Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 669
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
  • Deutschland
В Пловдив е имало Гиза ли? Къде?

# 346
И при мен е траен Ухание, прекрасен парфюм ! Иначе от новите за мен се оказа не както се надявах  Tilia, ами аромат за който се чудех дали да го поръчвам - Althair. Това е най-хубавата ванилия , която съм подушвала в парфюм, много добре съчетана с другите нотки. Другият, който поръчах  ((благодарности на дамата, която сподели тук за него) е  Paragon Initio . Как съм го подминавала досега !?! Много обичам парфюми, които са тотално различни от другите в моята колекция, а Парагон е точно такъв. За Smoking Hot имаше интересни мнения вкъщи Simple Smile Единият тийн вика, че му миришел на барут и не би се пръскал с това., докато другия се влюби , това било само за него , да не се пипа Simple SmileSimple SmileSimple Smile   Tilia не е лош , но аз си представях нещо друго, и аз не знам какво Simple Smile

# 347
Фрау С, имаше един био магазин в района на малките улички около Новотела. Зелен ли се казваше, не помня вече, беше наистина отдавна. На собственичката грам не й се занимаваше, уж правела услуга. Асортиментът беше беден, но каза, че чакала да свършат и нямало да се ангажира повече.

# 348
  • София
Момичета и момчета, добро утро от прекрасна Варна (D-frag - Yum )!
По щастливо стечение на обстоятелствата съм тук тази седмица и познайте кое беше първото нещо, което направих - посетих магазина на Гиза. Очарователно местенце! Прекарах поне 1 час вътре, успях да пробвам много неща, излезнах с 3 аромата и съм буквално летяща в облаците от щастие. Всичко, което тествахме на кожа там на място - е с потресаваща трайност и развитие, наистина съм силно впечатлена. не помня имената на всичко, което пробвах, но:
1. за любителите на виолетки - един аромат на Булгари, от старата школа, както Милка се изрази - уникални виолетки, супер трайни на кожа.
2. Пищната праскова - супер сочен и вкусен, от коментарите тук очаквах нещо обсебващо, in the face, но то наистина е ...сочна праскова.
3. Gris Charnel - прелест. Такова динамично развитие. Смокинята ме грабна силно в началото, след 10 минути вече премина в нещо тревисто (за мен), но базата при мен изби като някакъв...табак, а то въобще няма такова нещо в пирамидата. Въпреки това, мисля да го поръчам в някакъв момент, като нещо, което искам да имам, не толкова за да нося редовно.
4. Зелена липа - любов от пръв фъс. Взех от него, просто ме отвя. Някакво спокойствие ме обзе като го подуших, много нежно усещане, женствено, жасмин самбак-ът силно ме връща към mon guerlain, но засега другите нотки ми бягат, може би долавям портокаловият цвят, че съм му любител. Прекрасно творение, наистина.
5. Ейнджъл нова - не е мой тип, но е уникален, буквално малини, малини, малини on steroids. Определено е нещо грабващо, създава настроение.
6. Джаз клуб - 10/10. Взех и от него.
7. Love don't be shy - тук припадам...струваше си идването само за да го подуша и купя с абсолютна увереност. Тепърва ще го разносвам сериозно, но неролито ме грабна веднага, а после така нежно се разви...много хубаво са смесени всички нотки, не бих допуснала, че мога да обикна нещо с роза вече, но ето, просто е така скрита сред всичко останало, че само хубавите й страни се показват. Маршмелоу действително усещам в базата, много гушливо и секси усещане създава като цяло.
Внимание заслужават и Мис Ди, Еклер е докаран превъзходно, Табак и мед (Tobacco honey - Guerlain), Молекула 01 Черен чай, Панакота Италиана, Наркотично цвете, мъжкият Скандал...
Направо завидях и то не благородно за това посещение в Гиза 😍
Love don't be shy на мен ми е фаворит. Купих го преди месеци и вече при мен доста узря и промени цвета на доста тъмно кафяв 😍 А на дрехи просто няма отмирисване даже и след пране.
Липата и на мен доста ми хареса. Много комфортен и нежен аромат, но на мъжа ми не му допадна 😪

# 349
Café, извинявай, но не разбрах кой е ароматът от Булграи.

# 350
според мен е о блу тее, имам го и много го харесвам. Комбинирам си го с прада ирис ,много приятно комбо се получава. Булгарито ми е масло а прадата спрей

# 351
Да, точно той е, извинявам се, просто много неща ми минаха през носа, но на малко от тях запомних имената.

# 352
В Пловдив е имало Гиза ли? Къде?
Преди години на ул.Полк.Бонев до Новотела в магазина за Сибирско здраве имаше малки наличности,слабо…

# 353
Следващите, които ще бъдат пуснати от Гиза са Love delight, Bracken, най-вероятно дамския, Amore caffe и Durga на El cosmico.

# 354
Следващите, които ще бъдат пуснати от Гиза са Love delight, Bracken, най-вероятно дамския, Amore caffe и Durga на El cosmico.

Олеле, точно днес се размечтах за Bracken и лайката му (дамския)

# 355
  • Варна
според мен е о блу тее, имам го и много го харесвам. Комбинирам си го с прада ирис ,много приятно комбо се получава. Булгарито ми е масло а прадата спрей
Това Bvlgari е уникално за лятото наистина, и за двата пола.
В престоящия петък и аз съм планирал да отскочим с Любимата до Гиза, че чаках да публикуват всичко ново за продажба. Дано не ми се объркат плановете, че често от работа ме "изненадват" с нещо, нетърпящо отлагане.

# 356
Аз пък честно казано се радвам , че нямаме Гиза в София, иначе щях да изкупя всичко 😂 получих си поръчката в сряда с новите й неща и отново тъна в блаженство, обмисляйки нова поръчка. Поръчах тилия в спрей, еклер, мис ди,, панакота италиана и доброто лошо момиче масла, последното за втори път го купувам и всичките ми харесват невероятно . Преди два три месеца бях купила бонбонче и водни балончета, бяха в началото нетрайни и едни слаби аромати, настояха се и все едно ми подмениха парфюмите, станаха благородни и трайни.

# 357
  • обл. Шумен
Това Булгари явно е от преди и го има само в магазина, не го намирам в актуалния списък. Не намирам и други аромати, които си бях набелязала.  Явно, вместо да се допълва, един парфюм се заменя с друг. 😟

# 358
Да и аз не го видях във списъка, но го има налично:
https://giza-perfumes.eu/home/132-parfyum-uns36-o-blu-tee-ekskluziv.html

# 359
  • София
Какво мислим за Guidance Amouage? 🙂
Записал съм го за проба, която още не се е случила и снощи докато 'подреждах' телефона ме заинтригува, подгони ме гъдел.

Общи условия

Активация на акаунт