Отговори
# 360
Ааа, Сикорски, недей така Smirk Някои дори ще се радват на такава разстановка на финала Stuck Out Tongue Winking Eye
Между другото, будни граждани забелязали, че имала годежен пръстен, кой ли е изгорял?

# 361
Така са скалъпили фрага, че да изглежда че Сейран и Ферит са разделени, вече доста хора започнаха да пишат как те са разделени, но заради децата се правят че са заедно, Ферит не живеел вече с тях а идвал само да вижда децата.
Ох, вкара ми филм в главата, anabeell, и започнах да гледам под лупа фрага за улики в подкрепа на тези твърдения. В този фраг няма нощно шкафче от страната на Ферит, но не помня дали обикновено има. Сега отивам да проучвам.

# 362
Така са скалъпили фрага, че да изглежда че Сейран и Ферит са разделени, вече доста хора започнаха да пишат как те са разделени, но заради децата се правят че са заедно, Ферит не живеел вече с тях а идвал само да вижда децата.
Ох, вкара ми филм в главата, anabeell, и започнах да гледам под лупа фрага за улики в подкрепа на тези твърдения. В този фраг няма нощно шкафче от страната на Ферит, но не помня дали обикновено има. Сега отивам да проучвам.

Миналия епизод също нямаше, само масичка и сега във фрага има масичка

# 363

Миналия епизод също нямаше, само масичка и сега във фрага има масичка
Да, права си. И моето проучване доведе до този извод. Интериорът не е променян. Simple Smile

# 364
Аааа,споко,Феро си е с халката на пръста.Оттеглям Серпил като възможна изненада. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 365
Прочутите ъгли на Джурджу Smirk

# 366
И Сейран е с халка! Лошо ми стана докато открия снимка! Оффф!

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 12:44 от BELL-

# 367
И Сейран е с халка! Лошо ми стана докато птктия снимка! Оффф!

Най- вероятно всички ни е обляла студена пот при мисълта за още една раздяла. Вече толкова им нямаме доверие, че е достатъчно някой само да подхвърли, че Ферит не живее със Сейран и ние се връзваме. Ужас! Докъде ни докараха накрая! Sad

# 368
Момичета, нещо не ми се връзва рождения ден на детето на Сейфер. Всичко ми с малко странно как няма никаква промяна в стаята на Сейфер и ялъто. Къде живеят тези деца?
Ако Сейран сега на пролет обяви,че е бременна то тогава детето трябва да е зимно бебе или късна есен. Как така сега е пролет пак и детето има рожден ден. И защо наистина не ни показаха Сейфер заедно с децата.
Луди хора са нашите, страх си ме хвана за финала.

# 369
В 100-ния еп. ще има скок във времето с 2год и после с 5 год..
Май ще дават Сейран как ражда и това е..

# 370
Ааа, Сикорски, недей така Smirk Някои дори ще се радват на такава разстановка на финала Stuck Out Tongue Winking Eye
Между другото, будни граждани забелязали, че имала годежен пръстен, кой ли е изгорял?
Сади е късметлията 🤣🤣🤣...Готвача
И аз я забелязах, че има пръстен.

# 371
Сади е късметлията 🤣🤣🤣...Готвача
И аз я забелязах, че има пръстен.

Диче Flushed Аллах да дари Сади с търпение Smirk

# 372
Стори от Афи , свързано със случващото се в Турция

# 373
Обаче Суна е страшна подмазвачка- кръстила щерката Хатидже 🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 374
Стори от Афи , свързано със случващото се в Турция

МЛАДИТЕ ХОРА ИСКАТ ЖИВОТ, В КОЙТО НЕ Е ТРЯБВА ДА ЗАДАВАТ СЛЕДНИТЕ ВЪПРОСИ:

„Ще мога ли да си намеря работа, когато завърша?“
„Трябва ли да прекарам 20-те си години в борба да свързвам двата края?“
„Кога ще изживея младостта си?
„Ще ми се случи ли нещо, ако говоря против несправедливостта?
„Наистина ли справедливостта е еднаква за всички?
„Имам ли думата за бъдещето си?“
„Ще бъда ли съден, когато изкажа мнението си?“
„Как ще се борим с беззаконието?
„Защо съм заплашен, докато извършителите са на свобода?
Трябва ли всичко да е толкова трудно?

Общи условия

Активация на акаунт