Отговори
# 345
  • София
Кои са СЦ на сезон 3? Да знам, ако чуя техен проект, да не започвам изобщо да гледам.

# 346
Ето ги,дори ако не бяха пет. Но за мен Онур си има кукли на конци. Не сценаристи. Мен най-много яд ме хваща ,че не гледахме бремена Сейран ,бизнес ,Ферит и Сейран заедно през сезона. Ами 🤮🤢. Юбилейния 100епизод не е очаквах да е такъв с отливачане. Още помня думите на Емрулах. Е ,изненада

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 10:13 от Албенаа

# 347
  • Яко в Матрицата...
Яко подпалих. Как може Сейран да я няма докато детето духа свещичките на тортата? Невероятни тъпаци са тия сценаристи. 🤬🤬🤬
Е те заради това го пишат, че феновете яко да подпалят. Друго не ги вълнува тях. И какво излиза -  докато тези тримата не умрат по някакъв начин, Корханови няма да имат мира...

# 348
# 349

Щом Мерт е в имението, значи са го спасили

# 350
Добре че има хора които следят къде снимат Афра и Мерт че ще се чудим дали е умрял Ферит или не 😃

# 351
Здравейте!
Видях фрага с бг субтитри.
Ами, тези хора да не би да имат алергия към щастието не мога да разбера?!
Мазохисти ли са, че толкова държат на негативни и напрегнати сцени?!
Децата каква вина имат, че намесват тях за минали проблеми с техните родители и “несподелени любови” в болните им глави?!
И защо трябва да претупват хубавите моменти да минат за 5 минути, а повечето от тях дори ги прескачат с интервал на години, за да избегнат да пишат хубави неща и моменти? Вместо да градят качествена история, те тука всичко съсипват. Ядосах се!
Защо трябва да гледаме стари злодеи сега и ще бъде супер разтегнато ….

# 352
Защото иначе какво ще дават - заживели щастливо и честито до края на живота си и две серии приказен живот…това в никой сериал го няма сякаш…Последната серия беше подходяща за финал…но нали трябва да чопнат още нещо…И все пак сигурни ли сме, че 101 епизод е наистина финал и няма да има 4ти сезон? Той следващият сезон може и да е след години, на Трима братя, три сестри как направиха втори сезон след 10 г. (нищо, че нямаше много общо с първия, ама пак се гледаше). И се говори, че и трети сезон може да направят.

# 353
Защото иначе какво ще дават - заживели щастливо и честито до края на живота си и две серии приказен живот…това в никой сериал го няма сякаш…
Съгласна съм, че няма как да гледаме само сърца, рози и еднорози, но това не означава, че трябва да влачат едни и същи антагонисти от първи (преминали и през втори) сезон. Тези сценаристи така и не успяха да създадат собствени този сезон. Опитите им със Синан и сие будеха по- скоро съжаление, отколкото някаква омраза в зрителя, а Чичек и Карам са толкова нелогични и дошли от нищото, че пак не вършеха работа. Тази власт, която им беше дадена изведнъж, беше смехотворна. Уж дошла от нищото, а се превърна в боса на Истанбул, която с лекота дърпаше конците и на търговеца на бижута (същият, с който сем. Корхан работят от години) и на работниците им, и въобще на всеки, имащ отношения с тях. Заради нелогичното поведение на героинята, до последно имаше и съмнения дали въпросната е майка или не на Абидин. Лично аз можех да си затворя очите, че така я изкопаха от миналото, но за противоречивото изграждане на образа - не. Уж силно любяща Аби, а в същото време силно вредяща точно на този си син. Карам дори не ми се коментира. На мен ми беше много интересен като образ до определен момент и актьорът се справяше сравнително добре, но трябва ли задължително всички лоши да са психично болни хора?! Истински лоши бяха само Кязъм и Ифа, а също и леля Хатудж и Халис до определена степен (чудя се дали да не включа и Суна в тази редица), останалите са просто болни и мястото им дори не е в затвора, а в психиатрична клиника. Огромна грешка в трети сезон (освен всичко, което вече сме коментирали) беше промяната на героите до степен на неузнаваемост. Още не мога да преживея какво направиха от Ифакат и Кязъм. За мен това е огромна загуба за сериала. Вместо да ги запазеха непокътнати и да вървяхме към възмездие, те просто ги трансформираха в добряци и веселяци, а до някъде и в глупаци. Последното е валидно и за нас като зрители.

# 354
Хайде,пуснаха фраг
И стана тя каквато стана
Сега и тези дечица да отнесат грешките от миналото
Това ли трябва да гледаме като за финал?
Толкова не могат друга драма да измислят
Красота Simple Smile

# 355
https://www.facebook.com/61562549529539/videos/676649574884593/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Фрага с бг субтитри.

https://www.facebook.com/61562549529539/videos/676649574884593/? … =rS40aB7S9Ucbxw6v

# 356
Така са скалъпили фрага, че да изглежда че Сейран и Ферит са разделени, вече доста хора започнаха да пишат как те са разделени, но заради децата се правят че са заедно, Ферит не живеел вече с тях а идвал само да вижда децата.

# 357
Ето на, не съм сама Stuck Out Tongue Winking Eye

Боже, тези нищожества имали позиция в живота, че и уважение Joy

# 358
Дочакахме и този фраг. Като гледам ще си  имаме 20 мин щастие и 2 часа мъка. Нищо ново.
Сега и децата намесиха , непростимо за мен.  Не им стигна  , че Ферит и Сейран плащаха  за грешките на старите.
Измъкнаха от нафталина и Тарък и Сафет ,а  Карам по дефолт  е на свобода. Пълно творческо безсилие.
Искам поне финала да е щастлив , за другото съм се примирила.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 11:44 от Kami_J

# 359
Може някоя от изненадите,освен връщането на целия отбор отмъстители,да е,че Феро е със Серпил.Много щастлива изглежда. И ,ако допуснем ,че е така от какъв зор трябва да имаме трагичен финал с нечия смърт.При такова положение дали на някой ще му пука дали Ферит е жив или мъртъв.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 11:42 от Sikorski

Общи условия

Активация на акаунт