Сполучливи имитации на маркови парфюми - 61

• 43 601
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Много ви се радвам когато чета, че харесвате нещо и е трайно при вас.
Чудя се само аз ли не си избирам както трябва?

Споделям си покупките, които направих с голям кеф, но твърде не ми се получи.

Le parfum - след прочетени добри отзиви за Carmina Creed - поръчах го.  Пристигна в красива опаковка, капсуловано шише. Не съм запозната с оригинала, но това, което помирисвам аз е тежка, плътна, може би и мазна роза! Изключително тежък и плътен парфюм.
Ако има как да се напръскам, но да не съм там - ще го направя.
Много, много трудно се издържа в началото. За мъж ми е непоносим. Опитах да го нося в дъжд  - и така не става.
Честно казано не знам как ще го изпръскам! Този парфюм трябва да го забранят за ползване когато наоколо има други хора!

Опитах и Дивайн. Поръчах си Дейзи, Pure Musk и Womanity.
Womanity е разкошен!
Дейзи и Pure Musk ми идват малко слаби. На мостра горе долу стават, но от бутилката - не усещам нищо!
Хубавото при Дивайн е, че за всеки парфюм има описан интензитет. На това обърнах внимание след покупката.

За сега май няма да опитвам други наливни. Чувствам се леко разочарована!
Ооох, много съжалявам за Carmina на Creed.
Факт е, че ароматът е много наситен и шлейфов, но чак мазна роза, аз изобщо нямам това усещане с него, при все че имам много розови тежки аромати като Aud night Montale, като Santal Royal Guerlain. Това са тежки плътни аромати, в които розата е отчетливо тежка.
Явно вие обичате леки цветни аромати.
Съжалявам, ако съм ви подвела, но за мен ароматът е страхотен и доста различен от масата аромати, което в днешно време трудно се среща.

# 616
Cafe, сходен вкус имаме 🤍. Пазя си в едно шише от рефанския еликсир. Почти на 10 години е 😁 Толкова ме е яд, че спряха и него. Черната магия ми е алтернатива, но с него се спогаждам само при определени настроения. Стария опиум също ми е любим.
Като си гледам пристрастията си давам сметка колко никак ама никак не съм вече млада

# 617
  • BG-DE
Днес докато пазарувах в Мюлер не знам как ми щукна да пробвам Цветето на Кензо и, макар че е много стар парфюм взе че ми хареса, пудрен, нежен с някаква лека теменужена нотка, а и някак не усетих ретро вайб, може би, защото никога не съм го ползвала 🙂 Не бих го взела в оригинал докато не съм сигурна, че ще е наистина любов но ако някой знае добра имитация ще съм му искрено благодарна 🙂

# 618

Факт е, че ароматът е много наситен и шлейфов, но чак мазна роза, аз изобщо нямам това усещане с него, при все че имам много розови тежки аромати като Aud night Montale, като Santal Royal Guerlain. Това са тежки плътни аромати, в които розата е отчетливо тежка.
Съжалявам, ако съм ви подвела, но за мен ароматът е страхотен и доста различен от масата аромати, което в днешно време трудно се среща.

Нищо, с покупки на сляпо понякога се случва така Simple Smile
Дори много обичам тежки аромати.
В  Carmina има нещо, което никак не ми допада и не мога да определя точно какво е. Може би е майската роза, или шафрана, или е някаква нотка от самата база на наливния парфюм?!
Да, мазна не е точната дума. Чела съм мнения, че е много красив аромат, а и аз обичам виолетки, и роза.

Знаете ли как са другите аромати на Ле парфюм?

Днес докато пазарувах в Мюлер не знам как ми щукна да пробвам Цветето на Кензо и, макар че е много стар парфюм взе че ми хареса, пудрен, нежен с някаква лека теменужена нотка, а и някак не усетих ретро вайб, може би, защото никога не съм го ползвала 🙂 Не бих го взела в оригинал докато не съм сигурна, че ще е наистина любов но ако някой знае добра имитация ще съм му искрено благодарна 🙂
Понякога си пазарувам оригинални парфюми без опаковка от сайта на Венера Козметикс.
Имат цветето на Кензо и цената му е съвсем прилична.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 23:39 от Blumm

# 619
  • Sofia
За мен Carmina е много красив аромат.
 Нося си го с удоволствие доста често. Сега не ми е под ръка да го описвам в детайли, но много си го харесвам.

# 620
Знам че eyfel го имат, но не мога да кажа колко е близко до оригинал. W-7 е номера

# 621
  • Deutschland
Менерва, освен да видиш на D&P или онлайн магазина на Рефан за Германия.
В Мюлер има някакви Латафа, но не съм ги тествала. Поне в нашия имаше, не знам дали навсякъде присъстват в асортимента.

# 622

Нищо, с покупки на сляпо понякога се случва така Simple Smile
Дори много обичам тежки аромати.
В  Carmina има нещо, което никак не ми допада и не мога да определя точно какво е. Може би е майската роза, или шафрана, или е някаква нотка от самата база на наливния парфюм?!
Да, мазна не е точната дума. Чела съм мнения, че е много красив аромат, а и аз обичам виолетки, и роза.

Знаете ли как са другите аромати на Ле парфюм?

Май вие бяхте предубедена за наливните парфюми, никой от тези марки нямат такъв отенък.
На мен La Perfum много ми харесват като трайност и проекция, само шишетата им са много тежки. Имам Good girl, La Vi Est belle, Fame, Bloom, като тези парфюми ги имам и в оригинал и са чудесни.
Междудругото има аналогови парфюми, които на мен повече ми харесват от оригинала. Lira е такъв. Версията на Заг на мен повече ми допада, даже е и по-трайна.

# 623
Можете ли да ми препоръчате аромати на Гиза, които да са с нотка на ванилия, кокос, да са свежи и цитрусови.

# 624
Можете ли да ми препоръчате аромати на Гиза, които да са с нотка на ванилия, кокос, да са свежи и цитрусови.

D320 Слънчева Богиня.

# 625
В Aldi имаше много трайна реплика преди време

# 626
Докато чаках на опашка в Bipa мернах ето това розово чудо. Доста приятна имитация на Делина. А и за 10 евро нямаше как да не го взема, нали .... Пръснах се обилно по дрехи, кожа, коса.... Цял ден обикаляме с детето насам натам, а парфюма се носи пред мен, зад мен, около мен... Навсякъде. Преди малко се прибрахме и се преоблякох, но целият апартамент мирише на парфюма. С две думи: Влюбих се. 😁

# 627
  • BG-DE
А, кой е парфюма?

# 628
  • Deutschland
Във всички Алди около мен няма никакви парфюми.

# 629
Охх, много съм зле, съжалявам. Ето го

Общи условия

Активация на акаунт