Подхождате ли си с вашия партньор по външния ви вид?

• 2 687
  • 76
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Толкова заблудени хора дори и на село не мисля, че има. Един-двама да направят някакъв коментар - да, но чак половината град да е такъв - доста почва да ме съмнява.
Ако ти харесва да се имаш за дете или за малко момиче, ок, лолитският чар се котира. Но поне бъди честна.

# 61
По принцип, реакцията на детето е напълно естествена. Свидетел съм, как свекър ми едно дете го пита къде отишла майка му (свекърва ми, жена с напълно побеляла коса на 40 г).  Така, че реакцията е била, каквото "вижда" , това и "казва".Вече рекциите на възрастните в случая, са напълно нетактични.

# 62
Аз като се ядосвам и ми прелее чашата намесвам каквото/когото ми дойде на ума.
Не съм била в нарушение. Учтиво помолих, не разбра, като аргумент му казах, че и аз го виждам насам натам да стърчи, но той само се подхили, като че ли не е чул какво съм му казала и продължи да ме одумва. Ей така ме дразнят, накрая не сдържам, говоря лошо и ме гледат криво, прекратяваме си отношенията.
Пак ще го напиша, научи се на самоконтрол. Спри да се поддаваш лесно на провокации и да действаш импулсивно. Ако искаш да те приемат като възрастен човек, дръж се подобаващо.

# 63
Не съм била в нарушение. Учтиво помолих, не разбра, като аргумент му казах, че и аз го виждам насам натам да стърчи, но той само се подхили, като че ли не е чул какво съм му казала и продължи да ме одумва. Ей така ме дразнят, накрая не сдържам, говоря лошо и ме гледат криво, прекратяваме си отношенията.
Пак ще го напиша, научи се на самоконтрол. Спри да се поддаваш лесно на провокации и да действаш импулсивно. Ако искаш да те приемат като възрастен човек, дръж се подобаващо.
Не мога да контролирам нервите си. Опитвам се, но накрая се изпускам. Не мога да крия емоции. Не съм и много професионална и на работа съм плакала много. Особено, преди цикъла бях адски чувствителна.

# 64
Както казва Тръмп -Красотата е временна, а активи който се обезценяват бързо се наемат, а не се купуват #BGMлоялнапрограма

# 65
Скрит текст:
Не мога да контролирам нервите си. Опитвам се, но накрая се изпускам. Не мога да крия емоции. Не съм и много професионална и на работа съм плакала много. Особено, преди цикъла бях адски чувствителна.
Това не звучи никак добре. Работи върху себе си.
Твърдиш, че си добър и възпитан човек, но по-скоро правиш впечатление на избухлива и склонна да драматизира излишно.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 21:18 от bell_87

# 66
Скрит текст:
Въпроса е, че ме гледат като дете, а не като млада жена. Сега се сетих😃 даже един клиент ме беше погледнал и ми каза "ах душичката, без да нямаш 18 години как работиш тука?",а аз бях 26.
Прекалено е чувствителна авторката и взима нещата лично.

И в малко населено място да живееш, в което хората се обсъждат едни други и си позволяват коментари, винаги можеш да ги филтрираш и да ги подминеш.

Когато на мен ми се случи нещо подобно, което е рядко, първата ми мисъл е, че човекът не е искал да засегне, не е от злоба, а че не се е усетил в ситуацията или е свързано с него.

Всякаква негативна енергия, примерно, много добре я долавям, всичко детектирам, обаче не я връщам. Ще си нарушавам аз спокойствието да репликирам или да поставям на място някви си там Joy Ей сега. Joy

Усмихвам се и подминавам, игнорирам, през едното влиза, през другото излиза, даже две минути мисъл не хабя за тези хора.

Ако някой е направил нещо с цел умишлено да ме засегне, забелязвам, че първо се дразнят Grinning, но после като видят, че не могат никаква реакция да предизвикат и са само Luft за мен, се отказват и преминават на други.

Научи се да си гледаш себе си, твоя душевен мир и спокойствие да ти станат приоритет и така за нищо и никой страничен няма да ти пука.

По темата, подхождаме си, да. : )
Преди малко по телефона се опитах да кажа мнението на другите на майка ми, тя веднага ми каза, че няма да си хаби мегабайтите за хорското мнение.🤭

Виж, майка ти колко мъдра жена е, не си хаби мегабайтите за мнението на другите. А ти хабиш по-ценно - времето и емоциите си. Храна за размисъл.

# 67
  • Поморие
Въпроса е, че ме гледат като дете, а не като млада жена. Сега се сетих😃 даже един клиент ме беше погледнал и ми каза "ах душичката, без да нямаш 18 години как работиш тука?",а аз бях 26.
Прекалено е чувствителна авторката и взима нещата лично.

И в малко населено място да живееш, в което хората се обсъждат едни други и си позволяват коментари, винаги можеш да ги филтрираш и да ги подминеш.

Когато на мен ми се случи нещо подобно, което е рядко, първата ми мисъл е, че човекът не е искал да засегне, не е от злоба, а че не се е усетил в ситуацията или е свързано с него.

Всякаква негативна енергия, примерно, много добре я долавям, всичко детектирам, обаче не я връщам. Ще си нарушавам аз спокойствието да репликирам или да поставям на място някви си там Joy Ей сега. Joy

Усмихвам се и подминавам, игнорирам, през едното влиза, през другото излиза, даже две минути мисъл не хабя за тези хора.

Ако някой е направил нещо с цел умишлено да ме засегне, забелязвам, че първо се дразнят Grinning, но после като видят, че не могат никаква реакция да предизвикат и са само Luft за мен, се отказват и преминават на други.

Научи се да си гледаш себе си, твоя душевен мир и спокойствие да ти станат приоритет и така за нищо и никой страничен няма да ти пука.

По темата, подхождаме си, да. : )
Преди малко по телефона се опитах да кажа мнението на другите на майка ми, тя веднага ми каза, че няма да си хаби мегабайтите за хорското мнение.🤭
Благородно завиждам! 😃 Мен след 25 вече ме направиха "жената","госпожата", чудя се кога следват "лелята" и "бабата". 😂Пък не съм се променила кой знае колко, просто честичко изглеждам изтощена от децата, а дори повече се поддържам сега, на 28 отколкото когато бях на 18-20. Май и на мен трябва да спре да ми пука за хорското мнение, но за тези, които сме чувствителни натури е трудно да се абстрахираме. В крайна сметка обаче не са чуждите хора тези, които да ни съдят и определят. Важното е ние сами да се уважаваме и приемаме каквито сме.

# 68
Авторката много ти се иска да се похвалиш колко си младолика ли? Спокойно, ако имаш късмет ще остарееш и то бързо. Така е за всички.

# 69
Доста заядливи и хапливи коментара отнесе авторката без много очевидна причина за тях, но явно всеки си има нещо и има нужда да сподели Stuck Out Tongue

Затова, Wudu, изпробвай това, което ти е казала майката, игнорирайки негативизма тук.

# 70
  • Mediterraneo
Тя явно цялата тема е да се хвали авторката колко млада изглежда. Замаскирано под заглавния въпрос на темата.

# 71
Доста заядливи и хапливи коментара отнесе авторката без много очевидна причина за тях, но явно всеки си има нещо и има нужда да сподели Stuck Out Tongue

Затова, Wudu, изпробвай това, което ти е казала майката, игнорирайки негативизма тук.
Така се обидих на някои коментари, че поисках да изтрия темата. Но и преди е ставало да се заяждат, свикнала съм. В Интернет стават такива неразбирателства винаги. Аз казвам А другия разбира Б или точно обратното.
Даже се смях, че е помислено, че искам да се хваля. Аз не искам да изглеждам като дете, аз се оплаквам, но се разбира обратното. Да бях секси и да се бях хвалила щях да разбера.

# 72
Какво искаш тогава? Да изглеждаш стара ли? Скоро ще остарееш, не се притеснявай толкова. Това ако си късметлийка, де....

# 73
На всичкото отгоре и жертва го играете.
Мхм,не се "хвалите",в цялата тема видях два коментара в контекста на заглавието.
И в останалите ви постове сте неразбрана,познатите ви заядливи и злонамерени.

# 74
Какво искаш тогава? Да изглеждаш стара ли? Скоро ще остарееш, не се притеснявай толкова. Това ако си късметлийка, де....
Искам да изглеждам като млада жена, а не като дете. От къде измисли, че искам да изглеждам стара. И това ще ми се случи, без това имам доста видно очертана бръчка на челото си, но за това няма да споменавам много, иначе хептен ще ме погубите с коментарите.
За кво ми е да играя жертвата? Какво ще спечеля?
В цялата тема, някои коментари бяха насочени към моят характер и моята психика, исках да се обясня и се сетих за някои неща, разказах ги. Какво толкова ме нападнахте? Щом толкова ме смятате за инфантилна, жертва,  замаскирана, хвалеща се, с комплексирана, драматизираща, а темата-пързалка, спирам да коментирам тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт