Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 524
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Привет.
Дали има ползвали Парфюм D339 Моя Любов на Гиза? Интересно ми е как бихте го определили и дали е траен?

# 691
  • София
Гиза пуснаха още няколко нови предложения. Някой знае ли ще има ли още,че вече съм заредила 6-7 артикула в количката и съм в изчакване 😁

# 692
На Рефан магията е много хубава. Не ви харесва ли?
Харесва ми, ама явно съм някакъв голям карък, защото все като се засиля да го купя в сайта ми излиза изчерпан 🙄🙄🙄
И реших да си търся аналог, който да не издирвам постоянно 😁

# 693
  • София
При толкова нов ниш, хич не съм впечатлена от предложенията на Милка. Дано има още нещо ново.

# 694
Някой да е попадал на тези парфюмчета в DM? Ако да, трайни ли са?

# 695
  • Стара Загора
Аз пробвах два от тях и не бяха особено трайни, а и бързо се превърнаха в skin scent. Поне върху мен след втория час ги нямаше.
Като аромати са леки, плодови и с деликатна сладост на фона на модерните сега ултра сладки. Преди време имаше тумбести шишенца като трюфел беше какаовия, розов с ягода и бял с кокос. Те бяха много сполучливи.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 08:00 от iv4enceto_91

# 696
Бях на фризьор вчера и фризьорката ми се влюби в Lost Cherry на Divain. И тя и колежката й ме помолиха да ги снабдя с по едно шише, обаче се оказва, че безплатната поръчка вече е над 70€. Rolling Eyes Помня, че се обсъждаше назад в темата, че връщането вече не е безплатно, но този висок праг за БД вече ми идва в повече.
Някоя дама иска ли да се включи в обща поръчка?
Скоро поръчвах от Дивайн. И да, безплатната поръчка е над 70 евро.
Връщането е 10 лв, ако е до 3 кг.
Имах намерение да върна част от парфюмите, но не обичам да давам пари за куриери.
Сега пък съжелявам защо не върнах. Май ще си ги пръскам.

А как е трайността и интензитета на Черито? Искам да ми мирише постоянно!

# 697
Несполучлива политика според мен, но кой ли ме пита. Rolling Eyes Освен това не мога да открия актуален списък с номерата им, а вече никъде не виждам къде в описанието на парфюма пише от какво е вдъхновен. Въобще..ако не беше молбата да свърша тази услуга, въобще нямаше да се занимавам и бих им тегли чертата независимо колко са им сполучливи имитациите. За подобни дейности искам да ми е възможно най-лесно, бързо и удобно.
 Иначе черешката на Дивайн е разкошна, тази година особено много я разнасям с голям кеф, стигам средата вече. Има отлично равновесие и не е нито прекалено плодова, нито накъртващо сладка, а и нищо ориенталско не откривам. Не знам защо така са го класифицирали в сайта. Чудесна  сладка, сочна череша с меки нецианидни бадеми и капка ликьор на фона на нежни цветя. На дрехи издържа до пране, прави хубав сияж с приличен парфюмен облак, но не е термоядрен парфюм със сигурност. За цената си си заслужава категорично. Имала съм и на Гиза черешката, но тази ми е по-любима.

# 698
  • Sofia
Като копи-пейстнеш нотките на парфюма в Гугъл и излиза кой е. Ако търсиш конкретен парфюм пишеш в лупичката името. Излизат ти 3 предложения. Първото е имитацията.
Явно са ги погнали, за да го направят толкова сложно.

# 699
Вчера си получих от официалния сайт на Заг Зодиак един пълнител. Перфектна комуникация, опаковка страхотна, мострички две. Понеже постфактум се сетих ,че видях Портрета на Ф.Мал казаха че той бил само 50мл стъкло и по скъп, та друг път ще го пробвам. Сега взех Бийредо розата. Значи като цена за имиграционна парфюмерия са ми скъпи , но съм толкова доволна от обслужването, всьо.. Смятам да се занеса до производствената им база някой ден имали магазин, а ми е близо.

# 700
  • Deutschland
Имат магазин в селото, да. Аз само от него пазарувам.

# 701
Пуснах в групата за размяна и продажби във ФБ едни 10 вида отливки на парфюми (общо са 12), купени от ionelli на дубайчета аналози.
Ако някой има интерес, ще се радвам. Благодаря.

# 702
Аз имам едно малко странично питане - коя е марката имитационна парфюмерия, която има в най-голяма степен сполучливи парфюми? Ясно, че няма как всичко да е 10/10 ама все пак..
Аз съм тотално боса в тази сфера, чат пат се изкушавам да поръчам нещо за проба, но не знам от кой от всичките налични търговци…

# 703
  • BG-DE
Според мен няма фирма, която да е доминираща с най-много удачни имитации, при всяка има попадения и фалове, затова съществува и темата да си помагаме с информация кой аромат къде е най-добре направен 🙂 Кажи кои парфюми те интересуват и ако някой знае къде са най-сполучливи ще ти каже, а и на първа страница има списък на сполучливите имитации според мнения споделени в темата.

# 704
За най-сполучливи не знам, но най-наситени според мен са D&P

Общи условия

Активация на акаунт