Отговори
# 540
  • Яко в Матрицата...

Рениии , не можеш да отречеш че стоят добре един до друг/само на екран/.  Харесвам предизвикателствата. Ще е супер да видя професионализма и на двамата. То иначе лесно , започваш дизи и врътваш любов  с ГГ.  Да видим как се играе с дългогодишен бивш. МЯ обра доста награди тази година , да видим дали му стиска да играе с Афра. Същото се отнася и за Мерт Р. И него искам да го видя с някоя бивша , не уточнявам с коя , защото не знам за такава.

Стоят ли, седят ли, не знам... Хубава двойка си визуано. Имат вече филм с Афра, стига му толкова на МЯ Joy

И аз съм като Евето, МЯ в Ask 101 много ми хареса, няма да си кривя душата, но ми опротивя като човек след като се разделиха с Афра и панаирите, които направи. Важно е с кого ще си партнираш в проект. Не мисля че след издънките в личния живот, а и на сета с малката Мина, Афра ще иска да прави бизнес с него.

Пак забравих за какво влязох Joy Старост - нерадост, какво да се прави... А бе това изпращане, което са снимали вчера, да не би да е, че изпращат Феро войник Joy

# 541
Ох, стана ми мъчно Sad Ще ми липсва въпреки всичко Златно момче, ще ми липсват Сейфер. Никога досега не съм гледала турски сериал с такъв интерес,че чак и на живо. Камо ли да коментирам и толкова да следя в социалните мрежи. Жалко, че го развалиха,а можехме още дълго да му се наслаждаваме.

Тина, не ви познавам,но ще си позволя нещо да ви споделя. Вече вие ще си прецените дали има логика и може ли да го приемете.
Недейте да вярвате на всичко, което виждате и четете в социалните мрежи. Интернет и свободното писане е нож с две остриета. Тази свобода на писане не знам до колко добре я разбираме. Много зависи съответната страна какво иска да ни каже и покаже. Осъзнаваме ли,че с един пост или клип може да сринем нечий живот за части от секундата. А в една история винаги има повече от една гледни точки. Бих ви предложила всичко, което видите да го поставяте под съмнение преди да си направите съответните изводи и да изберете дали да вярвате или не.
Аз няколко пъти тук бях писала, че не вярвам на 100 процента за всичко, което пишат в интернет за Мерт и Афра и че не може да се каже, че ги познаваме като личности напълно. Като актьори да. Това с какво пуска продукцията, кой кого последвал, кого отследвал,за мен си е чиста маркетингова стратегия.

Нека не си разваляме доброто настроение за идващия финал на един феномен. Заради глупости. Целият актьорски състав заслужават нашето внимание и уважение за положения труд.
Нека не бъдем агресори, дайте да сме различни. Да покажем доброто по света.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 13:48 от Надя Б. Василева

# 542
Рени, какво е станало с Мина, изтървала съм Grinning

# 543
  • Яко в Матрицата...
Оф, писала съм на сета, извън сета исках да напиша...

Еве, нали веднъж на някакъв червен килим му разправяха, че много ги харесвали като двойка с Мина и че ги шипвали извън сериала, и той се изказа като се хилеше, че животът/съдбата ще покаже. Дълго време криеха на колко години е Мина, ако си спомняш. Накрая се разбра, че е непънолетна. Какъв човек и мъж трябва да си, че да оставиш феновете ти да те шипват с непълнолетна, а ти си на 30 и кусур години.

# 544
Оф, писала съм на сета, извън сета исках да напиша...

Еве, нали веднъж на някакъв червен килим му разправяха, че много ги харесвали като двойка с Мина и че ги шипвали извън сериала, и той се изказа като се хилеше, че животът/съдбата ще покаже. Дълго време криеха на колко години е Мина, ако си спомняш. Накрая се разбра, че е непънолетна. Какъв човек и мъж трябва да си, че да оставиш феновете ти да те шипват с непълнолетна, а ти си на 30 и кусур години.

Такъв, който подкукуросва фенките си да плюят бившата му в социалните мрежи. Да не говорим, че имам съмнения, че бута нещо и на Бирса, защото тя се скъсва да го хвали, а не мисля, че безплатно би го направила. В същото време се скъсва да плюе АфРам, което също не би направила гратис.

Мерт вече е на сета.

https://x.com/BRAALIIR/status/1904867171097780569?t=TV4_6G1Qd6iHgkRpodPsIw&s=19

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 14:18 от Lilia*

# 545
  • Яко в Матрицата...
Лили, а и да не забравяме кой му е мениджър... Нейсе, никой не е отменял кармата.

# 546
Абе, пандата и кюнефето какви ги говорят пак Grinning Ще ме побъркат тези хора значи Head Band

Скрит текст:
Ферит заминавал, но временно, сериала не свършвал 🤦‍♀️

# 547
Аз също залагам, че вероятно ще има вратичка за продължение, няколко пъти вече казаха, че няма да убият най-добрия си проект. Ще видим, но е възножно да има изненади…

# 548
Момичета,МЯ освен "Във всяка твоя сълза" с Мирай Данер,не че съм гледала целия филм,не съм го гледала никъде повече.Макар,че на този сериал съм гледала само части от някои епизоди,МЯ не ме впечатли,даже ми беше леко дразнещ.Сега,покрай сагата му с Афра,видях,че е наблегнал на визията си,но като актьор за мен си остана посредствен.Може и да се е развило момчето,не знам.Когато гледах кадрите от рождения ден на Афра,също не ми направи добро впечатление.Тя,весела,усмихната,темпераментна,той наврян в един ъгъл,леко усмихващ се и стоеше съвсем нелепо на цялата картинка.Имах чувството,че гледа "отвисоко" компанията и зорко следи любимата му да не се "изложи".Може и съвсем да не е така,но това се подразбираше отстрани.На другия Мерт пък така му личеше как искаше да се включи активно в празника и застане до Афра и тортата,та чак му беше неловко.Афра,милата,така искаше да покаже,че е много "щастлива" с МЯ,но "искрите" между нея и другия Мерт прехвърчаха без да го искат.Може би това е било началото на края с МЯ.Съвсем по друг начин изглеждаха Афра и МертР на празненството на ОГМ.Двамата луди,диви,щастливи.Дори Ерсин и Берил които бяха вече в сигурна връзка не изглеждаха така.Не знам в кой сериал са участвали Афра и МЯ заедно,но в едно съм сигурна,химията като в "Рибарче" абсолютно я е нямало.

# 549
Рамо щял да присъства на купона в събота! ✌🏻

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 15:05 от BELL-

# 550
Може ли вместо продължение на сезона да направят филм?😄 Вече и аз изкуках с тези спойлерджии.🤪

# 551
Порастналите Тешко, Дуру и Хатидже Head Band

# 552
.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 15:45 от Милена Тодорова 756835

# 553
# 554
Афра и Мерт снимат обща сцена с големите деца, така ли 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Не им разбирам логиката Head Band

Общи условия

Активация на акаунт