Дубай /Тема 18/

• 14 169
  • 259
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте!Ще пътуваме отново към Дубай,този път различни турове.Интересува ме басейна aura Skypool най вече..Билетите с различна цена са ,за половин ден или цял..Какво ще ме посъветвате,благодаря!

# 196
  • София
Здравейте!Ще пътуваме отново към Дубай,този път различни турове.Интересува ме басейна aura Skypool най вече..Билетите с различна цена са ,за половин ден или цял..Какво ще ме посъветвате,благодаря!
За басейна трябва да се закупят билети директно от сайта на AURA SKYPOOL Dubai. Но трябва да се закупят доста по-рано, защото много бързо се изчерпват. Ние закупихме билети близо 2 месеца по-рано и половината места и страни вече бяха изкупени. А месец преди посещението ни / като погледнах да видя какво е положението/ имаше останали само кабани на по цени от 1500 дирхама и високи масички със столове на последния ред.
Ние бяхме на басейна на 2 декември миналата година, в сесията от 10 до 14 часа, сектора към Дубай Марина шезлонги първи ред. Беше много топъл и слънчев ден. Изберете или тази страна, или в краен случай сектора към града, защото останалите два сектора - към Палмата и към Бурж Ал Араб са север и запад, и духа дори при слънчево време силен вятър. А когато и температурите са ниски ветрилника е жесток.
Иначе басейна е подгряващ и в него няма проблем, но като излезеш от него е студеничко.

# 197
  • here and now
За мен лично, половин ден е достатъчно. Пълно е с хора и не е особено комфортно за плуване, а за снимки и гледки времето е ок.
И аз бих ви посъветвала да закупите по рано, че бързо се изчерпват.

# 198
  • София
10:00 am
USD 110.00/person
CITY SKYLINE VIEW 1st ROW

USD 105.00/person
MARINA VIEW 1st ROW

USD 125.00/person
PALM VIEW 1st ROW

Толкова ли е за човек? 🙄

# 199
  • София
USD 110.00/person
CITY SKYLINE VIEW 1st ROW

Толкова ли е за човек? 🙄
Влизаш в официалния сайт на AURA SKYPOOL Dubai и проверяваш всички цени за всички периоди, които те интересуват.

# 200
  • here and now
Цените, които сте посочили са за човек. Не знам къде ги гледате, в сайта на AURA SKYPOOL са в AED.
Например  за 16.12.2025
10:00 am до 14:00
AED 450.00/person
PALM VIEW 1st ROW
Това е около 200 лева на човек до обяд.
За цял ден до 19:00
AED 2,000.00/person
MARINA VIEW 1st ROW
Това е около 450 лева на човек.
Като ви свърши времето, учтиво ви приканват да си ходите.
Няма как да платите до обяд и да стоите цял ден.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 18:39 от *Алис*

# 201
Здравейте,

другата седмица пътуваме до Дубай и ще кацнем в Шарджа на летище SHJ искам да попитам имали автобус който движи до Дубай и може да хванем от летището както има автобус от летището в Абу даби до Дубай.И ако имате информация до къде спира до някоя метростанция или ? Благодаря Ви

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 13:47 от tarhun

# 202
  • Бургас
Препоръка за рент а кар?

# 203
Здравейте, предстои ни пътуване на нас до Дубай последната седмица на ноември и исках да попитам ако някой има впечатления какво е горе долу времето в този период и за какви дрехи става. 🙂

# 204
  • София
Здравейте, предстои ни пътуване на нас до Дубай последната седмица на ноември и исках да попитам ако някой има впечатления какво е горе долу времето в този период и за какви дрехи става. 🙂
горещо лято през деня, много късна пролет и много ранна есен, почти лято вечерта

# 205
Препоръка за рент а кар?
Писала съм вече подробно. Препоръчвам Europcar.

# 206
  • here and now
Здравейте,

другата седмица пътуваме до Дубай и ще кацнем в Шарджа на летище SHJ искам да попитам имали автобус който движи до Дубай и може да хванем от летището както има автобус от летището в Абу даби до Дубай.И ако имате информация до къде спира до някоя метростанция или ? Благодаря Ви
Няма директен автобус. Ще трябва да се прехвърляте.

# 207
Благодаря за отговора. Другото, което исках да попитам - ние сме там за пет дни и последните два са свободни и може да плажуваме, някакви препоръки за плаж?
Как стои въпросът с шопинга - магазините тип Зара, Сефора на по-ниски или стандартни цени са? 🤭
Благодаря:)

# 208
  • София
Ние ще ходим средата на януари,имаме повод,и се чудим дали става времето за басейна който коментирахме по горе. Миналата година бяхме на същите дати и времето беше ок ,но сега се чудим дали да го включим в туровете.

# 209
Ще пътуваме за Дубай на 11 ноември с Флай Дубай с агенция Бохемия
Има ли пътуващи с тази агенция на датата?
Много съм притеснена дали ще се справим двамата без английски когато не сме с екскурзовод и трябва сами да се движим

Общи условия

Активация на акаунт