоматично заемам поза
" мижам " и смятам до последната сцена на 101 епизод да си остана така.Бушуват толкова много и разнопосочни чувства в мен,че няма как да отворя окото широко и да гледам без да мижам.

# 291
Правилно пишат в Х, че без Афито и Рамо са нищо! Айде на Гюнгер дизито и то прави финал на еп.6!
Много ми се иска и дръгливите и кралят да отидат в историята по-скоро!

# 292
# 293
щом толкова ведро звучи написаното от Емерлах, значи нещо лошо ще ни покажат. Нямам добро мнение за сценаристите, те никога не дават радостни събития. Ако нещо хубаво дадат, после ни заливат с нещо изключително  лошо. Сега видяхме две страхотни серии, затова очаквам две лоши за край. Моля се тухла да им е паднала на главите и да ни изненадат по случай празника им с хубави епизоди. Но си стоя със свито сърце, ако има изненада, тогава ще се радвам.

# 294

Хубаво се беше покрил, ........като каже изненади и започвам да си мисля колко ли е гадна гадостта дето са ни приготвили.

# 295
И аз като Лютфието не знам! 🤣

Зехра си е махнала пожеланията за казармата на Рамо!

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 20:25 от BELL-

# 296
Тук са ми много хубави

# 297
  • София
Здравейте банда,
вървим към финал. Нямам изгледан пълен епизод от този сезон. Нещо не ми идва музата за гледане. Карам го на клипчета от края на сезон 2. Даже и от клипчетата не мога да позная сериала, който толкова много харесах.
Да имаш актьори като Афра, Мерт, Емре, Дирен и т.н., и да го докараш до една пълна боза. СЦ, продуцент и т.н. са направо за бой.
Чета, че Шербет-ът ще има нов сезон. Май стартираха паралелно с нашите, и при този потенциал на Чанпъка да го докараш до рейтинг на ежедневен сериал, си е направо (не)професионализъм отвсякъде.
Успех на Мерт в казармата, и успешни проекти на всички актьори в бъдеще!

# 298
Колко уроди вкараха само този сезон! Идиоти!

# 299
  • София
Още с започването на вкарване на нови персонажи на кг стана ясно, че няма никаква дългосрочна идея. Влизат за определени серии, излизат, недовършени образи изчезват без обяснение. Хаос.
Новият проект на Гюнгер приключва безславно с 6 серии по КаналД.

Общи условия

Активация на акаунт