Дубай /Тема 18/

• 14 181
  • 259
  •   1
Отговори
# 180
  • София
С молба, ако може да се включи Роже! Началото на декември сме в Дубай. За Аура скай пуул, четох, че сте били. Има ли минимална консумация на човек. В сайта пише нещо за 1000 дирхама на човек. Под скицата на местата и цените е отбелязано със звездичка. Благодаря!
Contest, вече са ти отговорили, че няма задължителна минимална консумация.
Може ако искаш и нищо да не консумирате.
Но при избора на местата трябва внимателно да подбереш страната, на която да отседнете.
Независимо, че имате възможност да обикаляте от всички страни, все пак ще искате да поседнете и на шезлонгите си, и тъй като декември си е доста ветровито и хладно вече е добре местата Ви да са от слънчевата страна в зависимост от времевия интервал, който ще резервирате.

# 181
  • here and now
Местата с гледка към Бурж Ал Араб са доста ветровити, да го имате предвид. Усетхиме го, докато обикаляхме...
Радвам се, че не съм букнала за там.

# 182
  • София
Здравейте,

Имам нужда от съвет къде в downtown може на Нова година да отидем на ресторант. Разбира се, ще гледаме зарята, но все пак трябва и да поседнем някъде. Писах на два ресторанта, дават ми куверти от 1500 лв на човек  ! Писах на още поне 10 - в хотели, извън хотели, но не ми отговарят! Sad
Ще спим в апартамент до Операта, близо до Бурж Халифа.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 09:53 от Енита

# 183
  • София
Роже и Алис, благодаря много, да, от слънчевата страна ще букнем.

# 184
  • София...........
Дали агенции предлат екскурзия само до Абу Даби?
мамми  Ако искате само Абу Даби не ви трябва агенция, най-добре е да се организирате сами! Там такситата са евтини, а и градския транспорт е добре организиран....

Енита  , ние си имаме там любим ресторант с уникална гледка към фонтаните и Бурж. Не е някой Уау Инстаграм ресторант, но е много хубав с ливанска вкусна храна и сервират алкохол.  Abd El Wahad , Souk Al Bahar - +97144230988 -пишете им на WhatsApp

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 23:37 от divna_

# 185
  • София
Дали агенции предлат екскурзия само до Абу Даби?
мамми  Ако искате само Абу Даби не ви трябва агенция, най-добре е да се организирате сами! Там такситата са евтини, а и градския транспорт е добре организиран....

Енита  , ние си имаме там любим ресторант с уникална гледка към фонтаните и Бурж. Не е някой Уау Инстаграм ресторант, но е много хубав с ливанска вкусна храна и сервират алкохол.  Abd El Wahad , Souk Al Bahar - +97144230988 -пишете им на WhatsApp
Благодаря ти, гледах го този ресторант и се чудех как да ги контактна, нямат мейл , писах им, но май не са активни в WhatsUp.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 11:58 от Енита

# 186
Здравейте,
Много изписано има по темата и тепърва ще се връщам назад да чета , но бих искала да попитам дали е безумна жега началото на септември? Бихме ли могли да планираме море за Дубай или Абу Даби за този период или дори за морска почивка не е подходящо предвид горещото време?

# 187
  • here and now
Зависи колко издържате на жега и влага. Аз съм от топлолюбивите и ми беше горещо в края на септември. Но миналата година бях и тази също. И пак бих отишла...
Хубавото е, че температурната разлика с България не е твърде голяма по това време и малко по-лесно се адаптира човек, а и цените в този период са по-добри.

# 188
Благодаря за отговора, Алис!
🤗
Ще го мисля още😬

# 189
  • София
За Gastronomy Buffet да попитам - има ли минимална консумация? Започнахме да резервираме и много бързо иска данни за банкова карта, без да знаем колко ще изтегли. Как се формира цената? Благодаря! Всъщност прочетох, че им дава право на бъдещо теглене от картата.

# 190
  • София
За Gastronomy Buffet да попитам - има ли минимална консумация? Започнахме да резервираме и много бързо иска данни за банкова карта, без да знаем колко ще изтегли. Как се формира цената? Благодаря! Всъщност прочетох, че им дава право на бъдещо теглене от картата.
няма да Ви изтегли предварително пари от картата. Ще платите накрая на вечерята, в зависимост от цялата Ви консумация. А картата е гаранция за резервацията, и че ще отидете, а не само да резервирате, да се откажете и да заемете място, което няма да използвате.
Нямам представа какво се случва ако анулирате резервация.
ПС. Това е към ноември миналата година, когато ние посетихме Атлантис, но мисля, че едва ли са променили правилата за посещение....

# 191
  • София
Роже, винаги отзивчив, пак благодаря!

# 192
  • София
Аз запазих през Get your guide, като има опция за free cancellation до предната на резервацията дата. И там е една обща цена, за храната и premium вода 🤭.
Какво друго следва да очаквам да трябва да се плаща (изключвам други напитки - там сервира ли се алкохол всъщност?)

# 193
  • Бургас
Здравейте,

Имам нужда от съвет къде в downtown може на Нова година да отидем на ресторант. Разбира се, ще гледаме зарята, но все пак трябва и да поседнем някъде. Писах на два ресторанта, дават ми куверти от 1500 лв на човек  ! Писах на още поне 10 - в хотели, извън хотели, но не ми отговарят! Sad
Ще спим в апартамент до Операта, близо до Бурж Халифа.

Апартамента от еърбнб ли го запазихте?
Чудя се и аз за апартамент.
Отделно въпрос за хранителни магазини - има ли, че да не останем без вечеря на Нова година, ако никой ресторант не ни приюти?

# 194
  • here and now
Има и хранителни магазини и приложения за доставка на храна Talabat, Careem и др.
За ресторантите си направете предварителна резервация.

Общи условия

Активация на акаунт