Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 40 356
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • BG-DE
Ясно, няма да ми хареса, много благодаря 🙂

# 676
Можете ли да ми кажете дали има аромат с пудрени рози?

# 677
  • Deutschland

Starry night Montale, Flower by Kenzo и още доста

https://www.fragrantica.com/ingredients-search/

# 678
Това е новият на Заг аналог на Delina Exclusiv De Marli, напудрени рози са.

# 679
Здравейте, уж четох, четох ама нещо не се ориентирам като хората.
Бихте ли ми препоръчали добри имитации на следните два парфюма:
1. Lancôme Magie Noire (без тази на Рефан) и 2. Jasmin Noir Bvlgari (ама онзи най-първия, който излезе някога Simple Smile)
Предварително благодаря Дами Simple Smile

# 680
На Рефан магията е много хубава. Не ви харесва ли?

# 681
  • Deutschland
2016 та носех Рефанския Жасмин ноар. Нямам идея коя версия е била. Помня, защото бях бременна и ми се гадеше от интензитета му, ама Овенски инат. Изпръсках го докрая. Много силен и много траен беше. За 8 години е твърде вероятно да са го попрецакали. Нямам представа даже дали още го имат.

# 682
Минавам, за да споделя,че Гиза са заредили отново Зелена липа. Този път и аз поръчах и се надявам да е нещо нежно и женствено Simple Smile забързах и една 10ка Божествен огън,който ще си разредя и изпръскам с удоволствие през лятото .. и понеже наскоро размених Страсти и много ме хвана яд си поръчах и него

# 683
  • София
Не бих определила Зелена липа като нежен и женствен точно. Има една металическа нотка, която много хора не харесват. Аз още не мога да определя дали го харесвам Grinning Но определено е забележим.

# 684
Днес пробвам Paragon Initio.
На едната ръка оригинал, на другата гиза ( разреден от масло ) и Lattafa Al Nashama( много добре отлежал).
Според мен:
оригиналът е унисекс с лек мъжки уклон.
Много релаксиращ , усещам борови иглички, санталово дърво и лека сладост от синята слива.
Гиза: доближава се до оригинала, присъства това усещане за рекалкс, гора ,дървесни нотки , отново с лек мъжки уклон.
Lattafa: тук загатва само за парагон, сливата е много по засилена, като нотка. По сладък ми се струва със времето.Някой беше писал, че му е мъжки , но от горните 2 той е доста по-дамски, заради тази сладост.
Без да съм ги разносила, това са ми първите впечатления, може да се изменят със времето, но гиза се доближава доста до оригинала, за цената си е добра алтернатива.

# 685
  • BG-DE
Вчера случайно си изнамерих едно забравено шише от Love Don't Be Shy на Парфен купуван някъде преди около 4 години и се напръсках щедро, груба грешка както се оказа малко по-късно, защото, макар че някога ми беше много любим този парфюм към днешна дата ми идва прекалено сладък и натрапчив 🥴 Трайността му обаче е убийствена, преди това ме радваше но вече не, защото дори опита ми да го заглуша с Уоманити излезе безуспешен и чак след като си измих косата тази сутрин успях да сменя и парфюма 😂 Ако не са го развалили парфенци то това е един от най-трайните парфюми, които съм срещала, буквално 24 часа се държа 🙂

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 21:44 от Menerva

# 686
Много натрапчив,точно.И най-вече тоя маршмалоу ми вземаше здравето.
Още не мога да забравя Love Don't Be Shy на Misterscent,на такава красива имитация не съм попадала.Жалко че нямам път към Одрин

# 687
  • BG-DE
Не познавам имитацията на Misterscent но ако е близка до оригинала то и тя би трябвало да е доста натрапчива 🙂 В периода 2016-17 Love don't be shy може да се каже, че ми беше signature scent, имах едно травъл мини от оригинала и се влюбих в този парфюм, бях супер щастлива когато открих версията на Парфен, защото на практика беше 1:1. Сигурно 3 стотици изпръсках от него преди любовта ми да почне да отминава, по едно време вкъщи трайно миришеше на Love don't be shy, много красив парфюм е но сега съм на вълна нежни, цветни парфюми и вечната ми любов Womanity 🙂

# 688
Бях на фризьор вчера и фризьорката ми се влюби в Lost Cherry на Divain. И тя и колежката й ме помолиха да ги снабдя с по едно шише, обаче се оказва, че безплатната поръчка вече е над 70€. Rolling Eyes Помня, че се обсъждаше назад в темата, че връщането вече не е безплатно, но този висок праг за БД вече ми идва в повече.
Някоя дама иска ли да се включи в обща поръчка?

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 10:03 от ina-mina

# 689
В Бургас в ЗАГ има Поема, остатъчно количество почти пълна колба.

Общи условия

Активация на акаунт