Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 564
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • Deutschland
Този го има в немските ДМ и много го хвалят. Ако бях загледала по-рано поста на Penny, щях да го тествам, така и така бях там.

# 631
Нищоо и утре е ден 😁
Аз на другата ръка си пръснах и един червен, пак от тази серия, имитиращ Hypnotic poison , и той също ми се струва дооста хубав и се чудя утре дали да не си го взема и него 🤣

# 632
  • Deutschland
В ДМ са 5,75€ иначе. Делината на Ла рив също не е лоша. След яко пръскане, онзи ден почти цял ден издържа. Сигурно над 10 спрея отидоха по коса и дрехи.

# 633
Можете ли да ми препоръчате аромати на Гиза, които да са с нотка на ванилия, кокос, да са свежи и цитрусови.

D320 Слънчева Богиня.
+1 и от мен за този разкошен ми е за лятото , страхотен и много женствен ❤ Също с много приятен кокос  и цитруси е и на Virgin Island Water  и той е чудесен 👍,но не знам дали го имат Гиза.

# 634
На вниманието на мъжката част от парфюмните маниаци, Заг имат нов мъжки аромат... Layton De Marli 276 номер (макар че реално е унисекс аромат, както Заг, така и аз смятам, че е изцяло мъжки), който жалко, че толкова късно са го пуснали, защото е за пролет/есен и зима. Но е убийствен аромат 🥰, сигурно съм била мъж в минал живот, защото определено се занасям към някой мъжки аромати, но не бих ги носила.
Та лично на мен парфюмът ми прилича от типа на Red Tobacco, но е с много яка бергамотова цитросова, нотка, с добавка на лавандула, ванилия и сандалово дърво, което придава лек опушен нюанс.
Сега ММ го тества на китката, защото не се сдържах и взех едни 15 мл.
Предполагам и на някои дами ще хареса, но както Red Tobacco, така и този за мен е изцяло мъжки аромат.
Даже, докато пиша, се омайвам от блотера на масата..
Освен това си чакам и поръчката от Yodeyma Valia, която е аналог на Valaya De Marli, която предлага едни сочни мандарини и е много пролетно-летен аромат.
Та с това определено De Marli ми се издигат като една от фирмите фаворит за аромати.

# 635
  • BG-DE
Някой има ли впечатления от Идола на Заг като близост и трайност?

# 636
Оригиналът е малко по - сладък. Ползвам го с удоволствие /имитацията на Заг/. Трайността е до изкъпване. Ярък и свеж е. Един от най - любимите ми парфюми.

# 637
  • BG-DE
Много ти благодаря Flowers Hibiscus

# 638
А, каква е в момента цената на 1мл в магазина на Заг на ул.Борис в София? Някой познава ли техния My way?

# 639
Вчера си взех от Рефан Q Dolce & gabbana,но трайността му е никаква .... 🙄 А така да ми хареса за предстоящите жеги... Някой друг предлага ли го с по-добра трайност или другия път да си сложа двойно капки

# 640
  • BG-DE
Не знам дали друг го предлага но той и оригинала е много нетраен. Опитайте да му сложите двойни капки.

# 641
  • Sofia
Довайнския също беше с отчайваща трайност.

# 642
  • София
А, каква е в момента цената на 1мл в магазина на Заг на ул.Борис в София?
За в момента не мога да кажа.
При последното ми ходене до там преди около 3 седмици, беше 0.33 лв/мл

# 643
А, каква е в момента цената на 1мл в магазина на Заг на ул.Борис в София? Някой познава ли техния My way?
Аз,много е хубав,близък и  траен.На дрехи ми държи цял ден.
Парфюм за деня(пак смесих 2) - Mayar Lattafa и Mayar Cherry Intense Lattafa- от едната ми страна се носят сладко-тръпчиви Личи,от другата Ягоди Innocent
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Mayar-84309.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Mayar-Cherr … ntense-99872.html

# 644
  • Deutschland
Моят за деня е този. Разнасям аромат на ягоди около себе си. Трайността на кожата ми е малка, затова го нося в джоба на якето и подновявам.

Общи условия

Активация на акаунт