Отговори
# 330
# 331
Албена, благодаря за фрага.🌹
За съжаление няма да видим нищо от това, за което мечтаехме три сезона. Или поне няма да го видим за повече от 3 минути. 💔 За сметка на това отново побоища и отвличания. Тъжно ми е.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 10:31 от Iv32

# 332

Албенка, благодаря!🌹

Оф, оф, оф, ще отвлекат децата.😵‍💫 Накрая  и Ферит го отнася.

# 333
До последно се трепят … липсва ми Тешкооо ❤ но пък малката е много сладкааа
Поне да ни дадът хубав финалл

# 334
Буквално са набутали Карам, Тарък и Сафет за да запълнят минутите в епизода. Абсолютно излишни глупости за сметка на малкото щастие, което можеха да ни покажат в рамките на само двата оставащи епизода.

Много са сладки СейФер като мама и тате. 🥰🥰🥰

# 335
Добър ден!
Фраг интрига, екшън, мъка...е как да не искаш да е кома..

# 336
  • Яко в Матрицата...
Буквално са набутали Карам, Тарък и Сафет за да запълнят минутите в епизода. Абсолютно излишни глупости за сметка на малкото щастие, което можеха да ни покажат в рамките на само двата оставащи епизода.
Това е "сладката любов" на двама млади, които заедно със смействата си са се лекували и сега живеят щастливо Laughing

Пак пуснаха фрага, че и това можеше да не направят.

# 337
Ами... Какво да кажем сега? Не, че нещо, но каква работа има Серпил след 5 години, рамо до рамо с Феро? Кусура бакма, ама вече се оляха. Пак на телефона, сигурно е в играта за пореден път, че да й пишат роля на Тюркю. Аман от навлеци значи!

Аз съм тук, другото ми е в повече Heart

# 338
# 339
Добро утро, дами!
Благодаря за фрага, Албенка! Kissing Heart
Сутрешната изненада, която са ни подготвили, не ми е по вкуса. Как им ги раждат главите тези неща още недоумявам.

# 340
  • София
Хубавото е, че не се дават от екипа СЦ, и за два епизода да е, но ще доразсипят всичко. Накрая ще финализират с рейтинг нула и нещо.

# 341
Ох, каква сладост, ох каква любов ❤️❤️🧿🧿🥰🥰🥰 Сейран и Дуру ме разплакаха 🥺🥺...Ферит я гримира 😁❤️...
В последните минути получаваме всичко-завършила Сейран и деца 🤦‍♀️🤦‍♀️🤕🤕. Толкова заслужаваме 🤬🤬🤬.
Еве и аз се чудя как Серпил още е там 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. Пес!
Думи нямам! Безсъвестни!
Халис го няма 🤔🤔🤔🤔

# 342
Много глупаво решение дипломирането на Сейран да съвпада с рождения ден на малката. Така хем Ферит и децата не са били на дипломирането, хем Сейран не е при тях докато духат свещичките.

# 343
  • София
На СЦ трябва да им се забрани да упражняват повече тази професия.

# 344
Яко подпалих. Как може Сейран да я няма докато детето духа свещичките на тортата? Невероятни тъпаци са тия сценаристи. 🤬🤬🤬

Общи условия

Активация на акаунт