Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебе да повива!

• 13 496
  • 315
  •   1
Отговори
# 240
Момичета=за високите бебета да ви кажа-нека не ви плаши.И двете така ги родих, второто се наложи да избързаме/ при все, че 10-ина часа го чакахме пустото изглаждане на шийката/ и на сила го изкараха.Т.е-с натиск-за да тръгне, да преодолее шийката.Важно е обаче и как напъвате, когато тръгнат напъни е по-лесно-само ви кара, но ако се случи да сте без напъни, както аз бях сега-знайте-все едно акате-долу напън, а не в лицето.Така помагате и за изглаждане и за разкритие, иначе-само пукате капиляри WinkЗа второраждащи даже е нормално бебето да стои високо до последно.
Хайде-успех и слушайте акушерките си много Hug

# 241
Сега остава да харесаме дата. Дайте предложения за дата другата или по-другата седмица.

Илит, утре съм на ЖК и ако съм със секцио (засега вероятността е 90%), датата ми ще е за другата седмица. Давай да мислим хубав ден Peace Wink

# 242
Илит за датата за секцио - попадала ми е информация, че датата, на която си роден се отразява на характера ти така, както и часа, името, деня от седмицата. Обаче хич не помня къде съм ги чела тия неща. Поразрови из нета и вероятно в сайтовете с хороскопи ще намериш интересно инфо Wink

# 243
  • Пловдив
Пенелопа, ти нали искаше епидурал този път? Сложиха ли ти упойка и това по някакъв начин повлия ли да са по-слаби напъните?

# 244
ЗДРАВЕЙТЕ,МАМИ!!!!
САМО ДА КАЖА ЧЕ ТОВА ,КОЕТО КАЗА  ПЕНЕЛОПА Е МН.МН.ВЯРНО!!Аз ПОЛУЧИХ РАЗКРИТИЕ ЗА 1 ЧАС ОТ2 СМ.ДО 10,НО от голямия зор ПРИ ИЗГОНВАНЕТО,като напЪвах и с лицето И С ДУПЕТО сега съм с кръвоизливи по кожата и в очите..но ще минат..то и Валето е с кръвоизливи в очичките и по лицето и то  милото видя зор ама ще се оправи,давам му спец.дражета за това.Ами като е толкова пораснал...кво да направим!!!ТАКА ЧЕ ВНИМАВАИТЕ КАК НАПЪВАТЕ!

И ЧЕСТИТО НА ВСИКИ ПРАЗНУВАЩИ ГОДИШНИНИ,ПРАЗНИЧИ И Т.Н...НЯМАМ ВРМЕ ДА ИЗРЕЖДАМ ПОИМЕННО!!
ПРЕГРУДКИ И ЦЕЛУВКИ!!1

# 245
марая кажи и ти с упойка ли ражда?

# 246
SORY,ЗА ПРАВОПИСА..ДАНО СТЕ МИ РАЗБРАЛИ НЕЩО!!!! Hug

# 247
ДА!!НО ПАК СИ БОЛИ ПО ВРЕМЕ НА НАПЪНИТЕ..НО НЯМАМ БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ

# 248
Илит, шашнах се и аз покрай твоето секцио  #Crazy. Моят таз, последно измерен миналата семица, беше 18см. Главата на бебчо досега винаги си върви по-голяма като диаметър от стандарта за г.с. Иначе поне с очите проблем нямам. Преди няколко дни Ларсен ме успокои, че и тя е била с диагноза "стеснен таз" и е родила нормално, сега обаче пак съм в оркестъра  Thinking. Е, ние сме на преглед следващия понеделник при док, който ще ме изражда - явно тогава той ще произнесе тежката си дума...  ooooh!
Иначе за дати - без да претендирам, че разбирам много от нумерология, мисля, че 19 е страхотно число: съдържа 1 и 9 и като сбор дава пак 1, което означава два пъти лидерска цифра. И това в комбинация със зодия овен - мисля, че е твърде възможно да родиш първата жена президент на България  Laughing. Все пак порови се из сайтове, може да си харесаш и друг вариант  Hug

# 249
  • Пловдив
Марайка, я кажи при теб как започна раждането - в смисъл за да тръгнеш към Селена- изтекоха ти водите или контракциите почнаха или... не се сещам какво друго де Simple Smile

# 250
Пенелопа, ти нали искаше епидурал този път? Сложиха ли ти упойка и това по някакъв начин повлия ли да са по-слаби напъните?

Не-не ми сложиха Twisted EvilКазаха, че бързо върви и няма смисъл и аз....си легнах в предродилна.Момичето в стаята, което обаче беше с епидурал каза, че  не е усещала напъните, но си е напъвала, като и кажат и с няколко напъне бебето и беше навън Hug

# 251
за датата на секциото-не случайно си избрах 30-ти, защото съм родена на 30 септември, а и се пада петък-и двамата с таткото сме родени в петък.Само часа нямах възможност да си избера

# 252

бенита, в 18ч.бях на преглед при Кръшкова,прегледа ме и каза че може да родя и същата вечер може и по кчсно ,или да режа когато искам да ми сложат хапче за предизвикване,ноооооооооооооо като се прибрахме кчм 20ч,прокчрвих ,зжъннах и а тя каза че е от прегледа и няма страшно1
ДА ОБАЧЕ .....почна да ме стчга корем,повече и все повече ииии изпих 2 но шпа но не мина,а се усили все повече и започна нещо да ми мокри ...смених 2-3 преврузки като си мислих че е от прегледа,но започна да плиока при вс.движение и накрая се УСЕТИХ ..КАКВО СТАВА........ТА ХВАНАХ СИ АЗ БАГАЖЧЕТО,С НАПРАВЕН ТОАЛЕТ И ТРЧГНАХМЕ!
в 12ч.бяхме там,приеха ме,преглед от минев,клизма,тонове,разпити,кчм 13.20 ми биха епидурала в предродилна,мн.бързо получих разкритието направо ъсещах как се разширявам отдолу но контракциите ги чуствах като стягане не болезнено.КЪМ 3.00ч.легнах вда раждам,и след 4 контракции с по 3 напъна всяка,и спомоща на минев,които ми помагаше с натиск в/у корема в и с разреза накрая  родих в 3.26мин.ВАЛЕНТИНЧО Simple Smile Simple Smile
ПЕРСОНАЛА ЗАПОЧНА ЗАЛАГАНЕ И НАДДАВАНЕ КОЛКО ТЕЖАЛ И АЗ ПИТАХ ДА СЕ ВКИЮЧА НО МЕ ОТРЯЗАХА ЩОТО НЕ СЪМ РАЗБИРАЛА Laughing Laughing.НИКОИ НЕ ПОЗНА  Mr. Green

а след това също беше интересно,имах малко проблеми но сега няма да разказвам да не ви шашкам,вс.е мн.индивидуално  а,и нямам мн.време
но щом ни изписаха и по рано значи не е чак толкова страшно!!!бъдете с  позитивна нагласа
УСПЕХ НА ВСИЧКИ,НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ ТОВА ИЗЖИВЯВАНЕ

ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ПРАВОПИСА И НАБЪРЗО НАХВЪРЛЯНИЯ ТЕКСТ,но така е ,НЯМА ВРЕМЕ

# 253

larsen, специално за момченцето ти!  Hug

Илит,благодаря ти много,показах му на снимката и гръбчето и главичката на бебчето ти-остана много доволен.При всяка поява на бабунка на корема ми,той започва да я прегръща и целува и изпада в такова умиление,няма търпение да се роди сестра му.Да видим като се роди дали ще е толкова грижовен колкото се кани да бъде. Laughing

# 254
larsen, със сигурност сина ти ще е грижовен към сестричката си.
Той е добро и мило дете и няма начин да се промени коренно!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт