Отговори
# 645
# 646
Пълни идиоти Disappointed

#YalıÇapkını снимки и резюме на новия епизод

100-ият епизод е по Star утре от 20.00!

Дъщерята на Сейран и Ферит Дуру и дъщерята на Суна Хатидже внезапно изчезват. Докато хората в имението са в паника, надпреварата с времето започва. Докато първите улики увеличават възможността за отвличане, семейството преглежда миналите си врагове един по един.

Докато Ферит прекрачва границите си, за да намери децата, появата на Сафет в кадрите отново изважда наяве тъмните разкази от миналото. Събитията обаче стават по-сложни: Tарък, Шехмуз и старите тефтери се отварят един по един. Докато Сейран и Суна отчаяно чакат да се съберат отново с децата си, времето става все по-малко. @yalicapkiniresmi

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 13:56 от Еванджелин

# 647
Аууу, и Шехо ли наличен Joy

# 648
Сташе, Шехо в другия сериал, не знам защо го споменават. Умирам си от яд! Суна и Абидин наредени за снимка със Сейран и децата, Ферит като изпъден отстрани Imp Омразата на япъма към феновете няма предел Head Band

# 649
Сташе, Шехо в другия сериал, не знам защо го споменават. Умирам си от яд! Суна и Абидин наредени за снимка със Сейран и децата, Ферит като изпъден отстрани Imp Омразата на япъма към феновете няма предел Head Band

До последно нямат срам !

stasha_s  , чакаме Кая Grinning

# 650
А рибката Grinning

# 651
Тази снимка за семейна ли трябва да мине???
Оф, бе, оф!!!
Иначе озетът едно към едно с фрага. Там изненади не видях.

# 652
Даааамммм, по метлите сме от озета и снимките  на "спициалния "  епизод 100.Дерт ми е за финала на какво да се кача??!!!  Thinking

# 653
Гледали ли сте Анализирай това 2 с Робърт де Ниро? Там има една знаменита фраза на психоаналитика му..."Страданието е процес...."🫣🤕... Аз съм в такъв процес и се старая да го правя тихо...Ама това вече е прекалено 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Какви са тия снимки? Какво ме интересуват Абсун (да ме прощава Роксис и чаршафите й), та са на половината снимки 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️...На кой му пука за тях, та ги бутат до последно 🤬🤬🤬...
Съвест нямат тия хора и грам уважение към фандома!
Всички искат Сейфер ❤️
А можеше да е хубаво и различно.. Язък!

# 654
Даааамммм, по метлите сме от озета и снимките  на "спициалния "  епизод 100.Дерт ми е за финала на какво да се кача??!!!  Thinking

Мен ме дразни, че заради тези от продукцията сега обвиняват Афра и Мерт, че защото са в лоши отношения, нямали една семейна снимка те не са виновни че сценаристите не могат да напишат и една смислена сцена

# 655
Как може такива тъпи неща и снимки да дадат за юбилейния епизод. Нямат акъл тия хора. Ужас. Срам и позор. Цял епизод ще гледаме за пореден път отвличания, отмъщения и т.н.
Аз пускам снимки от феновете, които са по-добри Simple Smile

# 656
Те така се бяха наредили онзи ден да изпращат Ферит, че изглеждаше все едно на заточение отива 😃, а той отивал да прибира дядо си. Де да беше умрял Халис, че явно поредното поколение ще страда заради него! Отвратителен!

# 657
Вижте само резюмето Оставихме бременните Сейран и Суна  Кога разбрахме , че са имали дъщери и ,че са пораснали и са били отвлечени? Все едно пътуваме във времето Скок от тук , скок от там

# 658
KrasiAnna, тази седмица ги има другата ги няма.Joy тоя Тешко и той официално е осиновен ли, нали му бяха приемно семейство?

# 659
Ето какво написа Гюл, видяла е как вадят фотоапарати да ги снимат и накрая ни сервират такива изрязани кадри, аз мисля че има още как се снимат със Сейран просто не са ги сложили в резюмето, защото Сейран има снимка с Кязъм, но няма снимка с Есме, те не са сложили всички снимки нарочно, може би утре като качат още снимки ще има Сейфер и Дуру

Общи условия

Активация на акаунт