Дубай /Тема 18/

• 22 932
  • 452
  •   2
Отговори
# 450
Ние тази година бяхме там по празниците. Апартамент за двама възрастни и две деца ми излезе 1700лв за 6 нощувки. Хотелът беше доста добро попадение, но в JVC. Далеч от метро и център, тааа не ми е вариант.

# 451
  • София

Оооооо Роже , точно ти ми трябваш, а и някой друг , който е посещавал Gastronomy ще се радвам също да сподели подробности или неща, които трябва да знаем предварително......
- интересува ме дали да заплащаме предварително пакети и за без лимит питиета или на място само каквото консумираме?
- какъв е дрескода?
- къде е по-добре маса вътре или на терасата?
- ако сме маса на терасата има ли гледка към фонтаните?
- колко пъти има шоу на фонтаните и в кои часове?

Не заплащате предварително пакети ако не мислите да пиете по няколко пъти по няколко питиета. Ако пиете нормално по питие две заплащате на място каквото консумирате.
Дрескода е свободен като се има предвид факта, че хотелът е един от най-луксозните в света и още от входа в него мирише на пари, на много пари.Така че всеки си преценя в какво облекло би се чувствал добре в такова място.
Масата е там, където Ви настанят и където има място, нямаш кой знае какво право на избор при положение, че ресторантът е пълен.
Фонтаните не са нещо особено, при положение, че сте били на фонтаните на Бурж Халифа, затова не съм обърнал внимание колко пъти и на какви часове.

# 452
Търся лични препоръки за хотели със собствен плаж и басейни, на приемливи цени?
С удоволствие ще споделя хотелите, със собствен плаж и басейни, в които сме били в последните три години, а дали са приемливи цените нямам представа. За всеки това е много субективно и всеки знае за себе си кое е по джоба му.

Роже, страхотно! Изключително много ти благодаря! Насочила се бях към Westin Mina Seyahi и се радвам, че имам препоръката ти. Може ли инфо за храната? С деца сме, търся плажна почивка, а те ще са и постоянно гладни. Иначе и този път ще отделим вечер в Гастрономи и една за Глоба вилидж.
Ще погледна и преоръките ти за Абу Даби за някой следващ път.

Общи условия

Активация на акаунт