Отговори
# 375
# 376
Шедьовърът на принтера беше планиран за финал на епизод 50, в края на май! Обаче фенката им Бирса писала, че финалът ще е на 21 април, еп.46! 🤭

# 377
Значиии много сте черногледи, какви  раздели - нали Ферит я представя като завършилата Сейран Корхан…ако са се разделили за какво да им мъстят, те сами са си отмъстили. Има деца, Сейран има диплома, ако никой не умре ще се подреди приятен финал. На мен освен сериала ще ми липсва дискусията тук ❤

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 14:00 от Blue`Sky

# 378
Да, Абидин кръстил детето си на жената отговорна да бъде в сиропиралище. Добре, че Ифакат не са я кръстили.
Дуру не ми харесва като име.

# 379
Нещо ми е притеснено от фрага. Задавам си много въпроси: защо в леглото са само детето и Сейран? Защо не дават как си играят четиримата в стаята и как се забавляват? Защо Серпил е до Ферит  и т.н.
И последните епизоди е шок и ужас. Как пък само за Сейфер няма пълно щастие. От какъв зор ни набутват накрая Тарък и другите, за да ни е гадно от финала може би. Дано Онур повече не се зарадва на сполучливи проекти.

# 380
А къде е Халис, след скок във времето не трябва ли вече да се е излекувал например. Я леля Хатуч как сияе…дано пуснат още един фраг Simple Smile

# 381
Най-добрата сестра на света, кой ли я хваща?

# 382
Най-добрата сестра на света, кой ли я хваща?

Това са ръцете на Сафет.

# 383
Бел, хич не ми дреме кой я хваща Суна Simple Smile
Да си я взимат и да ни я махат от главата, достатъчно я гледахме
Това искам да виждам само - щастливи Сейфер и децата им

# 384
Най-сетне ви изчетох...Фрага не ми хареса още сутринта като го видях,но и вие ми вкарахте бръмбари в главата сега,оффф.Те че са с халки в това дизи нищо не значи,колко му е Ферит да е сгоден за Серпил.Няма да ме учуди,след като се знае,че Рамо има още 1 година договор с Шнура,да изтръскат 4 сезон със Серпил и Ферит и не Ферит да умре а Сейран,както четох на няколко места...

# 385
Най-сетне ви изчетох...Фрага не ми хареса още сутринта като го видях,но и вие ми вкарахте бръмбари в главата сега,оффф.Те че са с халки в това дизи нищо не значи,колко му е Ферит да е сгоден за Серпил.Няма да ме учуди,след като се знае,че Рамо има още 1 година договор с Шнура,да изтръскат 4 сезон със Серпил и Ферит и не Ферит да умре а Сейран,както четох на няколко места...

Ако Ферит беше сгоден за нея щеше да носи халката си на лявата ръка, и никога Сейран няма да бъде в тяхната стая, нито да остане в имението

# 386
Ферит представя Сейран като "Сейран Корхан", няма как да са разведени. Когато са били такива тя винаги се е представяла с фамилията "Шанлъ".

# 387
Дано сте прави...
Но,може още да няма развод и другото което помним е че Сейран беше в тяхната стая докато Ферит беше сгоден за Дияр.
Всичко е възможно с тези сценаристи,много странно Ферит е с палто и Серпил щастлива върви с него.
Никак ама никак не ми харесва това.

# 388
# 389
Приготвят Сейферската стая за сет

https://x.com/BRAALIIR/status/1904510794177384840?t=-ByUAU2eucAMBKdNsZ66_Q&s=19

Четин Текиндор пристигнал преди малко

Общи условия

Активация на акаунт