Любители на кучета - 150

• 21 623
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
Ние сме в Гърция по къси панталони и тениска. Има където се къпят, ама аз само се пека.

# 646
Те вече и сезоните не са това, което бяха. Искам вече да вземе да дойде тая пролет като хората. Аз като се прибрах от Рим, където беше 20 градуса, много ми беше гадно тук пак на студ.

# 647
  • под тепетата
Мъжете ми.

Берга със сигурност е помагала в градината!

# 648
Билянка, позна от първият път за Бергичка хъхъхъ! Кой като теб с трима мъже!

# 649
  • Бургас
Ева се завърна към нормалното си състояние на бяла, бясна топка. Боже какъв кеф! Хем си мисля, че искам да е кротка, хем като е кротка умираме от скука Simple Smile
Втора сутрин си играе с Акира (мома доберман), а от много време не се бяха виждали. Мъжките вече не я отразяват и явно какво беше, беше!

Готвим се за летни приключения и се пазаря с грумърката да реже, тя не иска.
Свалих всички състезания от календара и ще си живеем нормално. Море, планина и кеф. Няма да пазим тонове козина и да я пазим чиста.Общо взето - на колата и по съседните морета, докато има време Simple Smile Ще бяга, ще плува, на яхта ще бъде - състезания не и трябват, пет тона козина също.

# 650
  • Бургас
Малко чорапи да оплетем?

# 651
  • под тепетата
Браво на Ева! Страхотно ни е момичето!
 За чорапи не знам и не мога да плета, но за възглавници се замислих Stuck Out Tongue Winking Eye

# 652
MeMyselfI, така хубаво си го написала, че чак си отдъхнах! Joy

# 653
  • Бургас
Ни за чорапи става, ни за възглавници. Много се степа и ще стане на топчета. Joy
Доста размишлявахме с момчетата по тоз въпрос.

Реа, само да сме здрави, че работата тази зима беше “Пролет пукна, ние не”. Набелязали сме сума места и сме си обещали просто да обикаляме. Без претенции за луксове, само кеф и обиколки. Трябваше или да я оставим тук на ежедневно вчесване или да решим да я подстрижем и да я вземем. Ми изтегли късата клечка Joy Нема да се фръцка това лято, ще копа с детето пясък.

Не знам дали ми личи, обаче съм мега щастлива, че пак е на себе си. Баси кви бели прави пак и как играе като изтърван звяр. Heart

# 654
Поздрави от Арес и облачна, влажна и студена Варна.

# 655
Арес ми изглежда нещо сърдит, да не си се опитала да му откраднеш моркова преди снимката?

Браво на Ева, време беше вече. Сега ще стане и тя пътешественичка.

Оф, много ми е тъпо, когато реша да отделя време на Кас за по-дълга разходка и евентуално игра, никога не срещаме подходящи кученца. А като нямам много време и гледам набързо да приключим с разходката, че ако може и някоя задача да отметнем по пътя, винаги срещаме желаещи да играят. Чувствам се лош стопанин така Sad

# 656
  • Sofia
Около нас има предимно дворни, огромни кучета. А те доста я лаят, много рядко някое да си поиграе с нея. Играе си с една улична, изоставена, която отглеждаме. И скача на муцуната на нашата дворна, която вече е на 15 години и изобщо не я отразява Bowtie Но каквото - такова. И аз понякога се чувствам,, все едно не знам какво правя...

# 657
  • Бургас
Елза вече рядко играе с кучета, и то от определени породи - най-вече голдъни и 1-2 определени хъскита. Фокусирана е върху мен, иска да гони топка или пръчки.
В кучешкото заграждение влиза, за да търси топки. Там редовно оставят.
Има ли топка, нищо друго не съществува.
Има едно място до тенис кортове, откъдето влизаме в Морската, веднага се завира в храсталака и намира изгубени от тенисистите топки.
Да я бях учила трюфели да търси, поне файда да има.

# 658
Не е сърдит, а съсредоточен в тази вкусотия-моркова Joy ще каже човек, че заек отглеждам. Кожените кокали ги зарязва по тревата, а за морковче на челна стойка застава Joy
И на  Арес любимото са топки, пръчки и въжета( и някой който да ги хвърля Joy )

# 659
  • Бургас
Селска мома е днес Simple Smile Упорито се взира в песа на съседите, но той е непоклатим.

Общи условия

Активация на акаунт