Наистина е гадно, че не са пуснали обща снимка на Сейфер сами с децата им - можеше да пуснат и на Абсун сами с дъщеря им, но така са преценили! Странно е обаче, че там дето Аби, Суна и дъщеря им се снимат със Сейран и децата им с Ферит - той стои в страни! Трябва и той да е на снимката - но според мен в самият епизод ще ни покажат повече семейни снимки. Вярвам, че ще има и такива на Сейфер отделно - и такива на Абсун отделно! Може и утре да пуснат още някоя. А и в промото видяхме снимката на цялото семейство - там са си Аби, Суна и малката им дъщеричка, както и Ферит, Сейран с тяхната малка дъщеричка и вече порасналия Тешко - те казаха, че ще го осиновят - минало е време, така че вече е осиновен на 100 %! Снимката е прекрасна - дано я видим и цветна, както и други готини снимки!

Ново прекрасно видео, което малката Асия пусна късно снощи - Берил и Ерсин си играят с нея на сета, в паузите между снимките на сериала! Двамата са невероятни и си личи, че много са се привързали към малката, както и тя към тях. Много им се радвам!

https://x.com/i/status/1905041031164223662
И едни красиви детайли - страхотен колаж от снимки на Аби и Суна свързан с бременността на Суна - етапите й - и накрая Аби и Суна с дъщеричката им!! Невероятно семейство Абсун

Надя - въобще няма да обръщам внимание на нещата, които си написала за Берил и Ерсин! Ясно е, че повечето фенове на Сейфер ги мразите и са ви черни за всичко, защото в сезон 3, Берил и Ерсин имат повече екранно време и в този сезон се разви историята на Суна и Абидин! Отделно от това Берил и Ерсин са женини и в реалния живот и някои явно това ги дразни! Но аз съм супер щастлива - ЕрсБер са прекрасна двойка и им желая винаги да се обичат, винаги да са щастливи заедно и да си имат прекрасни деца, плод на тяхната любов!

Доколкото знам техният мениджър не го разследват в нищо - това си бяха чисти лъжи пуснати от антифеновете или по-конкретно от някои фенове на Сейфер, които ги мразят и само бълват злоба срещу тях! Доказа се, че такова нещо няма - хората са си съвсем чисти. Агенцията, която разследват е друга - Берил и Ерсин нямат нищо общо с нея.