Боледуване на децата ни-тема 88

• 18 091
  • 783
  •   1
Отговори
# 60
Кашли повечето пъти влажно, и на моменти сухо но определено ще започна с вентолина че доста кашли а от пулмикорта ефект не виждам.

# 61
Момичета днес градината отново ме шокира станах аз силна вилна да я пускам и гледам в групата уж да хвърля едно око  ,коментира ли се поредната болест и оп изненада забранили на децата да си носят вода.Всяко дете да било с канче пък градината с диспенсър им осигорявали вода и пак си легнах 🤣.Днес ще ходя да търся канче да и купя за утре,но голямо но първо тоя диспенсър водата не е ли много студена ,второ тея канчета кой ще ги мие ,трето аз от къде да знам че 10 деца не пият от едно канче,щото те си сипвали вода който иска ,и изобщо тя пие само изворна розова вода ,че даже и още Девин или бебешка и купувам,Бебелан.Пък тоя диспенсър ква вода ще е? Абе общо взето като сме всеки път с нова бактерия и вече 2 шишета хвърлих че се оказа че имат такива и единия ден едно момченце взело нейното ,докато се усети и просто си представих с това канче кой знае как ще е и тя каквато си е малко завеяна цял ден я пие вода я не.При вас тези деца в градината така ли са или само в Бургас пак сме с привилегия ,поредната глупост.И нз не съм за свят бълващ китайска пластмаса ,ама тея деца на фронта ли са с тея канчета и манерки за вода?

# 62
В нашата градина си пият от чешмата.. Честно казано не мога да преценя кое предпочитам.

# 63
В нашата градина имат кана за вода. Децата ползват пласмасови чашки за еднократна употреба. Вземат си чашка за всяка пиене на вода. Поне така казват госпожите. За канчета още не сме чували. Grinning

Днес пак 18 отсъстващи от 27. Grinning

# 64
Снощи лекаря каза че моята е с червени уши и почнахме и капки да слагам на всичкото отгоре, но сега я засича че има 37,2 температура а вчера беше 36,2. Дали е от ушите или да взема един тест и аз да видим дали няма да излезе RSV че взех нещо да изпадам в паника. Иначе направих една инхалация с вентолин, на обяд пак ще направя и довечера, долу горе през 6 часа, а ако не падне тази температура пак ще звъня на лекаря

# 65
Може и от ушите да е ,миналата година дъщеря ми с отит вдигаше 1 ден 37 и 5,6 а сега този месец в началото пак с отит вдигна 2 пъти 37 и 8 ,която спадна сама после вдигна 37 и 4 и на другия ден уши нос гърло каза отит и почнахме антибиотик и капки за уши ни даде Футоралгин мисля бяха.

# 66

Здравейте.
Излезнали са резултатите от носен секрет.
Тази сутрин видях, че е готова антибиограмата.
Явно е много упорита бактерия.

# 67

Ето и днешните резултати.Какво се случва според вас.След малко сме на лекар.Виждам,че ЦРП се понижило,но неутрофилите станаха ниски.
Црп 85 от петък, а днес 31

# 68
Май се подобряват нещата... Вдига ли още температура детето?

37.1 води ли се висока температура при дете на 2 и половина?

# 69
  • shumen
При нас в градината бяха с еднократни чаши.
Танче,тая бактерия е много упорита.
Петя,АБ пие ли детето?Ако да значи действа.
Мимчо,от ушите е.При отит се вдига Т.

# 70
Да, вдига.Дбес сутринта пак беше 38 Т
Мен това ме плаши. Да, пие АБ от петък.
При моето дете щом има 37 значи ще има и по висока,но ако е станало след сън,бягало,след баня Т 37 не е висока.

# 71
Сега пратих мъжа ми до аптеката да вземе тест да я тествам поне да знам точно какво е, дано да успея да го направя правилно, но дали ще отчете ако е RSV?

# 72
При нас още като пова първа група казаха,чеще пият от метални чашки.Вече е четвърта група и никога не сме носили шише с вода било забранено освен ако няма мед.причита.

# 73
Да, вдига.Дбес сутринта пак беше 38 Т
Мен това ме плаши. Да, пие АБ от петък.
При моето дете щом има 37 значи ще има и по висока,но ако е станало след сън,бягало,след баня Т 37 не е висока.

Не е подходящ антибиотика, трябва да се смени. Ниските левкоцити и неутрофили са в резултат на антибиотика. Снимка?

Моите и двете станаха сутринта с кашлица, голямото без глас като всеки път с ларингит, малкото с влажна на моменти. Сополите и носовете са ясни.
Минахме през Токуда за закуска, и двете нямат никакво отклонение на кръвна картина и слушалка, червени гърла и си ни изпратиха вкъщи със сироп, капки и инхалации. Чудя се вече на кое дърво да метна въже и да се обеся.

# 74
Значи ние явно сме закъснели даже с тези метални чашки.А по темата щом вдига детето температура на антибиотик от петък , може да не е вирус а някоя бактерия и антибиотика да не е подходящ за нея.

Общи условия

Активация на акаунт