Дубай /Тема 18/

• 23 630
  • 457
  •   1
Отговори
# 450
Ние тази година бяхме там по празниците. Апартамент за двама възрастни и две деца ми излезе 1700лв за 6 нощувки. Хотелът беше доста добро попадение, но в JVC. Далеч от метро и център, тааа не ми е вариант.

# 451
  • София

Оооооо Роже , точно ти ми трябваш, а и някой друг , който е посещавал Gastronomy ще се радвам също да сподели подробности или неща, които трябва да знаем предварително......
- интересува ме дали да заплащаме предварително пакети и за без лимит питиета или на място само каквото консумираме?
- какъв е дрескода?
- къде е по-добре маса вътре или на терасата?
- ако сме маса на терасата има ли гледка към фонтаните?
- колко пъти има шоу на фонтаните и в кои часове?

Не заплащате предварително пакети ако не мислите да пиете по няколко пъти по няколко питиета. Ако пиете нормално по питие две заплащате на място каквото консумирате.
Дрескода е свободен като се има предвид факта, че хотелът е един от най-луксозните в света и още от входа в него мирише на пари, на много пари.Така че всеки си преценя в какво облекло би се чувствал добре в такова място.
Масата е там, където Ви настанят и където има място, нямаш кой знае какво право на избор при положение, че ресторантът е пълен.
Фонтаните не са нещо особено, при положение, че сте били на фонтаните на Бурж Халифа, затова не съм обърнал внимание колко пъти и на какви часове.

# 452
Търся лични препоръки за хотели със собствен плаж и басейни, на приемливи цени?
С удоволствие ще споделя хотелите, със собствен плаж и басейни, в които сме били в последните три години, а дали са приемливи цените нямам представа. За всеки това е много субективно и всеки знае за себе си кое е по джоба му.

Роже, страхотно! Изключително много ти благодаря! Насочила се бях към Westin Mina Seyahi и се радвам, че имам препоръката ти. Може ли инфо за храната? С деца сме, търся плажна почивка, а те ще са и постоянно гладни. Иначе и този път ще отделим вечер в Гастрономи и една за Глоба вилидж.
Ще погледна и преоръките ти за Абу Даби за някой следващ път.

# 453
Актуализиран списък за 2025 г. на чуждестранните шофьорски книжки, признати за валидни в Обединените арабски емирства
https://driveuae.ae/updated-list-of-valid-foreign-licenses-in-uae/

# 454
Здравейте,

В Понеделник летим обратно за България като полета ни е в 21:25 от Абу Даби.Моля за предложение какво може да се посети от 10:00 до към 13:00 в Дубай понеже след това преди да отидем на летището сме решили да посетим джамията като за нея сме отделили около 2 часа.Благодаря!

Също единия от дните сме решили да вземем от getyourguide разходка + вечеря с яхтата най-дългата обиколка която е 3 часа моля за мнение и за това Simple Smile

Благодаря Ви.

# 455
  • София
Оооооо Роже , точно ти ми трябваш, а и някой друг , който е посещавал Gastronomy ще се радвам също да сподели подробности или неща, които трябва да знаем предварително......
- интересува ме дали да заплащаме предварително пакети и за без лимит питиета или на място само каквото консумираме?
- какъв е дрескода?
Relaxed
Благодаря Flowers Four Leaf Clover

Бяхме там в началото на ноември. Добре се бяхме нагласили и в интерес на истината, едни от най-хубавите ни снимки са там. Снима ни един от служителите на хотела на фона на онази скулптура в средата на фоайето. Ами дали от лукса или нещо друго, и ние сме много яки 🤭🫣
Бяхме на терасата с изглед към фонтаните. На половин час е всяко шоу. Мисля, че тогава първото почваше в 20ч. Реално се вижда част от шоуто, тази, която е над палмите. И пак е красиво, въпреки че не е като тези пред Бурж Халифа. Като се нахранихме, отидохме до самите фонтани и гледахме последното шоу буквално до тях.
Относно питиетата - ние не сме големи пиячи, мъжът ми една бира, аз чаша вино.
Но храната е топ. Буквално не може да се обходи цялото заведение.
Фаворит ни бяха морските неща - стриди, омари, печена риба. Сушито изглежда перфектно, но не ядохме. Също имаше вкусно печено месо. Салатата зона е огромна. Има индийско, тайландско и какво ли ще не. Десертната зона е огромна. На финала, реших да се разходя и едва тогава открих зоната с колбаси, сирена.
Цялата вечер беше страхотно преживяване.
Весело! И вкусно да ви е!

# 456
  • София...........
Скрит текст:
- какъв е дрескода?
Relaxed

Бяхме там в началото на ноември. Добре се бяхме нагласили и в интерес на истината, едни от най-хубавите ни снимки са там. Снима ни един от служителите на хотела на фона на онази скулптура в средата на фоайето. Ами дали от лукса или нещо друго, и ние сме много яки 🤭🫣
Бяхме на терасата с изглед към фонтаните. На половин час е всяко шоу. Мисля, че тогава първото почваше в 20ч. Реално се вижда част от шоуто, тази, която е над палмите. И пак е красиво, въпреки че не е като тези пред Бурж Халифа. Като се нахранихме, отидохме до самите фонтани и гледахме последното шоу буквално до тях.
Фаворит ни бяха морските неща - стриди, омари, печена риба. Сушито изглежда перфектно, но не ядохме. Също имаше вкусно печено месо. Салатата зона е огромна. Има индийско, тайландско и какво ли ще не. Десертната зона е огромна. На финала, реших да се разходя и едва тогава открих зоната с колбаси, сирена.
Malini, Огромно благодаря за изчерпателния отговор Flowers Rose
Има ли ограничение във времето в ресторанта?

# 457
  • София
Скрит текст:
- какъв е дрескода?
Relaxed

Malini, Огромно благодаря за изчерпателния отговор Flowers Rose
Има ли ограничение във времето в ресторанта?

Бях запазила през Get your guide и пишеше 2 часа, но е абсолютно предостатъчно. Реално бяхме готови малко преди да изтече времето по ваучер.
Но не видях на някого да му казват, че трябва да си ходи (от хората на съседните маси, които вече бяха там, когато ние се настанихме).

Общи условия

Активация на акаунт