Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 542
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Много моля за съдействие. Налях и ползвам с кеф 584 RL ROSE OF NO MAN'S LAND BYREDO. Виждам в олкс някакъв човек продава и пълнители. Ако сте купували дайте знак. От Г. Оряховица е. Търся алтернатива на един офлайн магазин. Накрая ще ида до селото дето ги бъркат. Може на лични. Благодаря.

# 661
Ох, 2 през целия си живот, няма начин да си го причиня 😂🤣 Имам адски любими аромати, които вече ги няма никъде, спрени от производство, но моето с ароматите е сигурно вид ОКР 😂🤣😂🤣, чиста мания, защото събирам и аромати, които душа чат пат, но почти не ползвам и изобщо не желая да се откажа от това. Но определено съжалявам, че Givenchy Fleur D'Interdid го няма, над 10 години съм го ползвала като основен парфюм и беше уникален цветен аромат за времето си.

# 662
Ако НЕ мисля- My Way Giorgio Armani и Coconut Passion Victoria's Secret !
Страхотен избор! Би могъл да бъде и моят, само да е My Way Intense вместо My Way.

# 663
  • BG-DE
О-о в другата парфюмна тема минималната бройка, която се разискваше преди време беше 10 парфюма, ако не се лъжа 😂 Аз не мисля, че е нужно човек да се ограничава с определена бройка, непрекъснато излизат нови аромати, а и вкусът се променя с времето, това което харесвам днес не знам дали ще харесвам и след 5 години.На мен двата ми най-любими парфюма на този етап са Womanity  и My way edp 🙂

# 664
  • Deutschland
Много моля за съдействие. Налях и ползвам с кеф 584 RL ROSE OF NO MAN'S LAND BYREDO. Виждам в олкс някакъв човек продава и пълнители. Ако сте купували дайте знак. От Г. Оряховица е. Търся алтернатива на един офлайн магазин. Накрая ще ида до селото дето ги бъркат. Може на лични. Благодаря.

Спрян е аромата или?
Пиши им във ФБ на страницата на Заг и ги питай иначе.

# 665
Да, писах им и поръчах от сайта директно. Не бил качен просто. Имат го. Ще ми пратят.

# 666
И на мен ми е трудно да се огранича само до 2 парфюма, макар че напоследък ползвам основно Idole edp и My way edp, но не знам дали, живот и здраве, бих ги носила и след 10 години 🙂

# 667
Трудна работа само два, но все пак, може би
Memoir d'un odour и Mon Guerlain

# 668
  • София
Два парфюма...
За студено Alien EDP,  за топло Alien Extraordinaire.
Ноеми, нито класическият Alien, нито някой от фланкърите му имат сполучлива имитация.

# 669
Моите два парфюма са Guerlain l'instant magic  и Boss Alive. Много, много любими ❤️

# 670
  • София, Лагера
Благодаря за отговорите, мили ароматни дами! Flowers Hibiscus

# 671
  • София
Гиза са качили нов аромат на Santa Maria de Novella, който отново не е наличен като този на Amouage. Някаква идея кога ще ги пуснат? А някой има ли отзиви за оригинала на Santa Maria, по нотки изглежда обещаващ?

# 672
Какви са впечатленията от Idole на D&P и някой знае ли каква им е цената? И кой е по-добър този на Заг или на D&P?

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 11:58 от Madeleine1

# 673
  • BG-DE
Някоя добра душа, която познава Fleur Narcotique в изпълнение на Заг би ли могла да ми го опише и евентуално сравни с нещо друго 👃

# 674
  • Deutschland
Ами аз го имах. Силен, цветен, направо отровен. Много е траен. Аз рядко се впечатлявам от цветни парфюми обаче. Този е от тези, които не бих купила втори път.

Вчера в Мюлер усещах от всеки втори парфюм, който беше смес от плодове някакви и тютюн. Не знам кой е, но ми хареса. Нямам идея кой в момента е последния хит.

Общи условия

Активация на акаунт