Страсти – ясли и градини в София, кампания 2025/2026 - Тема 1

• 36 932
  • 735
  •   2
Отговори
# 705
Kupu, честито. Hug
Ev, голяма каръщина при вас с тези номера. Grinning Втори път да сте с най-голям номер, странна работа.
Това класиране на 06.06. даже не знам за какво е. Ами то сега имаше по 2-3 места на район, сега ще са 0.

# 706
Мда, в нашия район за трето класиране не вярвам изобщо да има някакви места. Сега бяха общо 4 за три ДГ.

# 707
В Люлин все още има 111 свободни места за набор 2022….но като гледам даже там е зле положението за набор 2023

# 708
Kupu, честито. Hug
Ev, голяма каръщина при вас с тези номера. Grinning Втори път да сте с най-голям номер, странна работа.
Това класиране на 06.06. даже не знам за какво е. Ами то сега имаше по 2-3 места на район, сега ще са 0.
И при нас е така. Първият път беше с №99... , днес е с 89... Странна и нечестна работа. Обречени са да не са класирани. Наред с тревогата, че е извън класацията, има и едно много неприятно усещане за отнемане на шанса и то два пъти

# 709
Kupu, честито. Hug
И при нас е така. Първият път беше с №99... , днес е с 89... Странна и нечестна работа. Обречени са да не са класирани. Наред с тревогата, че е извън класацията, има и едно много неприятно усещане за отнемане на шанса и то два пъти
И при нас е подобна ситуацията, и на първо, и на второ класиране беше с много голям номер, а уж номерата се генерират всеки път на случаен принцип. Двете седмици между първо и второ класиране бяха 3 деца и си викам супер, 3 деца за 3 места, днес в последния момент се появи четвърто и то е класирано с най-нисък номер от четирите

# 710
Това пък да са 4 деца за 3 места и точно твоето да остане без място, направо е ужасно. И аз до последно следях дали няма да се пръкне някой кандидат с над 15 точки и съвсем да смали шанса в градината, която поставихме на първо място.
Ами какво да се.прави. Ще чакаме августовското класиране и ще се надяваме на късмет. Всъщност на чудо, не на късмет. То да ти влезе детето в ясла си е направо чудо. Grinning

# 711
Това пък да са 4 деца за 3 места и точно твоето да остане без място, направо е ужасно. И аз до последно следях дали няма да се пръкне някой кандидат с над 15 точки и съвсем да смали шанса в градината, която поставихме на първо място.
Ами какво да се.прави. Ще чакаме августовското класиране и ще се надяваме на късмет. Всъщност на чудо, не на късмет. То да ти влезе детето в ясла си е направо чудо. Grinning
На първо класиране беше 7-и от 8, днес е 4/4. И двата пъти с над 70% шанс за влизане спрямо съотношението места/деца. Първото класиране беше болезнено, но днес до последно си казвах няма какво да се обърка, децата спрямо местата са си точна бройка. Да ама не Sad

# 712
На първо класиране беше 7-и от 8, днес е 4/4. И двата пъти с над 70% шанс за влизане спрямо съотношението места/деца. Първото класиране беше болезнено, но днес до последно си казвах няма какво да се обърка, децата спрямо местата са си точна бройка. Да ама не Sad

Ужасно, а аз тук се ядосвам, че не сме приети с един мижав 12% шанс за прием..

# 713
  • Sofia
И нашето пак не е прието в район Красно село

# 714
Честито на печелившите…късмет на другите! Някой има ли идея, ако случайно приемат детето ни в държавна, но поради чести боледувания(както обикновено се случва) почти няма реални присъствия през тези 6 -7 месеца -  отново ли се взима тази въпросна точка за 1ва градинска група или тези 6 месеца трябва да се присъствени?

# 715
Честито на печелившите…късмет на другите! Някой има ли идея, ако случайно приемат детето ни в държавна, но поради чести боледувания(както обикновено се случва) почти няма реални присъствия през тези 6 -7 месеца -  отново ли се взима тази въпросна точка за 1ва градинска група или тези 6 месеца трябва да се присъствени?
Какво значи почти няма реални присъствия? Като няма да ходи, какъв е смисъла само да заемате място.... Няма дете, което да боледува 6 месеца, но има родители алчни за точка и записващи деца фиктивно....

# 716
Ще вземете точка. Относно боледуванията, моето дете за февруари, март, април и май има 15 дни сумарно посещаемост защото всичко живо си води децата болни. Което за мен е почти никакво присъствие.

# 717
Не, не трябва да са присъствени- броят се от датата на постъпване и не се смятат отсъствия.

# 718
  • София
Ако беше така на половин София щяха да и вземат точката Simple Smile

# 719
... синът ми в яслата за една година беше болен 14 пъти, баща му ги брои. Средно по 7 дни на боледуване у дома. Това са средно 98 дни отсъствие, работните дни за година са 250, за половин година са 125 ... така че, ако детето е по болнаво е абсолютно възможно да ходи една седмица в месеца на ясла. И няма нищо общо с алчността..

Общи условия

Активация на акаунт