Отговори
# 690
Благодаря за снимките и резюмето за епизод 100 - ето и от мен снимките на Аби и Суна - невероятни са!!! Прекрасна двойка с прелестна дъщеричка. Малката Хатидже е копие на баща си Абидин - това само показва колко много Суна обича Абидин! Малката е подбрана отлично. Одрала е кожата на Аби, но много прилича и на красивата си майка Суна. Малко мини копие на Абсун - истинска красота и наслада за очите!!! Revolving Hearts Sparkling HeartHeart Eyes

Наистина е гадно, че не са пуснали обща снимка на Сейфер сами с децата им - можеше да пуснат и на Абсун сами с дъщеря им, но така са преценили! Странно е обаче, че там дето Аби, Суна и дъщеря им се снимат със Сейран и децата им с Ферит - той стои в страни! Трябва и той да е на снимката - но според мен в самият епизод ще ни покажат повече семейни снимки. Вярвам, че ще има и такива на Сейфер отделно - и такива на Абсун отделно! Може и утре да пуснат още някоя. А и в промото видяхме снимката на цялото семейство - там са си Аби, Суна и малката им дъщеричка, както и Ферит, Сейран с тяхната малка дъщеричка и вече порасналия Тешко - те казаха, че ще го осиновят - минало е време, така че вече е осиновен на 100 %! Снимката е прекрасна - дано я видим и цветна, както и други готини снимки! Hands PrayHugSparkling Heart

Ново прекрасно видео, което малката Асия пусна късно снощи - Берил и Ерсин си играят с нея на сета, в паузите между снимките на сериала! Двамата са невероятни и си личи, че много са се привързали към малката, както и тя към тях. Много им се радвам!  Revolving HeartsHeart EyesHands Clap

https://x.com/i/status/1905041031164223662

И едни красиви детайли - страхотен колаж от снимки на Аби и Суна свързан с бременността на Суна - етапите й - и накрая Аби и Суна с дъщеричката им!! Невероятно семейство Абсун HeartAnimal Heart Eyes CatHug

Надя - въобще няма да обръщам внимание на нещата, които си написала за Берил и Ерсин! Ясно е, че повечето фенове на Сейфер ги мразите и са ви черни за всичко, защото в сезон 3, Берил и Ерсин имат повече екранно време и в този сезон се разви историята на Суна и Абидин! Отделно от това Берил и Ерсин са женини и в реалния живот и някои явно това ги дразни! Но аз съм супер щастлива - ЕрсБер са прекрасна двойка и им желая винаги да се обичат, винаги да са щастливи заедно и да си имат прекрасни деца, плод на тяхната любов! Hands PrayHands PrayHands Pray

Доколкото знам техният мениджър не го разследват в нищо - това си бяха чисти лъжи пуснати от антифеновете или по-конкретно от някои фенове на Сейфер, които ги мразят и само бълват злоба срещу тях! Доказа се, че такова нещо няма - хората са си съвсем чисти. Агенцията, която разследват е друга - Берил и Ерсин нямат нищо общо с нея. Sunglasses Защо не приемете, че в сериала има и други актьори освен Мерт и Афра! Thinking Разбира се, че те са главните и аз също много харесвам Сейфер, но не може по цели епизоди да дават само тях - има и други герои и други истории. Аз лично смятам Берил и Ерсин за отлични актьори и професионалисти - с радост ги гледам в ролите на Абидин и Суна и с радост следя тяхната история в сериала! Ще продължа да ги обичам и подкрепям, защото го заслужават! Revolving Hearts Пък който не ги харесва - това си е негов избор! Всеки има различен вкус. Не смятам да влизам в спорове и да се излагам. Тук съм заради сериала и заради моите любимци ЕрсБер и Абсун - но в нито един момент нито тук, нито в другата тема, нито където и да е било не съм си позволявала да говоря лоши неща нито за Мерт, нито за Афра - напротив, винаги се отнасям с уважение към тях! Simple Smile Много се радвам на клипчетата, които излязоха с тях и малката Дуру! Blush Жалко, че тук не мога да видя същото уважение към моите любимци - те непрекъснато са плювани, обиждани, заличавани от снимки - слагани са им разни глави на змии и гадни човечета - за мен това е отвратително и не виждам нищо забавно в него. Triumph Все пак всеки сам решава как да се държи. Аз решавам да спазвам добрия тон въпреки провокациите - и да продължа да обичам и подкрепям любимците си! Heart Моля се за щастлив финал и за Абидин и Суна и за Сейран и Ферит! Hands Pray Желая ви лека вечер Wink

# 691
Ами,не щат да пускат снимки. Поне тук ги имаме по график и в пълен обем.  Rolling Eyes

# 692
# 693
Тъй като озета за утре не ми предизвиква някакво вълнение освен тайна надежда да дадат все пак някаква сцена на бременност и съпътстващите я вълнения,взех да мисля какво бих изпитала на финала.Щастлив такъв би предизвикал въздишка на облекчение,макар и да имам подозрения да е захаросан нескопосано.Тъжен ,не би ме изненадал.Даже може и да не се ядосам,просто от устата ми ще излезе целият ми запас от жаргонна и улична лексика.Нооооооо,какво би ме изненадало и шокирало.........да се окаже,че финал няма и ще завърши сериала в края на снимачния сезон.Теория на конспирация, разбира се,но кой писа ,че Орхан умира и Емре напуска проекта-Бирса.Кой писа за последния сет на Мерт-Бирса.Нещо от Стар или ОГМ за финал....йок.Целенасочено снимки на екипа да отброяват последните 5 дни.Странни сетове,усещане за режисираност на събитията покрай Рамо.А дали празненството в събота не е за изпращането му в казармата?!.Доколкото разбрах е подал документи още есента.Сниман е 101 епизод предвиден за излъчване на 04.04.Говори се,че ще има седмица без излъчване на сериали заради празника.Но явно ще е първата седмица на април.По тази логика на 04.04. може да няма епизод,а на 11.04.Тоест,3 епизода без Ферит до връщането на Рамо от казарма. На мен хич не ми се нрави,ако има такъв развой.Сетете се какви щуротии ще сме принудени да гледаме.Искам да свърши другата седмица и да си направят човещината да ни дадат достоен и интересен финал.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 01:15 от Sikorski

# 694
Бана не, аби, Суна и Абидин? Не знаех, че имат история.

Гюно Kissing Heart

Подгответе се за довечера, ще имаме нужда Stuck Out Tongue Winking Eye

# 695
Добро утро, момичета! Пожелавам на всички един хубав ден и дано имаме и хубав епизод довечера Simple Smile

Roxis , не държа да обръщаш внимание на моите писания. Изказвам своето мнение, което в случая е различно от твоето.
Повтарям - на Ерсин и Берил като хора им желаят всичко хубаво. Не ги коментирам на личностна основа.
Но като актьори и професионалисти си държа твърдо на мнението - прекалено много съвпадения.
Никъде не съм писала, че ги мразя, защото съм фен на Сейфер. В сезон 1 следях отделно играта и историята на актьорите и Суна и Абидин. Не ме грабнаха. Това е.
Ти Роксис си ги харесвай,не мисля, че някой ти пречи за това. Просто аз не искам да ги гледам и да ми ги натрапват.
Златно момче е за Сейфер и Афрам. Искам и държа тях да си гледам.
До финала ще си коментирам само моите хора Simple Smile

# 696
  • Ямбол
Добро утро от ветровит Ямбол ☺️.
Пожелавам ви един хубав ден и един прекрасен епизод довечера. 😉🧿
Дано изненадите в сериала  са само хубави 🤞

# 697
Сет има в ялъто, колата на Афра е там Head Band

Малкият Мерт отива на сета

Какво снимат тези хора, бе Rolling Eyes

# 698
  • Яко в Матрицата...
Привет Grinning

Рокси, говори си, не ми пречиш Joy Видя се по рейтингите колко е интересна и желана историята на уникалния Аби, разкошното му семейство майка и брат, че и прекрасната му жена Суна Laughing

Еве, все повече са ми съмнителни тия. И аз влизам в теорията на конспирациите на Сикорски с финала на дизито Joy

# 699
Рени, сакън Weary

Скрит текст:
Тъй като озета за утре не ми предизвиква някакво вълнение освен тайна надежда да дадат все пак някаква сцена на бременност и съпътстващите я вълнения,взех да мисля какво бих изпитала на финала.Щастлив такъв би предизвикал въздишка на облекчение,макар и да имам подозрения да е захаросан нескопосано.Тъжен ,не би ме изненадал.Даже може и да не се ядосам,просто от устата ми ще излезе целият ми запас от жаргонна и улична лексика.Нооооооо,какво би ме изненадало и шокирало.........да се окаже,че финал няма и ще завърши сериала в края на снимачния сезон.Теория на конспирация, разбира се,но кой писа ,че Орхан умира и Емре напуска проекта-Бирса.Кой писа за последния сет на Мерт-Бирса.Нещо от Стар или ОГМ за финал....йок.Целенасочено снимки на екипа да отброяват последните 5 дни.Странни сетове,усещане за режисираност на събитията покрай Рамо.А дали празненството в събота не е за изпращането му в казармата?!.Доколкото разбрах е подал документи още есента.Сниман е 101 епизод предвиден за излъчване на 04.04.Говори се,че ще има седмица без излъчване на сериали заради празника.Но явно ще е първата седмица на април.По тази логика на 04.04. може да няма епизод,а на 11.04.Тоест,3 епизода без Ферит до връщането на Рамо от казарма. На мен хич не ми се нрави,ако има такъв развой.Сетете се какви щуротии ще сме принудени да гледаме.
Искам да свърши другата седмица и да си направят човещината да ни дадат достоен и интересен финал.

Ето това очаквам и аз. Видяхме капацитета на петимата визионсуз Grinning
Много ме дразни, че за всяко нещо, което правят, трябва да ни обясняват като на малоумни. Като онова момче, ютуберчето: Виж, приготвям си куфара. Виж, качвам се в самолета... Пълно творческо безсилие.
Не знам защо накараха Ферит да обяснява в бара, че се сбогувал със стария Феро. Досега не беше ли го направил? Във всеки сезон поне по два пъти се отказваше и не беше нужно да ни го казва, ние го разбирахме. После пак го връщаха в първи клас, ама нейсе.
Това, което искам да кажа, че тези тъпаци не могат да напишат, не могат да предадат чувствата, които героите изпитват. Оффф, аман, Зендая Grinning

# 700
Здравейте, момичета!🌻
Снимат ощеее 🤦‍♀️🤔🫣...
Ами аз продължавам да си чакам сезон до края, или 4 😁😛...
Дано имаме хубав епизод довечера!❤️

# 701
Сет има в ялъто, колата на Афра е там Head Band

Малкият Мерт отива на сета

Какво снимат тези хора, бе Rolling Eyes

Нали уж щяха да почиват четвъртък и петък! Разсипаха ги от работа.Кой знае как ще ни взривят с великия си сценарий.  Head Band

# 702
Ако влезем в теорията на конспирацията , няма как 3 еп без Мерт
Да кажем 1 еп или епизод и половина Понеже новината за ОГМ е стара и идва отново от Бирсен , може да има някакво наказание уж за 2 седмици и ето Мерт е пристигнал Но не ми се вярва пък другите сериали на ОГМ да спрат . Ще видим довечера дали ще има нещо показващо- Финал
То хубаво Мерт е млад и т.н , но отива в армията , не на почивка И веднага на сета , пак не ми се вярва
Чакам Финала Grinning

# 703
Здравейте!
Е нали Шнура е виновен, сценаристите пишат това, което им е наредено. Във вчерашния епизод на "Присъда" се засегна точно този въпрос, продуцента е шеф на всички, в случая героя се бил изчерпал и казал на сценаристите да продължат историята на филма с неговото самоубийство.

# 704
Здравейте!
Е нали Шнура е виновен, сценаристите пишат това, което им е наредено. Във вчерашния епизод на "Присъда" се засегна точно този въпрос, продуцента е шеф на всички, в случая героя се бил изчерпал и казал на сценаристите да продължат историята на филма с неговото самоубийство.
Ааа, Ponky, ако имаш предвид Мехмет Ак, героят му въобще не беше се изчерпал, актьорът нещо се изчерпа и поиска да го убият. Убиха го, героя, де...
Аз чакам приличен финал на Чапкънина, ама не съм наясно, какво разбират авторите под приличен. Smirk

Общи условия

Активация на акаунт