Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 543
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
С разочарование споделям, че разнасям Devotion в оригинал, но категорично, това не е парфюм за лятото...той просто не издържа и час...В студено/хладно време го поносих няколко пъти - с 2 фъс изкарвах до вечерта Sad
Не знам как и защо е определен като летен аромат, като просто се приглушава в топлото и буквално изчезва...

# 646
  • BG-DE
И за мен Devotion не е летен парфюм, макар и по други причини 🙂 Преди няколко дни погрешка се пръснах с него и не знам дали, защото при нас не е чак толкова горещо но се носеще около мен цял ден и се чувствах като заляна с разтопени лимонови резенки, което направо ме подлуди и нямах търпение да се прибера и да го измия🙂 Предполагам, че заради лимоновите резенчета някой хора го определят за летен но трябва да си голям любител на гурметата за да го носиш и лятото 🙂

# 647
Като съм тръгнала да мрънкам...помните ли мострата от Елинор, която бях получила - Akro - Bake - колкото е страхотен ароматът, толкова е нетраен...ето за това мострите имат смисъл, да го разноси малко човек, пък като види, че има смисъл, да хвърли едни 200лв за оригинал...В този ред на мисли, рефанският Eden онзи ден си го разносих с такова умиление и душевна превъзбуда, пръснах се сутринта, зад ушетата по веднъж, и на едната китка - как пък не спрях цял ден да го усещам, като нежна райска прегръдка...много, много ме усмихва и топли този парфюм, да не говорим как ми се връщат щури спомени от младините Animal Heart Eyes Cat
И последно, че съм малко на абстрактна тематика днес - поразително е как сетивата ни работят в синхрон и как един аромат може с пълна сила да върне спомен, който да усетим като реалност...ей тази носталгия само с аромат мога да си я пресъздам Relieved

# 648
  • София, Лагера
Здравейте, дами! Не съм ползвала досега имитационна парфюмерия и съм съвсем "боса". Моля да споделите дали имате идея за парфюм, подобен на Thierry Mugler Alien Essence Absolue EDP.
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Alien-Essence-Absolue-15452.html

# 649
Много странен сезон. Нито за проелтно-летни, нито за зимни парфюми. Време за Филосокис на Thе moon и Африканския бал на Мартинез (който е и на промоция в сайта за към 13 лева). Може би ще извадя за следобеда някоя ванилия.

# 650
  • София
Ре, може ли мнение за:  Mayar Cherry Intense Lattafa ?
Как е трайността и като изпълнение?
Дъщеря ми се влюби в мостра на YSL - Black Opium  Over Red и намерих, че dupe му е  Cherry Intense .

# 651
Това беше просто неземно...
Не знам защо се спират уникални аромати, на фона на бълвочите, които бликат нон стоп...
Не знам за реплика или подобие, ще се радвам ако някой знае и сподели !

# 652
Взех си Angels share на Рефан. Мириша на бронхилитин, а така хубаво ухаеше на блотер

# 653
  • BG-DE
Ох, както нещо днес ми е криво и тъпо успя да ме разсмееш с този бронхолитин 😂 Flowers Hibiscus

# 654
Яд ме е че го взех, а отидох за съвсем друго. Точно на оня черния сироп прилича от едно време, че и с двойно капки го направих. Да не останат "болни" около мен...

# 655
Ре, може ли мнение за:  Mayar Cherry Intense Lattafa ?
Как е трайността и като изпълнение?
Дъщеря ми се влюби в мостра на YSL - Black Opium  Over Red и намерих, че dupe му е  Cherry Intense .
Не знам колко се доближава до Black Opium  Over Red. Много харесвам Mayar Cherry Intense,но не е силно излъчващ и нахален,както обичам. Прибран е. Все още осезаемо ми мирише от единия ръка на дрехата.Много хубаво се усеща- като шоколадова ягода,мека,не сладка...по скоро ягоди с какао и ванилия.Много е красив.Загадъчен някак си,не е момичешки и изкрящ:) Класическия Mayar е доста по-силен,излъчващ и траен!

# 656
Мили дами и господа,
Тъй като съм човек, който иска да сведе до минимум парфюмните си предпочитания, някак тази идея винаги ми е допадала, моят въпрос към Вас е:
Ако Ви се налагаше по някаква причина да ползвате до края на живота си само два парфюма (не искам да съм чак толкова лоша, затова Ви давам опция за по-хладно и по-топло време), кои биха били те. Без много да се замисляте, кои парфюми бихте избрали?
Посочвам моя избор веднага - Angel Muse и Angel Nova.

# 657
Ако реша да ползвам само два аромата не бих ползвала едни и същи до края на живота си. Ползвам 2та , като свършат бих купила други 2. Ако имам аромат, който ми е сантимент, бих го пазила от колекционерска гледна точка и бих си го ползвала от време на време за кеф.

# 658
А, каква е в момента цената на 1мл в магазина на Заг на ул.Борис в София? Някой познава ли техния My way?
34 стотинки, точно от седмица пак разносвам Zag My Way, на мен много харесва и е много траен.

# 659
Ако НЕ мисля- My Way Giorgio Armani и Coconut Passion Victoria's Secret !

Общи условия

Активация на акаунт