Как успявате да не мислите за мнението на другите?

• 6 438
  • 166
  •   1
Отговори
# 75
Тя лично на теб ли казва - много си накичена, гримирана и ходиш по кафенета?
Или си говори по принцип, а ти го приемаш лично?
Като съдя по теб, вероятно не контактуваш с изключително интелигентни хора...
Не лично, намеква, говори точно пред мен и свързано с мене, но не директно ми го казва.
Обаче случая с кафенето директно ми е казвала. А тя повече пътуваше за почивки, но моето кафе е било за хора без грижи. Тя имала много работа,  не се разхождала по кафенета, но извън града и в чужбина имаше време да ходи.

# 76
Колкото повече реагираш, вероятно толкова повече ще те провокират, писах го и в предишната тема. Ако наистина искаш да спрат, спри се и ти, владей се и не реагирай.

# 77
  • София
Колкото повече чета авторката, толкова повече се убеждавам, че тя има нужда да получава внимание от хората, но те не я удостояват с такова и тя затова търси скрит смисъл във всяка тяхна дума, без те да влагат нищо насреща (правят си вятър на устата, а тя се връзва и им прави сеир).
Авторке, порасни и разбери, че хората обичат да се намират на приказка, а често обичат и да са на контра на някого, за да му гледат реакциите и да си създават допълнително забавление, когато видят, че им се връзва.
Звучиш като 12-годишна, а не като голяма жена. Не знам как ще възпитаваш децата си да общуват с други хора, когато ти самата не умееш.

# 78
  • Някъде там
Не лично, намеква, говори точно пред мен и свързано с мене, но не директно ми го казва.
Обаче случая с кафенето директно ми е казвала. А тя повече пътуваше за почивки, но моето кафе е било за хора без грижи. Тя имала много работа,  не се разхождала по кафенета, но извън града и в чужбина имаше време да ходи.
А ти каза ли й го? Намекна ли й го, че все пак е намирала време за почивки в чужбина. Следващия път го направи да видиш как ще реагира тя, ако ти е толкова важно.
Защо толкова те интересува чуждото мнение? То  с нещо засяга живота ти ли ?
Какво променя то в твоя живот ?
Като ти е казала че кафетата не са за заети, това промени ли живота ти в негативна посока?

# 79
А ти каза ли й го? Намекна ли й го, че все пак е намирала време за почивки в чужбина. Следващия път го направи да видиш как ще реагира тя, ако ти е толкова важно.
Защо толкова те интересува чуждото мнение? То  с нещо засяга живота ти ли ?
Какво променя то в твоя живот ?
Като ти е казала че кафетата не са за заети, това промени ли живота ти в негативна посока?
Промени, говореше пред отговорника на моята работа, след това почнаха да ме натоварват с повече работа и наистина се изморявях, не исках да ходя на кафета исках да си спя.
И ми направиха такава графика на работа, че имах време само да спя. Накрая напуснах, те са намерили друг работник вместо мен и не ме искаха явно при тях повече.

# 80
  • София
Преди си ходила на кафе по време на работа ли?
Явно целият свят е в заговор срещу теб.
Не знам как да го кажа по-меко, но е добре да си обърнеш внимание.

# 81
  • Между гори и планини
Вие наистина ли мислиш, че някой ви дал повече работа, за да нямате сили в свободното си време за кафе? 😂😂😂
За център на вселената явно се мислите, но в живота има и съвпадение. Вероятно са взели на ваше място човек който е по- добър в работата си, а не ходи ли или не по кафенета!
Просто нямам думи, звучите като тийн на 15-16 години максимум!

# 82
  • Някъде там
Съжалявам, но няма как да повярвам, че колежка ще каже, кафетата са за свободни хора и отговорника ми ще ми даде повече работа, за да не ходя на кафе.😂
Но ако е вярно, браво на колежката, че те е отървала от този ужасен отговорник, който разполага и със свободното ти време и определя живота ти, дори извън общата ви работа. Евала, аз бих я черпила едно кафе, ама понеже тя не излиза, ще и го занеса на работата. 😄
Интересно ми е историята за чантата каква е? Тя как промени живота ти ?

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 17:20 от daviz

# 83
Преди си ходила на кафе по време на работа ли?
Явно целият свят е в заговор срещу теб.
Не знам как да го кажа по-меко, но е добре да си обърнеш внимание.
Не извън раб.време.

# 84
  • Down south
А какво значение има какво правиш/неправиш извън работно време?

ПП Звучиш така, сякаш си на 15?

# 85
Започвам да си задавам въпроса дали авторката не е high level трол Trollface
Другата вероятност е крайно неприятна, и ми убива желанието да се смея при предствата на тези нелепи ситуации Close

# 86
  • Mediterraneo
Не звучи даже и като на 15, имам 15 годишна дъщеря, която точно по тези въпроси разсъждава супер зряло.
Инфантилна работа, комплекси и откровено тролене.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 11:51 от Тарталета

# 87
Един въпрос съм задала и ме изкарахте какво ли не, браво на вас, много сте умни, много психично стабилни и говорите както е възрастта ви.
Може би ти имаш комплекси, звучиш като,че ли искаш да привличаш внимание, нападайки ме.
Имаш си и подкрепа, какво като, ще ме оплюеш.
Аз не обидих никого, уважавам ви, но явно вие мене не.
Вие не може да разгадаете възрастта ми ей така и не ви препоръчвам. Вместо темата ме нападате мене.
"Бе звучи" написала, а не "звучиш", значи говори за другите, иска да привлече внимание.
Не се чувствам центъра и за други си говорят, за мен беше по-лесно да дам примери със себе си.

# 88
  • Между гори и планини
Хайде разсърди се на всички! Не ни е срам да ти кажем истината в очите! Ужасни сме, знам! В пълното право си да се разсърдиш!
Лошо е когато си на 27, а те сравняват с дете. Не ти е за първи път, дори мъжът ти го бъркат за твой баща. Лошо е и да живееш в малък град и да имаш толкова комплекси!

# 89
  • Някъде там
Един въпрос съм задала и ме изкарахте какво ли не, браво на вас, много сте умни, много психично стабилни и говорите както е възрастта ви.
Може би ти имаш комплекси, звучиш като,че ли искаш да привличаш внимание, нападайки ме.
Имаш си и подкрепа, какво като, ще ме оплюеш.
Аз не обидих никого, уважавам ви, но явно вие мене не.
Вие не може да разгадаете възрастта ми ей така и не ви препоръчвам. Вместо темата ме нападате мене.
"Бе звучи" написала, а не "звучиш", значи говори за другите, иска да привлече внимание.
Не се чувствам центъра и за други си говорят, за мен беше по-лесно да дам примери със себе си.
Колко от примерите и съветите взе под внимание ?
Темата е със заглавие :
Как успявате да не мислите за мнението на другите?
Дадоха ти се множество примери и съвети преди хората да започнат да се чудят какво се случва и дали не е пързалка темата ти.
А какво да си помислят потребителите като всичко което каза звучи абсурдно и прекалено преекспонирано.

Общи условия

Активация на акаунт