Отговори
# 630
Здравейте, момичета
Ще ми липсва тази красота Афрам.

Много изпуснаха от продукцията. Пропиляха невероятен шанс този феномен да продължи още много дълго. Но явно толкова си могат и това са драмите, които ги вълнуват. Не намериха смелост да напишат нещо по различно и новаторско. То птичето един път каца на рамото.

# 631
Малко от фалшивите номера! 😜

♾🤍🪬🧄🧿

# 632
Добър ден!
Katya, сещам се за ненавистта и омразата към "диктаторите" и "насилниците", но думите на любимия човек към Сейран се приемаха за "чиста" любов- "Ще те убия"(Ферит)- "Убий ме"(Сейран)...чист мазохизъм. Комшиите харесват такива неща 😉

# 633
Малко от фалшивите номера! 😜

♾🤍🪬🧄🧿

Бел, има ли свити лакти, че не мога да видя добре Thinking

# 634
Лактите  им въобще не ме вълнуват! 🤣 А и тези похвати аз не ги разбирам!  Обаче тая игра с ръцете им е безподобна, ако може да се нарече игра де! ❤🔥❤🔥❤🔥

🧿🤍🪬🧄♾

# 635
Фи, аз мога много сезони да изгледам, стига да има някой качествен да ги пише. Гюнгер остана без работа пак 😁, обаче явно не иска да работи с Онур. Като се сетя само, че покрай развода и оставката му искахме, даже имаше по бюлетините, че съвпадаше с избори в Турция, такива призиви. Ах, на кого ни остави този Гюнгер.
 Хахаха! Сташе, наистина ли е имало такъв бунт заради развода?! Изпуснала съм панаира! Язък! Аз първи сезон го изгледах за отрицателно време (правех си аларма и започвах в 4 ч. сутринта) и натрупаните по този начин усещания са много различни от гледането веднъж седмично. А липсата на всякаква странична информация, като рейтинг на епизода, като случващите се неща на сета и извън него, като папарашки изцепки, като коментари от зрители и т.н., също оказва влияние.
  Ето, вие сте искали да уволнявате Гюнгер, а за мен разводът беше необходим и преломен момент от изключителна важност - както за зрителя, така и за героите.
  Разводът подейства много отрезвяващо и на Ферит, и на Сейран. Ферит осъзна, че все пак може да я изгуби безвъзвратно, а Сейран си даде сметка какъв би бил животът й без Ферит. Най- важното обаче е, че след развода най- накрая събраха смелост да признаят за изпепеляващите ги чувства, бушуващи в тях и раздиращи същността им. Когато няма какво да губиш, точно тогава ставаш смел и безразсъден.
  В деня на развода Ферит се раздели със Сейран, но реално точно в този ден той скъса всички връзки, нишки и въобще всякакви въжета, свързащи го с Пелин. И в сцената със семейството, когато Ферит ги застави да пият и да "празнуват" с него развода му, и в сцената в апартамента с Кязъм, имахме един оголен и брутално честен, най- вече със себе си, Ферит.
 Преди развода Ферит нямаше полезен ход спрямо Сейран или ако имаше такъв, то той веднага беше туширан от някой грозен и болезнен скандал. Целувка на летището - бам скандал още на следващия ден, в който й казва да не се взима насериозно, защото той няма да ахка и охка заради целувката им; споделяне на обща постеля за първи път - бам Пелин и препикаване на територия, докато уж подготвяше първата новогодишна нощ в живота на Сейран и т.н., и т.н. Примерите са много, но няма да ги разглеждам.  
 След развода Ферит стана мъжът, достоен за любовта на Сейран. Постави я в центъра на съществуването си и успя да каже НЕ не само на Пелин, но дори на самия Халис. Нямаше заключена врата, която да го удържи далеч от Сейран. Нямаше човешко същество, което да го спре да бъде с нея. Нямаше разстояние, което той да не може да преодолее и да я открие. За мен, в нощта след развода се роди СейФер във вида, в който се влюбихме безвъзвратно в тях.
След развода аз обикнах Ферит! Преди това - тц. Simple Smile
  P.S. Ох, днес ми е много носталгично. Вчера не чувствах така болезнено, задаващия се финал, но днес... днес е различно.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 11:40 от Fi79

# 636
Покрай развода беше страшно, аз лично се чувствах отвратително, в реалния живот да беше, нямаше да се вълнувам толкова. Та, заради изборите в Турция, едната седмица даже епизод не се излъчи, та се удължи мъката ни има или няма развод. Тогава бяха направили луда калинка и режисьорката, че имаше навика да си пише с феновете.

ПП а ние тогава не знаехме на къде ще завие сценария. Можеха да решат да пишат Сейран с Тарък.

ППП а каква лудост беше, като излезе спойлерът, че Кязъм ще хвърля Сейран пред Тарък в имението му.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 11:53 от stasha_s

# 637
Ново видео с Афито от карнавала за финала на сезон 2!

https://x.com/mervenrydn/status/1905194219037233434?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 638
Покрай развода беше страшно, аз лично се чувствах отвратително, в реалния живот да беше, нямаше да се вълнувам толкова. Та, заради изборите в Турция, едната седмица даже епизод не се излъчи, та се удължи мъката ни има или няма развод. Тогава бяха направили луда калинка и режисьорката, че имаше навика да си пише с феновете.
Значи, ако тогава се бях изцепила, че искам да се разведат, щяхте да ме линчувате. Joy Всъщност, напълно е възможно въобще да не съм искала да се развеждат, ако гледах веднъж седмично, серия за серия. Знам ли?! Засмукването във фунията не е за подценяване.
 Сега категорично заявявам, че разводът беше необходимото зло, за да се направи рестарт и на героите, и на сериала, но към онзи момент... наистина не знам какво бих мислила.

# 639
Не, не мисля, че щеше да бъдеш линчувана, защото се осъзнаваше нуждата от развод, от даден момент нататък. Това, обаче не ми пречеше да не го искам, още повече с присъствието на Тарък и реалната възможност да омъжат Сейран за него.

# 640
Колата на Афито е в ялъто.

Значи тук последните две седмици не е почивала, снима непрекъснато, ама знаем резултата понякога Grinning

Фи, много ми стана милно от постовете ти Heart Eyes След финала ще си дам малка пауза и после ще го изгледам и аз така, без странични пречки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 641
Снимат , но не се знае кой ,  къде и какво
Ето още една версия къде е бил Мерт Grinning
Ако искат да скрият сцени , знаем , че могат
https://x.com/celiyali0803/status/1905198422312825230

# 642
Снимат , но не се знае кой ,  къде и какво

Значи,по повод тази версия влизам директно в теорията на конспирация.Дали състоянието на Рамо от вчера и онзи ден,че е болен не е симулирано.Тоест,ако го видим в болница никой да не се усъмни защо е там.
Снощи към 21-22 часа Афи напусна имението със служебна кола докато течеше сет в Сейферската стая.Възможно ли е да е имало снимки на външен сет,дълбоко прикрит?От изтеклите клипове от сетовете за 101 епизод финалът изглежда предвидим и банален.  Дали Шнура иска такъв? Дълбоко се съмнявам.Да видим какво ще излезе накрая.Дано Мерт е добре и здрав.

# 643
Снимат , но не се знае кой ,  къде и какво

Значи,по повод тази версия влизам директно в теорията на конспирация.Дали състоянието на Рамо от вчера и онзи ден,че е болен не е симулирано.Тоест,ако го видим в болница никой да не се усъмни защо е там.
Снощи към 21-22 часа Афи напусна имението със служебна кола докато течеше сет в Сейферската стая.Възможно ли е да е имало снимки на външен сет,дълбоко прикрит?От изтеклите клипове от сетовете за 101 епизод финалът изглежда предвидим и банален.  Дали Шнура иска такъв? Дълбоко се съмнявам.Да видим какво ще излезе накрая.Дано Мерт е добре и здрав.

Аз прочетох нещо в туитър, ето тези профили какво са писали

И затова онзи ден на онзи клип се сбогуваха с Ферит, защото ако беше за нещо друго например че Ферит напуска щеше и Халис да го изпрати, нали той също записваше в имението

# 644
Ако  гледаме  ПР им с Бирсен заедно излиза , че главната роля няма да я има на финала , защото Мерт  отива в армията Grinning Ден през ден ни напомнят Grinning

Общи условия

Активация на акаунт