Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 40 996
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Ама вие сериозно ли си я представяте Милка как стои и забърква масла и парфюми😁😁🌞 Просто има добър доставчик.

# 721
Ама вие сериозно ли си я представяте Милка как стои и забърква масла и парфюми😁😁🌞 Просто има добър доставчик.

Идеята беше,че се появява като наличен артикул даден парфюм. Знаем много добре, че не бърка масла.

# 722
Не знам колко от вас са си взимали Yusuf Bhai парфюми от групата във фейсбук, все пак е парфюмен екстракт. Аз си взех Oriana De Marli и за момента съм много доволна. Вече час и половина от малко пръскане ме омайва от китката, даже докато пиша от тел сега и усещам аромата. От месеци не съм ползвала никакъв аналог на парфюма и съм очарована от изпълнението. Пише, че трябва да отлежи 5-10 дни, сигурно толкова е пътувал от Дубай, но ще го оставя добре да отлежи и ще тествам пак. Но 110 лв. за екстракт, при все че в бг никой вече не го имитира и Reyna на Maison Alhambra не е много траен, е направо топ. Ако се окаже много траен, ще поръчвам пак.
Утре ще тествам Aqua Alegoria Guerlain Tagerine нещо си на Parfen, дано ми хареса, че я взех на тъмно 🤣😂.

# 723
Заинтригувахте ме с това la capitale. Може ли са ми го опишете, да добия по-голяма представа, че по пирамида съм готова вече 🤣
Търсих си сега Poudre, Poeme и Dolce garden, но ги няма вече в сайта на гиза и ще ги търся при друг, пък дано ми харесат.
Пени, имам рефанска Поема (100мл) и атомайзерче от 10мл, мога да ти пусна подаръче по куриер Heart

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 23:17 от Café del Mar

# 724
Заинтригувахте ме с това la capitale. Може ли са ми го опишете, да добия по-голяма представа, че по пирамида съм готова вече 🤣
Търсих си сега Poudre, Poeme и Dolce garden, но ги няма вече в сайта на гиза и ще ги търся при друг, пък дано ми харесат.
Пени, имам рефанска Поема (100мл) и атомайзерче от 10мл, мога да ти пусна подаръче по куриер:heart:
олелее, благодаряяя, прекрасна сииии 🥹☺️😍❤️

# 725
Поръчали ли сте от Гиза до автомат на Спиди?
Реших да си поръчам няколко масла,но понеже видях,че имат опция до автомат и там цената на доставката е по-ниска ,но  цената на доставката при поръчката не се промени.
Реших да звънна да попитам ,дали изобщо доставят до автомат и защо цената не се променя?
Жената която ми вдигна ми обясни,че доставят дори е по-ниска цената,но нямала време да оправи в сайта разликата. И да нямало проблем да си поръчам до автомат и съответно цената на доставката ми да е според ценноразписа на Спиди.
Съответно аз го направих. Направих поръчка,но днес когато получих смс във ваъбър за пратка видях,че доставката ми е висока и не променена.
Писах имейл  и звъннах но отговор нямам.
Не ме разбирайте грешно,не е до 2 или 3 лв разлика,но е факт,че звъннах и отговора беше различен от действителността.
И не, не Спиди са виновни, а Гиза.

# 726
  • Deutschland
Не става! Менерва, права беше. Само дето при мен и час не издържа. Преди час излязох, в чантата ми е и вече три пъти се пръсках обилно. Поне ще свърши бързо. Няма да повторя вече с никой от марката.

# 727
  • BG-DE
Така е, не стават тези парфюми. В чашата ти с кафе пяната ми прилича на ангел 🙂

# 728
  • Deutschland
Дано е добър знак ♥️.
Ще огледам Лорис за Делина. Дано там качеството е по-добро.

# 729
Възможно ли е да са различни партиди? Моят наистина е много, много траен 😳🤷🏼‍♀️ ..  или аз се обливам като за последно или носа ми е свръх чувствителен. Сега ще се пръсна и аз и ще видим до довечера как ще е.

# 730
Момичета, Ейфел имат ли нещо, което да е уау?

# 731
Видях, че Заг имат Барения. Отзиви? Не познавам оригинала освен едно пробване, та ще го пръсна пак но ми хареса на първо четене.

# 732

Общи условия

Активация на акаунт